VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Brommaplan, BROMMA

Klädesvägen 36

- Stor inglasad balkong
- Pool med soldäck i föreningen
- Närhet till såväl naturområden som livsbutiker och kommunikation
- 3 minuters promenad till tunnelbana (grön linje)


Välkommen till Klädesvägen 36 och en rymlig ljus etta med en fantastisk inglasad balkong som rymmer såväl loungegrupp som grill och växtligheter. Bostaden har en rymlig hall, ett kök med gott om förvaring och ett allrum med bra yta för både vardagsrum samt sovdel. Bostaden har genomgående vita väggar och ett golv i ekparkett. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvätt/tork.

På klädesvägen bor du bekvämt i föreningen Brf Bromma tracks med lyxen att ha tillgång till pool och soldäck på föreningens innergård. På ett par minuters promenad ned för klädesvägen når du brommaplan som erbjuder ett brett utbud av restauranger samt en välsorterad Ica-butik. Från Brommaplan reser du enkelt med tunnelbanans gröna linjen in till stan på knappa 15 minuter.

Nyfiken på att veta mer om denna bostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 34 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2601 kr/mån
Rum 1
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad 1a med inglasad balkong

Planritning

Planritning Klädesvägen 36
Planritning Klädesvägen 36
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klädesvägen 36

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm.
Hiss Ja
Våning 4 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 34 kvm

Rum

Hall

Här erbjuds yta för öppen avhängning av kläder och skor. Golvet är en ekparkett och väggar vitmålade.

Kök

Vidare in når du köket som kläds av vita luckor med krombeslag. Bänkskivan är av grå laminat och väggarna kaklade i vitt kakel. Här finns diskmaskin, kyl/frys, häll samt gott om arbetsyta.

Allrum

I allrummet får du plats med liten matgrupp, soffgrupp samt säng. Här finns möjlighet att avgränsa utrymmet för att dela av till en avskild sovalkov. Golvet är fortsatt av ekparkett och väggar vita. Allrummet är ljust då ett fönsterparti sträcker sig längs hela väggen.

Inglasad balkong

Från allrummet kommer du ut på balkongen som är inglasad, även taket är i glas. Persienner är insatta i samband med inglasning. Här ligger en klicktrall i grått som gör balkongen till ett ombonat rum. Plats för ordentlig loungegrupp samt grill finns.

Badrum

Stilrent ljust helkaklat badrum med kombimaskin installerad.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4- 1303
Avgift 2601 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,28%

Förening

Föreningsnamn Brf Bromma Tracks
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-1011
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening, fastigheten förvärvades 2017. Föreningen består av ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. I föreningen finns 249 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

HEMSIDA
För mer information se föreningens hemsida: www.brfbrommatracks.se/
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar men styrelsen ser löpande över avgifterna för att anpassa dem till kostnaderna.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 249
Renoveringar På grund av EU-direktiv kommer den typ av belysning som föreningen har i trapphus, källare och garage att fasas ut. Föreningen planerar att under de kommande åren ersätta all belysning i trapphus, källare och garage.
Parkering Föreningen har 76 garageplater under gården samt 47 parkeringsplatser utomhus. Särskilda parkeringsplatser för MC finns i garaget. Hyra av garageplats kostar 950 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 700 kr/mån. MC plats kostar 437,50 kr/mån. Samtliga avgifter är inklusive moms. 10 platser i garaget är laddbara och avsedda för elbilar/hybridbilar. Kostnaden för laddbar plats är 1 025 kronor per månad samt kostnad för el som är samma kostnad som hushållsel med ett påslag på 0,10 kronor per kWh.

Föreningen har en poolbil som medlemmar kan boka.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Tele2. Basutbud för kabel-TV ingår i avgiften och för bredband (1000 Mbit) tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kr/mån som debiteras på avin.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensam tvättstuga i port 40. Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering. Ett källsorteringsrum finns intill garaget. Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, egen pool med tillhörande solterrass och gemensamhetslokal i anslutning till poolen.
Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.
Övrigt Varmvatten- och elförbrukning mäts individuellt och faktureras bostadsrättsinnehavaren, tillkommer på månadsavin för avgiften.

Styrelsen beslutar i enskilda fall om juridiska personer. En juridisk person som upptas som medlem i föreningen accepterar att debiteras avgift för andrahandsuthyrning då fysisk person som bor i en lägenhet ägd av en juridisk person anses utgöra andrahandsuthyrning.

Dokument

Området

Välkommen till Brommaplan, här finner ni ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, Systembolaget, konditori, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt bankkontor. Brommaplan är en knutpunkt varifrån ni snabbt tar er till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar.

Närområde

Brommaplan erbjuder all tänkbar service med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, pizzeria samt populära restaurang Sorbon.

Kommunikation

Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 18 minuter. Vid Brommaplan finner ni även flertalet busslinjer samt Flygbussarna.

Parkering

Boendeparkering gäller i området med taxeområde nr. 5, för nuvarande 300kr/månad. Mer info finns på Stockholms stads hemsida.

Övrigt

En kortare promenad från Brommaplan finns vackra grönområden med mysiga promenadstigar och löpslinga runt Lillsjön med närliggande Ulvsunda Slott och Mälaren. Vid Lillsjön finns även ett helt nybyggt utegym. Inte långt härifrån finns även naturreservatet Judarskogen med en sjö som på vintrarna kan används som skridskobana. För er golfintresserade finns Bromma Golf med 9-håls golfbana med en stor och populär driving range.