VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Brommaplan, BROMMA

Klädesvägen 38

- Stor balkong!
- Fin utsikt!
- Pool på gården!
- Föreningen äger marken!
- T-bana!
- Garage!

Välkommen till Brommas coolaste 4:a!

Nu finns möjlighet att slå till på denna härliga fyra på Brommaplans bästa läge! Denna lägenhet passar utmärkt för de som vill ha en modern bostad. Lägenheten är optimalt planerad med en social och öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och en stor balkong med plats för större möbler. Tre sovrum med bra ytor och ett stilrent badrum.

- I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV (tillägg om 180 kr för bredband/fiber 1000/1000 via Tele2).
- Föreningen har kollektivavtal för el samt varmvatten som debiteras efter förbrukning.
- Föreningen äger marken.

Föreningen har 76 garageplater under gården samt 47 parkeringsplatser utomhus. Särskilda parkeringsplatser för MC finns i garaget. Hyra av garageplats kostar 950 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 700 kr/mån.

Föreningen har en gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Ett källsorteringsrum finns intill garaget. Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, egen pool med tillhörande solterrass och gemensamhetslokal i anslutning till poolen. Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.

På ett par minuters promenad ned för klädesvägen når du Brommaplan som erbjuder ett brett utbud av restauranger samt en välsorterad ICA-butik. Från Brommaplan reser du enkelt med tunnelbanans gröna linje in till stan på knappa 15 minuter.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 82 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6274 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 4 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Deisam Sulayman
Reg. Fastighetsmäklare
0763-18 13 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

4:a i hjärtat av Bromma!

Planritning

Deisam Sulayman

Deisam Sulayman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klädesvägen 38

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 82 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 82 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Entré/hall

Välkomnande entré med bra plats för avhängning.

Vardagsrum

Öppen planlösning mot kök. Vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier mot balkongen. Plats för större soffa, soffbord och TV-möbel.

Balkong

Njut av den stora balkongen med plats för större möbelgrupp, grill mm. Balkongen är delvis inglasad. Dörr till balkongen både via vardagsrummet och ena sovrummet.

Kök

Fräscht och välutrustat kök med rymlig matplats. Köksö med stor bänkskiva. Kylskåp och frysskåp i fullhöjd, mikro, ugn, spishäll, spisfläkt & diskmaskin. Mycket bra förvaringsmöjlighet i skåp, lådor och i köksön. Bra yta för större matbord. Vitvaror från Siemens.

Sovrum

Det största sovrummet med plats för fullstor dubbelsäng, sidobord, stora garderober mm.

Sovrum

Sovrum med glasdörr mot balkongen och fönster i två väderstreck. Plats för säng och andra möbler. Garderob.

Sovrum

Plats för säng, garderober mm. Passar bra som barnrum, gästrum eller kontor.

Badrum

Stilrent badrum med snyggt klinkergolv. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens), golvvärme, tvättställ, kommod med förvaring, skåp, spegel, WC, badkar och handdukstork.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-11-06
Primärenergital 105

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-1406
Pris 4 495 000 kr
Avgift 6274 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, kallvatten, kabel-TV
Driftkostnad 2 160 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 160 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband/fiber om 180 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för varmvatten, hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning. Föreningen har kollektivavtal för el samt varmvatten som debiteras efter förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,6752%
Andel av årsavgift 0,68%

Förening

Föreningsnamn Brf Bromma Tracks
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-1011
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening, fastigheten förvärvades 2017. Föreningen består av ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. I föreningen finns 249 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

HEMSIDA
För mer information se föreningens hemsida: www.brfbrommatracks.se/
Föreningens ekonomi För att möta de ökade ränte- och driftskostnader för 2023 justerades avgifterna vid årsskiftet. Styrelsen ser löpande över avgifterna för att anpassa dem till kostnaderna.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 249
Renoveringar På grund av EU-direktiv kommer den typ av belysning som föreningen har i trapphus, källare och garage att fasas ut. Föreningen planerar att under de kommande åren ersätta all belysning i trapphus, källare och garage.
Parkering Föreningen har 76 garageplater under gården samt 47 parkeringsplatser utomhus. Särskilda parkeringsplatser för MC finns i garaget. Hyra av garageplats kostar 950 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 700 kr/mån. MC plats kostar 437,50 kr/mån. Samtliga avgifter är inklusive moms. Idag finns lediga parkeringsplatser i såväl garage som utomhus. (kontrollerat 2023-03-02). 10 platser i garaget är laddbara och avsedda för elbilar/hybridbilar. Kostnaden för laddbar plats är 1 025 kronor per månad samt kostnad för el som är samma kostnad som hushållsel med ett påslag på 0,10 kronor per kWh.

Föreningen har en poolbil som medlemmar kan boka.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Tele2. Basutbud för kabel-TV ingår i avgiften och för bredband (1000 Mbit) tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kr/mån som debiteras på avin.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensam tvättstuga i port 40. Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering. Ett källsorteringsrum finns intill garaget. Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, egen pool med tillhörande solterrass och gemensamhetslokal i anslutning till poolen.
Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.
Övrigt Varmvatten- och elförbrukning mäts individuellt och faktureras bostadsrättsinnehavaren, tillkommer på månadsavin för avgiften.

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Dokument

Området

Välkommen till Brommaplan, här finner ni ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, Systembolaget, konditori, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt bankkontor. Brommaplan är en knutpunkt varifrån ni snabbt tar er till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar.

Närområde

Brommaplan erbjuder all tänkbar service med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, pizzeria samt populära restaurang Sorbon.

Kommunikation

Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 18 minuter. Vid Brommaplan finner ni även flertalet busslinjer samt Flygbussarna.

Parkering

Boendeparkering gäller i området med taxeområde nr. 5, för nuvarande 300kr/månad. Mer info finns på Stockholms stads hemsida.

Övrigt

En kortare promenad från Brommaplan finns vackra grönområden med mysiga promenadstigar och löpslinga runt Lillsjön med närliggande Ulvsunda Slott och Mälaren. Vid Lillsjön finns även ett helt nybyggt utegym. Inte långt härifrån finns även naturreservatet Judarskogen med en sjö som på vintrarna kan används som skridskobana. För er golfintresserade finns Bromma Golf med 9-håls golfbana med en stor och populär driving range.

Räkna på ditt nya boende