VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Beckomberga, Bromma

Follingbogatan 22

Toppfräsch och stilren 1:a som stod nyproducerad och inflyttningsklar 2018. Därefter har den uppgraderats och vårdats med omsorg. Huset byggdes ursprungligen i början av 30-talet och bjuder på smakfulla detaljer som har bevarats. Exempelvis de djupa fönsternischerna och höga takhöjden.

Välplanerad och ljus med bra förvaringsutrymme i lägenheten samt extra förråd i källarplanet. Belägen i populära Beckomberga där du bor lugnt och tryggt med närhet till vacker natur i parkmiljö. Som boende i BRF Klockhuset finns tillgång till mycket gemensamma utrymmen. Här finns bland annat stort gemensamt kök, sällskapsrum, hobbyrum, festlokal, övernattningsrumlägenhet, bastu och gemensamma balkonger. Möjlighet finns också att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer.

Beckomberga är ett nytt bostadsområde som vuxit fram de senaste 10 åren. Här ges en hög boendestandard som ger möjlighet till en god livskvalitet. Området präglas mycket av sin parkmiljö och den grönska som finns här. Närhet finns till livsmedelsbutik, kommunala kommunikationer, skolor och förskolor samt vårdcentral som finns lokalt här.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer information och intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 23 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2889 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1930/2018
Pris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stilren 1:a på 23 välplanerade kvm - Perfekt första boende / övernattningslgh

Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Follingbogatan 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 23 kvm. Lägenhetsförteckning BRF
Hiss Ja
Våning 2 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 23 kvm
Byggnadsår 1930/2018
Kommentar till byggnadsår Totelrenoverat och ombyggt 2018.
Fönster 2-glas
Uppvärmning Bergvärme / Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen:
- Tvättstuga på plan 1
- Cykel-/barnvagnsrum och rullstolsförråd i källaren
- Gemensamhetslokal med biljardbord, flipperspel i källaren
- Bastu
- 6 st balkonger (våningsplan 2–4)
- Hobbyrum
- Övernattningslägenhet (hyrs för 100 kr/dygn)
- Miljöstuga

Rum

Entré

Välkommen att kliva in i denna mysiga lägenhet med ett ogenerat läge och utsikt över klockhusparken. Vid entrén erbjuds goda förvaringsutrymmen i flera garderober samt extra hörnskåp. Plats finns även för avhängning. Laminatgolv i ljus grå ton och väggar målade i grå kulör med grön brytning.

Rum

Här finns plats för både säng samt matgrupp eller nätt soffhörna. Ljusgrått laminatgolv och väggar målade i grå kulör med grön brytning. Fint ljusinsläpp från stort fönster fritt från insyn.

Pentry

Grå skåpluckor och marmormönstrad bänkskiva. Här finns kyl med frysfack, induktionshäll, fläkt, diskho och micro. Infällda spotlights i taket ger ett behagligt ljus. Dörrar finns till pentryt om man vill kunna stänga och skärma bort.

Badrum

Badrummet är rymligt och har ett mycket trevligt ljusinsläpp från stort fönster utan insyn. Golv med ljusblå plastmatta och väggar med vitt kakel. Utrustat med WC, handfat, dusch och badrumsskåp.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-02-24
Primärenergital 97

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303005001-0215
Avgift 2889 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kall-/varmvatten, el, bredband och förråd
Driftkostnad 1 750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 750 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1171%
Andel av årsavgift 1,11708%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 355 490 kr

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen BRF Klockhuset i Beckomberga
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-1703
Gatuadress Box 9051
Postnummer 10271
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Riksbyggen
Ansvarig lägenhetsregister Riksbyggen
Allmänt om föreningen BRF Klockhusparken är belägen centralt i Beckomberga. Det k-markta huset från 1930 har genomgått en totalrenovering och innehåller idag 85 nya och topprenoverade bostäder. Här finns många gemensamma utrymmen samt tillgång till den stora gården, Klockhusparken, på ca 13.000 kvm.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat att höja avgifterna från 1:a feb 2023 med 4 %.
Äger föreningen marken Ja, friköpt mark
Antal lägenheter 85
Renoveringar Byggnaden totalrenoverades fram till 2018 och i dagsläget föreligger inga större renoveringar.
Parkering Tillgång till 28 parkeringsplatser i garage samt 1 motorcykelparkering som fördelas enligt kö-system. Garageplatserna kostar 1000 kr/månaden och MC-plats kostar 400 kr/månaden. Då och då finns lediga platser så sällan lång kö. Just nu pågår ett arbete med att minska på parkeringsplatserna då inte samtliga regelbundet är uthyrda.
Tv och bredband Bredband och bredband genom Ownit. Bredband ingår i avgiften och TV-kanaler tecknas separat av medlemmen själv.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Tillgång till gemensamma ytor på ca 400 kvm som inrymmer klubbrum med soffor och flipperspel i källaren, bastu och hobbyrum. Dessutom finns ett gemensamt vardagsrum med möjlighet till matlagning för större sällskap.

Övrigt

Allmänt om bostaden Möjlighet finns att utnyttja husets gemensamma balkonger (6 st) samt övriga gemensamma utrymmen. Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Dokument

Området

Området Beckomberga är ett lugnt och naturskönt område i utkanten av Bromma med mycket parkmiljö. Mycket grönska och barnvänlighet präglar området. Sedan drygt tio år tillbaka har mycket nyproduktion vuxit fram här och de ursprungliga byggnaderna från 30-talet har renoverats och byggts om till bostadsrätter, vilka utgör hjärtat i området idag. Här bor man lugnt och tryggt med omtyckta skolor och förskolor i området. Kort gångavstånd finns till livsmedelsbutiker och mycket goda kommunikationer mot stan. På lite längre gångavstånd finns också idrottsplatsen Ängby IP där föreningar erbjuder flera olika idrottsaktiviteter.

Närområde

I området finns flera förskolor samt Beckombergaskolan (F-6) och Raul Wallenbergskolan (F-9). Här finns även en ICA nära samt en ICA Supermarket. På cykelavstånd från området finns Vällingby centrum där allt viktigt utbud man kan tänkas behöva finns.

Kommunikation

Från området avgår dels buss 113 som går mellan Blackeberg/Islandstorget och Sundbyberg samt buss 117 mellan Brommaplan och Spånga station. På ca 25-30 minuter kan du ta dig ända in till mitt i city. Ett alternativ kan också vara att ta en promenad på drygt tio minuter till tunnelbanan vid Islandstorget.