VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Bromma Eneby, BROMMA

Doktor abrahams väg 49C

Välkommen till Doktor abrahams väg 49C och denna charmiga bostad belägen i eftertraktade villaområdet Eneby i Bromma, här erbjuds en modern och stilfull boendemiljö med en trivsam inhängnad uteplats. Med en yta på 58 kvadratmeter är den här bostaden perfekt för par eller små familjer som söker en bekvämt och funktionellt boende. När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och luftig atmosfär med genomgående ljusinsläpp. Det öppna köket är modernt och fullt utrustat med toppmoderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för en bekväm soffgrupp och småmöbler. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt över den grönskande omgivningen. Sovrummet är välplanerat och rymligt nog för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet är stilrent och modernt, utrustat med en dusch eller badkar och högkvalitativa sanitetsartiklar. Här finns även praktisk förvaring och golvvärme för extra komfort.

Den privata uteplatsen är ett av det största plusen med denna bostad. Den är generöst tilltagen och erbjuder gott om utrymme för att njuta av soliga dagar och trevliga utomhusmiddagar. Uteplatsen kan också användas för trädgårdsodling. I området Eneby kan du njuta av en lugn och fridfull miljö samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Det finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med busshållplats precis utanför. Föreningen tillhandahåller utöver det parkeringsplatser för medlemmarna för endast 650 kr/mån.

Låter det som en bostad i din smak?, kontakta mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 58 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5139 kr/mån
Rum 2
Våning 0 av 2
Hiss Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad tvåa belägen i Brommas villakvarter!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Doktor abrahams väg 49C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm

Rum

Hall

Välkommande och ljus hall som nås via den privata ingången. Här finns gott om yta för förvaring och avhängning av kläder och skor. Golv genomgående parkett och väggar vita.

Vardagsrum

Stort och sällskapsvänligt vardagsrum med trevlig öppen planlösning mot kök. Här finns bra med plats för soffgrupp av större sort samt förvaringsmöbler/tv-möbler. Även arbetsplats finns yta för.

Kök

Smakfullt kök med vita fronter med kromade beslag, bänk i svart laminat, vitkalkad vägg och fullt utrustat med vitvaror. I kök finns kyl/frys, mikrovågsugn, spishäll, ugn samt diskmaskin för ultimat komfort. Köket ger bra med plats för en stor matgrupp som rymmer hela familjen.

Uteplats

Från vardagsrummet/köket nås den stora inhägnande uteplatsen. Här fulländas villakänslan med vitmålade staket. Uteplatsen kan möbleras med både loungegrupp och matbord. Dessutom perfekt för den med gröna fingrar som gillar att odla.

Sovrum

Bostadens sovrum är trivsamt och stort, här finns bra plats för större säng samt gott om förvaring i garderober. Väggar vita och golv fortsatt löpande i parkett.

Badrum

Badrummet är högklassigt, helkaklat i svart och vitt utrustat med dusch med glaskabin, handfat med kommod, skåp, tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 49003
Avgift 5139 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 9,42152%
Andel av årsavgift 9,47273%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 440 600 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Ryggen 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-6353
Gatuadress Doktor abrahams väg 49
Postnummer 16859
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 2020 och består av 9 lägenheter och 2 lokaler. Marken upplåts med
tomträtt, nuvarande avtal löper på 10 år t.o.m. 2025-09-30.
Antal lägenheter 9
Antal lokaler 2
Renoveringar Tidigare renoveringar:
2020 - OVK godkänd.
2019 - Nya avlopp- och vattenstammar i lägenheterna på
andra våningen. Trapphusen målades om.
2015 - Nya maskiner i tvättstugan sattes in.
2013 - Fönstren (original) på andra våningen
bullerförstärktes.
2004 - Nya avlopp- och vattenstammar på bottenplan.
Fasaden putsades. Samtliga fönster och dörrar byttes på
bottenplan. El-centraler och kablar byttes ut. Tvättstugan
renoverades.
Parkering Det finns f.n. 5 parkeringsplatser utanför huset. Kostnad 650 kr/mån. F.n 1 person i kö.

I övrigt är det fri parkering på gatorna i området.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare. Det ligger ett torkrum i anslutning. Separat byggnad utanför med möjlighet att ställa cyklar och barnvagnar. Sopor slängs i en soptunna utanför huset.
Övrigt Övrigt: Varje lägenhet har ett källarförråd i port 49.

Dokument

Området

Området Eneby är ett barnfamiljsområde med främst villor byggda på 40-talet i ett eller ett och ett halvt plan. Ett lugnt och trevligt område med mycket grönska och närhet till strövområdet, skolor, förskolor och annat som är uppskattat. Pendlingsavståndet till Stockholms city är endast ca 17-18 minuter med bil.

Närområde

I området finns en välsorterad ICA supermarket. På cykelavstånd finns även Bromma blocks med ett stort utbud av shopping. I övrigt har Blomsterlandet butik i området och på cykelavstånd finns bland annat Bromma golf och Byggmax. Ängby IP ligger i grannområdet och erbjuder idrottsaktiviteter för den intresserade.

I Beckomberga som ligger granne med området finns flera skolor. Beckombergaskolan (F-6) och Raoul Wallenbergskolan (F-9). Skola finns även vid Sundby (F-9). Även flera förskolor finns på gångavstånd.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer med buss 117 som trafikerar Spångavägen mellan Spånga station och Brommaplan där pendel resp tunnelbana finns. Buss 113 trafikerar Bällstavägen mellan Blackeberg och Sundbyberg. I Sundbyberg finns såväl tunnelbana och pendel som tvärbanan.