VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Annedalsvägen 30

- Högst upp i huset
- Två stora balkonger i bästa solläge
- Låg avgift

Högst upp i huset längs lummiga Annedalsvägen infinner sig denna välplanerade 4a fördelad på 93,5 kvadratmeter, här bor du på ett lugnt och ostört läge med trätopparna vajande precis utanför, en lägenhet med minimal insyn och balkonger i två vädersträck. Lägenheten har en social halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök, tre luftiga sovrum, praktiskt förråd i anslutning till hallen, helkaklat badrum samt WC perfekt för gästerna. Lägenheten är genomgående smakfull med ljumma färger och stilfulla material vilket ger bostaden en hemtrevlig och ombonad känsla.

Huset ligger precis intill Bällstaån och dess vackra promenadspråk. Bara ett stenkast bort finns flertalet trevliga parker däribland Marabouparken och Sundbyberg C vilket gör läget ytterst svårslaget. På Mariehällstorget som ligger på kort gångavstånd finns ICA butik, fler restauranger samt busshållplats. På kort avstånd finns även Bromma Blocks med både stor och detaljhandel däribland ICA Maxi, Coop och köpcentrum med gott utbud.

Varmt välkommen att kontakta mäklare på 076-176 2021 om frågor uppstår!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4909 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2011
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Annedalsvägen 30

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93.5 kvm.
Hiss Ja
Våning 3 av 3, Högst upp i huset

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93.5 kvm
Byggnadsår 2011
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Inbjudande och välplanerad hall, garderober och öppen avhängningsyta finns. Golvet löper i parkett genom hela lägenheten och väggar är ljusa. I anslutning till hallen finns en rymligt förråd.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och luftigt, väggar vita samt ljust mönstrad tapet. Stora fina fönster gör rummet ljust och inbjudande. Här finns utrymme för ordentlig soffgrupp samt skåp/byrå och övriga småmöbler. Här finns utgång till en av bostadens två stora balkonger.

Kök

Stilsäkert kök med beiga fronter. Utrustat med häll, ugn, integrerad micro, diskmaskin, kyl och Frys. Bänkskivan är av mörk laminat och vägg kläds av vitt kakel.

Sovrum 1

Det första sovrummet (master) är rymligt och erbjuder såväl yta för dubbelsäng som rum för arbetsplats och gott om förvaring. I dagsläget finns ett garderobsparti i den inre hallen intill sovrummet, i denna passage finner du även entrén till badrummet. Väggar är vita och golv i parkett. Här finns utgång till bostadens andra balkong.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum rymmer säng med tillhörande möblemang. Perfekt gästrum, barnrum alt arbetsrum. Golv fortsatt av parkett och väggar vita.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet kan likt de förra möbleras som sovrum, barnrum, gästrum och kontor. Gott om yta för förvaring finns. Väggarna löper vidare i vitt och golvet i parkett.

Badrum

Bostadens badrum är utrustat med dusch i dagsläget, här finns möjlighet att sätta in ett badkar. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänk finns här och ger bra med yta för att vika undan tvätt. Ovan finns väggfasta skåp. Utöver det finns givetvis toalett samt handfat med kommod. Badrummet är helkaklat med vita väggar och svart golv.

WC

Utöver badrum WC finns i bostaden perfekt för gästerna. Denne är utrustad med toalett samt handfat, golvet är klinkratt och vägg målad.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2014-03-06
Primärenergital 92

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1302
Avgift 4909 kr/mån
Kommentar till avgiften Inklusive värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg på 208 kr/mån tillkommer för bredband, TV och telefoni. El debiteras enligt förbrukning.
Driftkostnad 2 496 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 496 kr

Post övrigt avser kostnad för obligatorisk kostnad för bredband, TV och telefoni.

Andel i förening 1,67%
Andel av årsavgift 1,6629%

Förening

Föreningsnamn Brf Åparken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769620-5660
Gatuadress Ture Sventons Gata 2
Postnummer 16870
Ort Bromma
Epostadress info@aparken.se
Hemsida www.aparken.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av tre byggnader med adresserna Annedalsvägen 26 och 30, Krakel Spektakels Gata 1,2 och 3 samt Ture Sventons Gata 2.

Gemensamma utrymmen består av två härliga och uppskattade innergårdar med sittmöjligheter, grönska och grill. I föreningen finns även cykelrum, rullsstolsrum, barnvagnsrum samt ett miljörum.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 69
Renoveringar Fastigheten byggdes av Einar Mattsson och stod färdig för inflytt under 2012. Inga större renoveringar eller underhåll är därför planerat.
Parkering Föreningen disponerar 41 parkeringsplatser i garaget på Annedalsvägen 33.
Dessa kostar 1 340 kronor/månad att hyra och det är för närvarande kö till platserna.
Det finns också 10 utomhusplatser på Krakel Spektakels Gata med separat kö.
Hyra 700 kronor/månad.
Tv och bredband Anslutning via kollektivavtal med Telia. Fast avgift 208 kronor per månad debiteras på månadsavin. I avtalet ingår: * Telia Bredband FiberLan 50/8 - 100/10 Mbit/s. * Månadsavgift för Telia Bredbandstelefoni. Samtalsavgifter ingår ej. * Digital-TV med "Kanalpaket Lagom" med kollektivt utbud,
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Balkong 2 balkonger en från vardagsrum samt ett i anslutning till master bedroom

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.