VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Kratsbodavägen 50B

Välkommen till Kratsbodavägen och 48 stilfulla kvadratmeter, denna ljuvliga bostad erbjuder dig en plats att koppla av och njuta av det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Med välplanerade och sällskapliga ytor samt en stor inglasad balkong kan du njuta av den fridfulla omgivningen i ett helt ostört läge. En av ytterst få bostäder som erbjuder ett så lugnt och grönskande läge samtidigt som du har statspulsen bara ett par minuter bort.

När du kliver in i bostaden möts du av en välplanerad och stilfull interiör. Öppna ytor och stora fönsterpartier sträckta från golv till tak ger en luftig och ljus atmosfär. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa apparater från bland annat Smeg samt gott om förvaring och arbetsyta på ljus stenskiva. Sovrummet är rymligt och inbjudande, badrummet mycket elegant designat med lyxiga detaljer.

I Mariehäll bor du med bara några minuters avstånd till Sundbyberg, en levande stadsdel som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Här finner du allt du behöver för en bekväm vardag tack vare dess goda kommunikationer innefattande såväl tunnelbana, tvärbana och pendeltåg som snabbt tar dig in till city. På kort gångavstånd finner du även Bromma blocks handelsplats ypperligt för all form av handling, intill blocks ligger dessutom Bromma flygplats perfekt för den som reser i jobbet eller varför inte en smidig weekend.

Helt enkelt ett boende som har allt!
Tveka inte att kontakta mäklare vid intresse eller frågor, denna bostad måste upplevas på nära håll!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 48 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4547 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016/2017
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Naturnära tvåa med stor inglasad balkong!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 50B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 48 kvm
Byggnadsår 2016/2017
Fönster 3-glas
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)
Övrigt om byggnaden Kontorsbyggnader från 1979 revs och Alphyddan byggdes upp
Renoveringar Kontorsbyggnader från 1979 revs och Alphyddan byggdes upp

Rum

Hall

Hallen pryds av ett grått stengolv och vita väggar. Här finns gott om förvaring i fullstora garderober som sträcker sig från golv till tak samt yta för avhängning.

Kök

Köket är undertill av mörkblå kulör från Ballingslöv med beslag i krom, även blandare är i krom. Överskåpen, väggarna och bänkskivan är vita vilket gör köket ljust och luftigt. Bänkskivan är av stenkomposit med kant som följer upp en bit längs väggen.

Vardagsrum

Med den öppna planlösningen kombineras köket med vardagsrum och matdel. Här finns utrymme för soffgrupp, tv-möbler och matgrupp. Golvet är av rutig ekparkett och väggarna vitmålade. Ovanför fönstren finns takfästen för gardiner uppsatta. Allrummet har ett stort ljusinsläpp från två håll med två fönster som sträcker sig från golv till tak.

Balkong

I anslutning till allrum och kök finns balkongdörren som leder ut till en rymlig balkong med gott om plats för umgänge. Balkongen ligger vackert mot naturen och är inglasad med fullt öppningsbara glas.

Sovrum

Sovrummet har ett ekparkettgolv och vita väggar, här finns två garderober på vardera sida av sängytan där dubbelsäng får plats. En ytterligare möbel så som fåtölj eller byrå finns det också plats för i detta väl tilltagna sovrum.

Badrum

Badrummet har helkaklade väggar i grå/beiga toner. Kalket är keramiska plattor 60x60 med kalkstensuttryck. Badrummet är utrustat med golvvärme, kommod, WC, dusch, handdukstork, kombinationsmaskin och inbyggd belysning i både tak och spegel.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-24

Ekonomi

Lägenhetsnummer 554-B1302
Pris 2 995 000 kr
Avgift 4547 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån tillkommer för TV, bredband och telefoni. Nuvarande ägare disponerar förråd i entréplan.
Driftkostnad 2 280 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 280 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för Bredband/TV/Telefoni om 190 kr/mån.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,81%
Andel av årsavgift 0,81%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 826 725 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på senaste årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf The Bronze
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-6413
Gatuadress Kratsbodavägen 50A-D
Postnummer 16865
Ort Bromma
Hemsida https://brfthebronze.wixsite.com/hello
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf the Bronze består av 125 bostäder där alla upplåtes med bostadsrätt.
Föreningen är en så kallad äkta förening och äger marken.

The Bronze ritades av Kod Arkitekter och stod klart under 2016 och så här skriver arkitekterna om projektet: "Med The Bronze såg vi möjligheten att läka ihop landskapet och genom byggnadernas placering och gårdarnas terrassering skapa en kontakt mellan gatan och det ursprungliga berget bakom tomten. Relationen till berget har styrt volymernas placering och det arkitektoniska uttrycket. Den bronsskimrande fasaden är projektets signum."
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 125
Renoveringar Fastigheten stod klar under 2016 och det föreligger inga fastställda planer för renoveringar.
Parkering Föreningen har 22 st garageplatser som kostar 1 400 kr/mån. Utöver det finns det också 5 st parkeringsplatser utomhus som kostar 700 kr/ mån. För närvarande står 10 personer i kö till parkeringsplats/garage.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensam takterrass finns i hus D, som får nyttjas utav föreningens medlemmar.
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.
Föreningen har även lånecyklar till förfogande som kan hyras via appen Donkeyrepublic. Samtliga lägenheter har ett källarförråd.
Övrigt Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten). Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via M.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://brfthebronze.wixsite.com/hello

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.

Räkna på ditt nya boende