VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Klintbacken 2

Välkommen till en riktig drömlägenhet belägen på en av Mariehälls höjder. Denna fantastiska tvåa erbjuder en perfekt kombination av natur, närhet till stadsliv och bekvämlighet tack vare dess höga standard.

Bostaden ligger i husets gavel och ger därav en generös mängd naturligt ljus från tre vädersträck, dessutom med ett grönskande högt läge som gör bostaden insynsfri och naturnära. Vid första klivet in i lägenheten möts du av en väl genomtänkt planlösning och stilren avskalad design. En inbjudande lösning mellan vardagsrummet och kök gör bostaden perfekt för sociala sammankomster. Köket är modernt och utrustat med en stor sällskapsvänlig köksö perfekt att slå sig ned på en barstol intill. En väl tilltagen balkong i bästa solläge nås från vardagsrummet. Perfekt förläning av bostaden under soliga dagar och kvällar.

Bostadens sovrummet är den lugna oas som önskas av ett sovrum, här finns gott om yta för förvaring. Utöver sovrummet finns ytterligare ett rum som kan brukas antingen som kontor, walk-in closet eller litet sovrum. Badrummet är stilrent och har alla nödvändiga bekvämligheter. I föreningen finns fin tvättstuga samt ett förråd tillhörande lägenheten.

Bostaden är en del av den välskötta bostadsrättsföreningen Minnet 15. Här finner du en omsorgsfullt underhållen förening med 26 lägenheter, fastigheten uppfördes 2004. På Klintbacken bor du bara några minuters promenad från Bällsta bro och tvärbanestationen, som markerar gränsen mellan Mariehäll och Sundbyberg. Härifrån har du bekväm tillgång till både Mariehälls utbud och Sundbybergs stadspuls. I Mariehäll finner du en välutrustad ICA-butik för dagliga inköp och ett brett utbud av restauranger. I Sundbybergs centrum möts du av ett blomstrande stadsliv med en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nattliv. Från Sundbyberg ansluts både tunnelbana och pendeltåg. På kort gångavstånd hittar du även Bromma Blocks, ett handelsområde som erbjuder allt du behöver.

Låter detta som en bostad i din smak? kontakta ansvarig mäklare på 076-176 2021 vid intresse eller frågor!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4007 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2004
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Insynsfri gaveltvåa på Mariehälls höjder

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klintbacken 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 2004
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen erbjuder öppen yta med goda möjligheter till förvaring. Väggar vita och golv mörkgrå vinyl.

Kök

Köket är stort och inbjudande med gott om förvaring och arbetsyta på både del mot vägg samt den stora köksön. Här är fronterna vita med kromande beslag, bänkskiva av mörk laminat och vägg ovan bänk i mönstrad mosaik i varm färgskala. Köket är utrustat med integrerade vitvaror i form av kyl/frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin samt mikrovågsugn. Uttag i köksö är snyggt integrerade för att underlätta matlagning. Väggar är vita och golv fortsatt mörkgrått.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och har gott om plats för ordentlig soffgrupp, förvaringsmöbler och matsalsdel för 6 personer. Väggar och löpare vidare likt hall och kök. Från vardagsrummet nås balkongen som förlänger rummet.

Sovrum

Stort inbjudande sovrum med plats för stor dubbelsäng samt förvaring. Väggar vita samt fondvägg med grått blommigt mönster. Golv mörkgrå vinyl.

Kontor/rum

Det andra rummet kan brukas som antingen kontor som idag alt walk-in closet eller extra sovrum. Går att möblera med enkelsäng. Väggar vita golv mörkgrå vinyl.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt kakel och grått klinker. Här finns dusch med glasvägg, kommod, samt förvaring och tvättmaskin installerad.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-08-20
Primärenergital 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01004
Avgift 4007 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår varm och kallvatten.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 3,6882%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 445 228 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Minnet 15
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-1460
Gatuadress Klintbacken 4
Postnummer 16866
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades år 2010 och består av 26 stycken lägenheter. 1 lägenhet om 105kvm står som hyreslägenhet och ger goda intäkter till föreningen.
Föreningens ekonomi Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning.
Antal lägenheter 26
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 1
Renoveringar Fastigheten är uppförd 2004 och därav inte i nuläget i behov av större renoveringar. Nedan finns specificerad underhållsplan

Utförda renoveringar
2017 Ventilation rengjordes samt utbyte av fläktmotorer
2019 Förbättrande målning tak
2019 Bytt branddörr
2020 Rengöring tak
2021 Dräneringsarbeten gavel Klintbacken 2-4

Planerat underhåll
2024 tvätt och målning av plåttak
2024 målning gemensamma utrymmen
2024 Byte värmeväxlare (styr och reglerutrustning)
2029 Renovering våtrum
2034 Fasadrenovering
2034 Byte maskineri i hissar
Parkering Föreningen äger 8 platser för uthyrning
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats På bakgården har föreningen en uteplats som får användas av samtliga medlemmar.
Gemensamma utrymmen Tvättstuga finns på entréplan

Övrigt

Övrigt Förråd och tvättstuga finns på entréplan

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.