VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Brommaplan, Bromma

Klädesvägen 28

+ Högs upp i huset!
+ Möjlig 2rok!
+ Generös balkong med utsikt över föreningens poolområde!
+ Föreningen äger marken!
+ Brommaplan en kort promenad bort!

Nu finns möjligheten att förvärva denna otroligt trevliga och välplanerade enrummare belägen på Klädesvägen 28 i Brf Bromma Tracks! Disponerat på 36 kvadratmetrar fördelat på ett rum och kök erbjuds genomgående ljusa ytskikt och parkett som beklär bostadens golv med all den maskinella utrustning som efterfrågas för att underlätta vardagslivet. Praktiskt och tidlöst kök med vita, släta köksluckor och kaklat stänkskydd, vardagsrum med plats för soffdel och matplats, helkaklat badrum utrustat med bland annat kombimaskin samt sovalkov som eventuellt kan byggas om till sovrum. Utöver detta en helt fantastisk balkong med utsikt över föreningens gemensamma poolområde och innegård med minimal insyn tack vare det höga läget!

Belägen invid Brommaplan som du tar dig till på knappa minuten erbjuds ett brett serviceutbud i form av matbutiker som Ica och Coop, restauranger, caféer, gym, systembolag och apotek. Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans gröna linje – som tar dig till Stockholm city via Alvik på ca 18 minuter – samt flertalet busslinjer! Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden finns i bostadens direkta närområde. Hit hör Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur, samt Åkehovs koloniområde. Inom promenadavstånd återfinns därtill gamla Brommas villakvarter med idylliska torg, butiker och caféer. Med en lätt busstur tar du dig snabbt och smidigt till Kärsön, Drottningholm och vidare ut mot Ekerö!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Johansson för mer information på telefon 0761-76 05 08 eller mail felicia.johansson@MOHV.se!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 36 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2040 kr/mån
Rum 1
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris

Ansvarig mäklare
Felicia Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 05 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimal enrummare med balkong i insynsskyddat läge, högst upp i huset!

Planritning

Felicia Johansson

Felicia Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klädesvägen 28

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 36 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Välkomnande och praktisk hall med avhängningsmöjlighet direkt innanför ytterdörren i form av hatthylla samt plats för skoförvaring inunder. En garderob invid hatthyllan gör det enkelt att förvara ytterkläder och skor som inte används regelbundet. Vitmålade väggar och ekparkett som är genomgående för bostaden välkomnar sedan in till resterande del av denna mycket trevliga lägenhet!

Kök

I anslutning till hallen återfinns bostadens ljusa och stilfulla kök med all den maskinella utrustning som efterfrågas - induktionshäll, spisfläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin i full storlek. Förvaring erbjuds bakom vita, släta köksluckor i över- och underskåp med kromade beslag och arbetsyta tillhandahålls längs med den grå köksbänken med stänkskydd i vitt helkaklat utförande. Ett praktiskt städskåp, linneskåp samt garderob finns även att nyttja för förvaring. Köket öppnar därefter upp till bostadens vardagsrum.

Vardagsrum

Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med ett generöst fönsterparti som förser bostaden med ett trevligt ljusinsläpp som i kombination med det höga läget skapar en känsla av rymd. Rummet möbleras enkelt upp med soffgrupp, ett mindre soffbord, mediamöbel samt en eventuell matgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens fantastiska balkong med utsikt över föreningens innegård samt poolområdet med plats för loungegrupp, alternativt bord och stolar.

Sovalkov

Intill hallen hittas det som idag nyttjas som sovalkov med plats för en uppsättning garderober längs med ena väggen samt en 140-säng. Utrymmet skulle eventuellt kunna byggas om till ett mindre sovrum med plats för säng och förvaringslösning.

Badrum

Badrum i helkaklat utförande med vitkaklade väggar samt klinker i grå/beige ton. Badrummet är utrustat med wc, dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod samt spegelskåp, förvaringsskåp samt en kombimaskin som underlättar vardagen.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-11-06
Primärenergital 110

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8-1303
Avgift 2040 kr/mån
Kommentar till avgiften Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg (obl tillägg 180kr/mån för bredband).
Driftkostnad 2 160 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 160 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband om 180 kr/mån. Varmvatten- och elförbrukning mäts individuellt och faktureras bostadsrättsinnehavaren, tillkommer på månadsavin för avgiften.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,2964%
Andel av årsavgift 0,3%

Förening

Föreningsnamn Brf Bromma Tracks
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-1011
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening, fastigheten förvärvades 2017. Föreningen består av ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. I föreningen finns 249 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga i port 40. Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering. Ett källsorteringsrum finns intill garaget. Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, egen pool med tillhörande solterrass och gemensamhetslokal i anslutning till poolen.
Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet.

HEMSIDA
För mer information se föreningens hemsida: www.brfbrommatracks.se/
Föreningens ekonomi För att möta de ökade ränte- och driftskostnader för 2023 har styrelsen beslutat att höja avgifterna med 35% från och med 1 januari 2023 (Kontrollerat genom föreningens hemsida 2022-11-15).
Antal lägenheter 249
Renoveringar Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har 76 garageplater under gården samt 47 parkeringsplatser utomhus. Hyra av garagaplats kostar 950 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 700 kr/mån. Samtliga avgifter är inklusive moms. Idag finns lediga parkeringsplatser i såväl garage som utomhus. Kölista finns till laddstolpar. Föreningen upphandlar fler laddstolpar som kommer på plats under 2022. Poolbil finns för den som önskar att hyra i garaget.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. Basutbud för kabel-TV ingår i avgiften och för bredband (1000 Mbit) tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kr/mån som debiteras på avin.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Välkommen till Brommaplan, här finner ni ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, Systembolaget, konditori, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt bankkontor. Brommaplan är en knutpunkt varifrån ni snabbt tar er till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar.

Närområde

Brommaplan erbjuder all tänkbar service med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, pizzeria samt populära restaurang Sorbon.

Kommunikation

Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 18 minuter. Vid Brommaplan finner ni även flertalet busslinjer samt Flygbussarna.

Parkering

Boendeparkering gäller i området med taxeområde nr. 5, för nuvarande 300kr/månad. Mer info finns på Stockholms stads hemsida.

Övrigt

En kortare promenad från Brommaplan finns vackra grönområden med mysiga promenadstigar och löpslinga runt Lillsjön med närliggande Ulvsunda Slott och Mälaren. Vid Lillsjön finns även ett helt nybyggt utegym. Inte långt härifrån finns även naturreservatet Judarskogen med en sjö som på vintrarna kan används som skridskobana. För er golfintresserade finns Bromma Golf med 9-håls golfbana med en stor och populär driving range.