VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Johannesfred, Bromma

Björkbacksvägen 35

En trappa upp på Björkbacksvägen 35 infinner sig den underbara trea som bjuder på ett boende av högsta standard men med den gedigna äldre känsla bevarad med dess spröjsade fönster och vackra trägolv. Med omhändertagna 20-talsdetaljer och omsorgsfullt genomförda renoveringar får denna bostad sitt personliga och varma intryck. Bostaden erbjuder ett högklassigt boende med samtliga önskade bekvämligheter i form av både tvättmaskin och diskmaskin installerade i köket. Bostaden har även ett renoverat badrum samt ett stilfullt renoverat kök i varm vit ton. En ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör bostaden sällskaplig, sovrummen är placerade i varsin vinge av bostaden och ger två privata sovrumsdelar.

Här bor du i natursköna Johannesfred med närhet till både grönområden, vatten och kommunikationer. Ett lugnt och trivsamt område för både yngre och äldre.

Låter detta som en bostad som passar dig eller har du frågor?, ring ansvarig mäklare Lovisa på 076 - 176 2021.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 72 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3889 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1918
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Ljuvlig trea med vackra 20-talsattribut

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björkbacksvägen 35

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1918
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft

Rum

Hall

Inbjudande hall med gott om yta för förvaring, vita väggar och svart/vitt rutigt klinkergolv. En varm vit färg klär insidan av ytterdörren.

Kök

Ett kräm vitt kök utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, spishäll, ugn och fullstor kyl/frys. Falsade luckor med vita knoppar som beslag. Bänkskiva av trä. Köket har en varm beige tapet med litet mönster i varm brun/röd ton. Vackra fönster med spröjs och det gamla trägolvet sätter prägeln i rummet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och ger gott om yta för ordentlig soffgrupp med tillhörande småmöbler samt förvaring. Väggar här är i grå ton och golv fortsätter i trä.

Sovrum 1

på vardagsrumssidan av bostaden finner du det första sovrummet, detta rum är perfekt som master med tanke på dess anslutning till klädkammaren som blir perfekt som walk in closet. Väggar är här vita och golv i trä.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ligger anslutning till bostadens badrum, här finns bra yta för dubbelsäng samt förvaring. Golvet är fortsatt av trä och väggar tapetserade i vit tapet med grått valvmönster.

Badrum

Badrummet är helkaklat, svart klinker på golv och vita kaklade väggar. Här finns dusch, handfat med kommod, toalett samt bra utrymme för förvaring. Badrummet är utrustat med golvvärme.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-02-04
Energikonsumtion 183 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31:067
Avgift 3889 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, VA & Kabel-tv (basutbud)
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,29992%
Andel av årsavgift 1,3%

Förening

Föreningsnamn BRF Montören i Stockholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716416-4589
Gatuadress Björkbacksvägen 57
Postnummer 16869
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Montören bildades 1978 och består av 74 bostadsrättslägenheter.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat att höja avgiften med 10 % från 1 januari 2023.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 74
Renoveringar Mellan åren 1978-1980, gjordes genomgripande renoveringar och modernisering av husen. De tidigare 164 st små lägenheterna slogs ihop till sammanlagt 74 st större lägenheter.

1979 Stambyte kök och badrum
2002 Installation av fjärrvärme
2013 Fönsterrenovering
2014 Dränering
2015-2016 Fönsterrenovering
2018 Takomläggning på sex av föreningens sju hus.
Parkering Föreningen har 9 st parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Förnärvarande kö.
Tv och bredband Levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften. Fastigheterna är fiber-anslutna till Bredbandsbolagets (Telenor) nät med maximal hastighet om 1 Gbit/s. Nätverksuttag (RJ45) finns placerat i hallen i varje lägenhet. Utöver Bredbandsbolaget (Telenor) är även fastigheterna anslutna till ComHem som också levererar bredband fast då via sitt Kabel-tvnät. Från 1 feb 2023 kommer bredband att ingå i avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Grill: Föreningen äger ett en utegrill som som är fri för alla föreningens medlemmar att använda. Den hittas på gräsplätten utanför Tallbacksvägen 24.
Gemensamma utrymmen Tvättstugor: Tvättstugor finns i källarplanet vid Björkbacksvägen 49, Björkbacksvägen 57 och Tallbacksvägen 10.
Barnvagnsrum: Barnvagnsrum finns i källarna i varje hus.
Bastu: Bastun med omklädningsrum och dusch finns i källarvåningarna på Tallbacksvägen 12. Cykelförvaring: Olåsta cykelrum finns i källarna i varje hus. Cykelställ finns utplacerade på ett flertal ställen på gårdarna. Det finns även ett cykelrum på Björkbacksvägen 39 med platser för cyklar att hyra.
Sopor: Föreningen har två soprum på gården vid Björkbacksvägen 33 och 55

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Området Johannesfred har ett tilltalande läge likt en holme omsvept av Mälaren och på endast 15 minuters pendlingsavstånd till city då tvärbanan från Solna via Alvik mot Sickla har station här. Ett lugnt och populärt område med närhet till vacker natur och strövområden vid bland annat Lillsjön. På "holmen" finns även lokal båtklubb, badbrygga, skolor och förskolor. Även gångavstånd till bra närservice i form av City Gross, Bauhaus, Ö&B, apotek mm. I området ligger även det vackra Ulfsunda slott som ursprungligen uppfördes mellan år 1644-1647. Slottet fick sitt nuvarande utseende på 1830-talet och bedrivs idag som en konferensanläggning.

Närområde

Johannesfred har verkligen närhet till det mesta. På gångavstånd finns City Gross, apotek, Bauhaus och gym. Vid Bromma Blocks, som endast är några minuters bilresa bort, finns stort shoppingcenter, restauranger, XXL, Elgiganten mm.

Flera skolor och förskolor finns i området. Ulvsundaskolan för årskurs F-3 har ca 100 elever och är en Annexskola till Alviksskolan. Granne med denna ligger Lunaskolan med specialpedagogik för elever i årskurs 4-9. Två förskolor finns i området, Galaxen och förskolan Leklust.

Kommunikation

Från tvärbanestation Johannesfred tar det endast 15 min att komma till Fridhemsplan och ca 20 minuter till Hötorget mitt i city. Tvärbanan trafikerar sträckan Solna - Sickla vilket gör det smidigt att även ta sig till Stockholms södra delar.

Möjlighet finns även att ta en promenad över Huvudstabron till tunnelbanestation Solna strand. På endast några minuters bilfärd från området ligger dessutom Bromma flygplats för den som uppskattar sådana förbindelser. Hösten 2020 planeras en vidare sträckning av tvärbanan till flygplatsen och Bromma Blocks öppnas.

Flygbussar avgår även från hållplats vid området för smidig access till Arlanda.

Parkering

Möjlighet till boendeparkering på gatan eller mot avgift på dagtid de flesta dagar. Städdag en gång per vecka under vintertid.