VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bromma

Bäckbornas väg 29 lgh 1102

Varmt välkommen till denna väldisponerade 4:a i populära Söderberga Park! Genomgående bra planlösning som erbjuder stor möblerbar hall, förråd, tre sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mängder med ljus. Stort kök med utgång till härlig möblerbar balkong! Köket har stilen inredning i vitt samt full maskinell utrustning och plats för matbord upp till sex personer. Två helkaklade badrum med genomgående påkostade materialval varav det ena har tvättmaskin samt torktumlare.

Här bor ni med ett lugnt läge i populära Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Här blandas lägenhetsområden med villaområden och grön natur med många fina promenadstråk, skog och parker. Bra service i området, ICA Bromma, vårdcentral samt skolor/förskolor. Här finns goda kommunikationer med busshållplats precis utanför området som tar er till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10–15 minuter. Området är perfekt för er som vill bo i natursköna miljöer och samtidigt ha Stockholms innerstad på bekvämt avstånd.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 103 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5647 kr/mån
Rum 4
Våning 1
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1992
Pris

Ansvarig mäklare
Susanne Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 26 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk hörnlägenhet om 4 rok med underbara ljusinsläpp samt hiss!

Planritning

Planlösning
Planlösning
Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bäckbornas väg 29 lgh 1102

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 103 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 103 kvm
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

HALL

Med hiss från markplan tar du dig upp till bostaden där du möts av en rymlig hall med plats för hatthylla, skohylla samt förvaring genom stora garderober. Möblerbar inre hall med parkettgolv i ek samt ljust målade väggar.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Intill hallen finns ett stort förråd som även kan avlasta hallen som kapprum. I förrådet finns hyllsystem samt klädstänger.

WC/DUSCH

Handfat med två lådor, spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt wc. Grått klinker på golv samt vitkaklade väggar.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, bokhyllor samt skänk. Härliga fönsterpartier som släpper in mängder med ljus, parkettgolv samt ljust målade väggar.

KÖK

Drömkök med gott om plats för matbord för upp till sex personer. Bra arbetsytor för mat och bak. Vita köksluckor, vitt kakel ovan köksbänk, parkettgolv av ek samt ljust målade väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys med ismaskin, spis, ugn samt fläkt. Utgång till underbar balkong med plats för utemöbel samt odlingslåda för den trädgårdsintresserade. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett härligt boende med livskvalité.

MASTERBEDROOM

Stort ”Masterbedroom” med gott om plats för både dubbelsäng, sängbord samt skänk. Ljust målade väggar, parkettgolv samt två skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2

Köket leder vidare till ett trivsamt sovrum, som har parkettgolv samt ljust målade väggar. Rummet inrymmer såväl säng som ett bra skrivbord för lek och spel samt fönster i två väderstreck.

SOVRUM 3

Ett mysigt rum med atmosfär! Detta ombonade sovrum har parkettgolv, ljust målade väggar samt plats för säng, sängbord, byrå samt fåtölj.

BADRUM

Fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv, ljust kaklade väggar med en bård i grått samt detaljer i mosaik. Wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork samt badkar.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Avgift 5647 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Mittenbäcken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716421-3360
Gatuadress Bäckbornas Väg 19
Postnummer 16860
Ort Bromma
Epostadress styrelsen@mittenbacken.se
Hemsida http://www.mittenbacken.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen har 2 lokaler varav 1 hyrs ut till Förskolan Björntjänst, vilket ger föreningen mycket goda intäkter varje år. Den andra lokalen används av som föreningens gemensamma lokal och kan hyras för privata tillställningar för ca 50 personer. Brf Mittenbäcken är en äkta bostadsrättsförening och fastigheten Naturvården 2 ägs med tomträtt.

Det finns två tvättstugor i fastigheten. Förråd finns i de flesta lägenheterna. Det finns extra förråd att hyra (kö tillämpas). Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en gemensamhetslokal med plats för ca 50 gäster för olika typer av tillställningar. Det finns 2 uteplatser/grillar som används med principen först till kvarn. Cykelrum finns samt cykelställ vid portar och innegård. Även en nybyggd bastu som föreningens medlemmar kan hyra enligt bokningssystem.
Föreningens ekonomi Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten under bostadsfakta. Just nu (1/3-2022) finns inga beslut om några avgiftsändringar och inte heller några större renoveringar utöver att stammarna ska spolas.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 97
Antal lokaler 2
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2037.

Utfört underhåll:
Stamspolning 2021
Byte av termostater i alla lägenheter 2021
Målning trapphus 2020-2021
Ballofix kontroll utförd 2019
Fasadbelysningar utbytta 2019
Portalmarktegel stora portalen omlagd 2019
Takluckor fixade 2019
Expansionskärl och avgasare monterade 2019
Matavfall hushållskärl på plats 2019
Balkongräcken kollade och åtgärdade 2019
Översyn av balkongerna 2019
Stamspolning i samtliga lägenheter 2018
Borttagning av mossa på takpannor 2018
Översyn av yttre fogar 2018
Genomgång och översyn av regnvattensystem 2016
Underhållsplan uppdaterad 2015
Ventilationsöversyn 2013
Tvättstugeutrustning 2013
Rengöring ventilationssystem 2013
Avloppsarbete 2013
Renovering förskola 2013
Utbyte av defekta kodlås vid portar 2012
Fasadrenovering portal mellan port 25 & 27 2012
Grävning, renovering och utbyte av avloppsledningar (port27-35) 2012
Tilläggsisolering samtliga vindar 2009
Planerat underhåll:
Passersystem samtliga portar 2022
Renovering tvättstugor (port 23 och 29) 2023
Parkering Samfälld parkering med två andra föreningar. Ett parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften, för ytterligare tillstånd kontakta styrelsen. Det finns även ett antal laddstolpar som de boende i föreningen samt de två grannföreningarna Österbäcken och Västerbäcken kan nyttja. Dessa är fria för samtliga med elbil/hybrid att nyttja i mån av plats.
Tv och bredband Fiber finns installerat där abonnemang tecknas av bostadsrättsägaren själv. Kabel-TV, Bredband & Telefoni finns även via Tele2.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall de kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåts i det skick och med den utrustning som föreligger idag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar en boendekostnadskalkyl-meddela mäklaren.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

AREA
Bostaden är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

PANTSÄTTNING
Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta. Pantsatt innebär att nuvarande ägaren av bostaden har tagit lån med bostaden som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet på tillträdesdagen.
Parkering 1 tillstånd ingår. Extra tillstånd lottas ut varje åt mot avgift. Se parkeringsregler.
Balkong Med utgång från köket når ni den stora balkongen som bjuder in till härlig avkoppling samt plats för utemöbel.

Dokument

Området