VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, Bromma

Flyttblocksvägen 14B

- Renoverade ytskikt
- Tvättmaskin och torktumlare
- Egen ingång
- Stor uteplats

Hjärtligt välkommen till Flyttblocksvägen 14C denna ljuvliga tvåa med en sann villakänsla, med egen ingång och stor uteplats i söderläge erbjuds allt önskvärt. Här bor du bekvämt i en nyrenoverad och rymlig bostad som erbjuder ett stort sällskapsvänligt vardagsrum med en trivsam öppen planlösning in till köket, ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ett stort sovrum med tillhörande walk in closet. Bostaden är genomgående färgsatt i ljusa svala toner och material.

Precis utanför dörren har du din egna solsäkra uteplats som ligger ut mot föreningens gård, här finns en gräsyta med grillplats tillgänglig för hela föreningen. Föreningen äger marken runt om fastigheten och har nyligen uppgraderat denna med nya fina stenpartier samt gårdsplatsen. Här bor du i en stabil förening bildad år 2000 med totalt 11 lägenheter, samtliga av de stora fastighetsrenoveringarna är genomförda därav erbjuds ett bekvämt boende i en välmående fastighet.

Är du intresserad eller vill veta mer om denna bostad, kontakta ansvarig mäklare Lovisa på 076-176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea/Biarea 51 kvm + 1 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3302 kr/mån
Rum 2
Våning 0 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 1992
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Topprenoverad tvåa med Mariehälls härligaste uteplats!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Flyttblocksvägen 14B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 51 kvm. SS 21054:2009
Hiss Ja
Våning 0 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 51 kvm
Biarea 1 kvm
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall

Hallen erbjuder gott om platsbyggd förvaring för kläder och skor. Väggarna är målade i en grå kulör som är genomgående för hela bostaden. Hallgolvet består av mörk klinker, stilfullt och praktiskt.

Kök

Köket erbjuder stora öppna arbetsytor såväl som massvis av förvaring både genom över- och underskåp. Varma luckor i trä ger en gedigen känsla. Rostfria vitvaror i form av ugn och mikro i högskåp, fullhöjds kyl och frys med vattendispenser, integrerad diskmaskin, spishäll samt fläkt. Här erbjuds stora ytor för matlagningen på den väl tilltagna arbetsytorna och den sociala bardelen gör detta till en självklar knytpunkt.

Vardagsrum

Med en trivsam öppen planlösning erbjuds här flertalet möbleringsalternativ och ett fint ljusinsläpp. Rummet möbleras enkelt upp med matgrupp samt soff- och tv-möblemang.

Badrum

Lyxigt och helkaklat badrum i ljusa toner med klinker på golv och kakel på väggar. Här finns vägghängd toalett, handfat med spegelskåp, badkar med glasvägg, handdukstork, förvaringsmöbler med bänkyta samt tvättpelare. Spotlights i taket.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och sängbord. Väggarna är målade i blå kulör. Från sovrummet når man en välorganiserade walk-in-closet med gott om plats.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00002
Avgift 3302 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, VA & bredband
Andel i förening 7,4%
Andel av årsavgift 8,06172%

Förening

Föreningsnamn BRF Flyttblocksvägen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769605-0454
Gatuadress Flyttblocksvägen 14
Postnummer 16866
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi Föreningen har tidigare ägt en lägenhet som såldes under 2022, föreningen har amorterat av lån med intäkterna från försäljningen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 11
Renoveringar Nyligen utförda renoveringar:
2022 - Försäljning av föreningsägd bostad
2018 - Tak
2018 - Fasad
2019 - Installerat nya balkongräcken
2020 - Installerat ny fastighetsfläkt
2021 - Uppgradering av hiss
2021 - Installerat ny bergvärme

Planerade renoveringar:
2022 - Installation av laddstolpar för elbil
2023 - byte av markiser
2024 - plan på att installera solpaneler på hustaket
Parkering Föreningen har 5 parkeringsplatser på gården, avgift för dessa är 500 kr/mån. Elförbrukning för motorvärmare ingår. 2 i kö.
Tv och bredband Bredband ingår i månadsavgiften och levereras via Bahnhof.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Gård med grillplats finns tillgänglig för samtliga medlemmar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar ett källarförråd.
- Enligt förenings lägenhetsförteckning är bostaden 52kvm.

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.