VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Abrahamsberg, Bromma

Byggmästarvägen 3B

- Nyrenoverad!
- Egen ingång!
- T-bana!
- Populära Abrahamsberg med närhet till allt!
- Välplanerade kvm!
- Naturen och staden!

Välkomna till denna charmiga lägenhet beläget i det harmoniska Abrahamsberg. Det är ett insynsskyddat och lugnt boende med skog och grönska alldeles runt hörnet. Lägenheten är nyrenoverad och optimalt planerad med känslan av en 2:a. Du har ett nytt modernt kök, fräscht badrum, rymligt vardagsrum och en egen sovdel. Du har dessutom ett stort och rymligt förråd/klädkammare i lägenheten. Lägenheten har målats om och akustikpaneler har installerats i rummet. Helt nytt kök med integrerad diskmaskin. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Föreningen har en låg belåning på 2852 kr/kvm.
I avgiften ingår värme, vatten och bredband (fiber).

Lägenheten är belägen i populära stadsdelen Abrahamsberg, som gränsar till Riksby, Stora Mossen, Ålsten, Olovslund och Åkeslund. På bara 2-3 minuters promenad till Abrahamsbergs lilla centrum har ni bl.a. ICA-mataffär, småbutiker, stort nytt gym, caféer, pizzeria, sushi och T-bana som snabbt och smidigt tar er till city via Alvik på ca 16 minuter. 7 minuter från lägenheten finns Lillsjöns grönområde med härlig natur och avkopplande motionsslingor.

Varmt välkommen att kontakta Deisam Sulayman på 0763-18 13 20 eller på deisam.sulayman@mohv.se för mer information om bostaden eller området!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 36.4 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2933 kr/mån
Rum 1,5
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1939
Pris

Ansvarig mäklare
Deisam Sulayman
Reg. Fastighetsmäklare
0763-18 13 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyrenoverad och välplanerad nära T-bana!

Planritning

Deisam Sulayman

Deisam Sulayman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Byggmästarvägen 3B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 36.4 kvm. Mätbevis
Hiss Nej

Bottenvåning med egen ingång.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 36.4 kvm
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande hall med egen ingång. Här finns möjligheter för avhängning samt tillgång till ett stort förråd i lägenheten till vänster där det finns yta för garderob och förvaring.

Kök

Nyrenoverat kök med gott om förvaring och generös bänkskiva. Maskinell utrustning består av diskmaskin, ugn, spishäll, köksfläkt samt kyl/frys. Ovan bänkskivan finns kakel som stänkskydd samt belysning.

Rum

Välplanerat rum med olika möjligheter till möblering samt övrig önskad förvaring om så önskas. Charmiga akustikpaneler monterade.

Sovalkov

På andra sidan av vardagsrummet ligger sovdelen. Här ryms en större säng.

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum med det mesta som önskas. Duschhörna, wc-stol, handdukstork, högskåp, kommod med förvaring, spegelskåp med förvaring och belysning.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-10-11
Primärenergital 74

Ekonomi

Lägenhetsnummer 002
Avgift 2933 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, va och fiber
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 6,02%
Andel av årsavgift 5,69%

Förening

Föreningsnamn Brf Familjeboken 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769609-8909
Gatuadress Byggmästarvägen 1
Postnummer 16832
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades under 2003 och består av 13 bostadsrätter. Fastigheten är belägen på Byggmästarvägen 1-3. Föreningen har en entreprenör som utför trappstädningen och ekonomisk förvaltning sköts av Emvix Förvaltning AB.
Föreningens ekonomi Föreningen sålde sista hyresrätten under våren 2017 och gjorde att föreningen kunde betala av lån och investera i ny värmepump. I avgiften ingår värme, VA och bredband. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 5 % från och med 2022-06-30.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 13
Renoveringar 2017 - Ny bergvärmepump installerades. Trapphus målades om.
1995 - Totalrenoveringen av byggnaden. Då gjordes bl.a. stambyten, ny elcentral och elledningar.
Parkering Längs gatorna i området gäller betalparkering via Stockholm Stad. Taxa 5 gäller i området och boendeparkering kostar 300 kronor/månad eller 20 kronor/dygn. Alternativt finns betalparkering per timma och kostar då 5 kr/h på vardagar mellan 07-19:00.
Tv och bredband Fiber via Bahnhof ingår i avgiften. Kabel-tv via Comhem, tecknas separat.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensam tvättstuga i källaren. Här finns 2 TM, TT, TS samt mangel. I fastigheten finns även cykel och barnvagnsförråd.
Övrigt Hushållssopor slängs i föreningens kärl på fastighetens baksida. Föreningen sorterar matavfall i särskilda papperspåsar som ska slängas i ett separat avfallskärl på baksidan av fastigheten.

Förening anordnar städdagar på vår och höst.

Övrigt

Allmänt om bostaden -Säljaren disponerar ett källarförråd.

-Enligt föreningens information i lägenhetsutdraget är bostaden uppmätt till 39 kvm. Enligt mätbevis från oktober 2012 är bostaden uppmätt till 36,4 kvm.

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.