VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Abrahamsberg, BROMMA

Besmansvägen 18

Välkommen till denna välplanerade tvåa i husets gavel med balkong i sydvästläge mitt i natursköna Abrahamsberg. På 41 kvadratmeter får du ett rymligt kök med bra arbetsytor, ett allrum med gott om plats för soff och matgrupp samt ett sovrum med yta för dubbelsäng. Bostaden har genomgående fina ytskikt med bevarade orginaldetaljer och ett vackert ljusinsläpp. På Besmansvägen får du ett trivsamt boende med grönskande naturområden precis utanför samtidigt som du når Stockholm city på knappa 20 minuter.

Här bor du i en välskött förening bildad 2008 bestående av 19 lägenheter med de större renoveringarna utförda. I närområdet finner du både små lokala smultronställen samt livsmedelsbutiker (ICA) och diverse olika restauranger. På ett par minuters promenad når du Abrahamsbergs lilla centrum där tunnelbanans gröna linje ansluts. Gröna linjen sträcker sig från västligaste Stockholm ändå ner söderut mot Farsta, Hagsätra och Skarpnäck.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna charmiga bostad,
vid intresse eller frågor kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3301 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad 2a i grönskande Abrahamsberg

Planritning

Besmansvägen 18 planritning
Besmansvägen 18 planritning
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Besmansvägen 18

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm

Rum

Hall

Hallen erbjuder gott om förvaring i orginalgarderober, här finns även plats för öppen avhängning och stående förvaringsmöbel. Väggarna är vitmålade och golvet av parkett.

Vardagsrum

Vidare in till höger finner du vardagsrummet, här har du möjligheten att möblera på flertalet olika sätt. I dagsläget möbleras rummet med en ordentligt soffa med tillhörande möblemang, förvaringsmöbel, samt matgrupp för 4 personer. Golvet är även här en vacker stavparkett och väggarna vitmålade. Från vardagsrummet leder balkongdörren dig ut till den solsäkra balkongen.

Kök

I köket erbjuds gott om arbetsyta på bänkskiva av ek. Gott om förvaring finns i både under och överskåp bakom vita luckor, köket är utrustat med diskmaskin. Golvet är även här av parkett och väggarna ljusa, köket har en ljust färgsatt blom-mönstrad fondvägg som sätter färg till bostaden.

Sovrum

I sovrummet rymmer du dubbelsäng samt förvaringsmöbler, i dagsläget finns en stor garderob med skjutdörrar uppsatt som ger gott om förvaring.

Badrum

Badrummet är ljust och fräscht med möjlighet att tillföra tvättmaskin. Badrummet är stambytt 2003 och har ljust kaklade väggar och ett klinkrat golv.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01004
Avgift 3301 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme & VA, TV via comhem, fiberanslutning 250/100.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5,556%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 54 363 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Besmansvägen 18-22
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-6463
Gatuadress Besmansvägen 18
Postnummer 16834
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Besmansvägen 18-22 bildades 2008 och består av totalt 19 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Marken innehas med tomträtt.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning om 20 % från och med 1/1-2024.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt, nuvarande avtal omförhandlades 2021 och löper 10 år framåt.
Antal lägenheter 19
Renoveringar Föreningens fastighet är i gott skick där bla följande större renoveringar utförts:
- Stambyte & elstigare (2003)
- Byte till säkerhetsdörrar (2010)
- Målning av fönster (2011)
- Installation av bergvärme (2011)
- Ventilationskontroll OVK (2012)
- Balkongrenovering (2013)
- Stamspolning (2013)
- Renovering av tvättstuga (2014)
- Fiberinstallation (2017)
- Inköp av nya tvättmaskiner och torktumlare (2019)
- Byte av belysning i trappuppgångarna (2019)
- Byte radiatorventiler (2021)
- Byte ventiler i källare för värmesystemet (2021)
Parkering I området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering
Tv och bredband Fiber finns indraget via Bahnhof. ComHems "tre hål i väggen" finns tillgängligt.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd samt sopsortering.

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.