VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Annedalsvägen 22

Varmt välkommen till en optimal fyrarummare om 84,5 kvadratmeter belägen på Annedalsvägen 22. Med en öppen planlösning, stor hall, stilfullt renoverat badrum och en stor uteplats är bostaden optimal för barnfamiljer. I bostaden finns en stor hall med förvaring bakom skjutdörrar, tre bra sovrum, separat klädkammare/förråd, ett öppet och stilrent kök med mycket förvaring, helkaklat badrum och ett stort allrum som rymmer hela familjen. Bostaden är belägen på fastighetens bottenplan och har därav en barnvänlig inhängnad uteplats med utgång från vardagsrummet. En slipad ekparkett och varma ombonande färger från Jotuns Lady kollektion på väggar sträcker sig genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt lugnt intryck. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Strandlyckan i Annedal, en mycket välskött förening bildad 2008. År 2012 färdigställde Veidekke bostäderna och de första lyckliga köparna fick sina nycklar.

Bostaden är belägen i en av Annedals lugnare delar ett stenkast bort från Sundbyberg. Ett vackert promenadstråk längs ån sträcker sig genom Annedal mot Sundbyberg, perfekt för promenader. I närområdet finns flertalet fina lekparker och förskolor som gör området optimalt för barnfamiljen. Här finns flertalet förskolor samt Mariehällsskolan som är en nybyggd skola för årskurs F-6. På ett par minuter når du Sundbybergs centrum där både tunnelbana, pendel och tvärbana infinner sig.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma bostad, har du frågor eller är intresserad? kontakta ansvarig fastighetsmäklare!
Lovisa Ek
076 - 176 2021

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4953 kr/mån
Rum 4
Våning 0 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2012
Pris 4 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad fyrarummare belägen i trivsamma Annedal

Planritning

Planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Annedalsvägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 84.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84.5 kvm
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen bjuder på gott om förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. Väggar är målade i grå ton och golv är av parkett. Från hallen når du ett rymligt förråd, detta utrymme är utrustat med garderober samt öppen förvaring på hyllor.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och bjuder in till umgänge för hela familjen. Här finns bra plats för matgrupp i anslutning mot kök samt rum för en stor soffa med bra plats för tillhörande småmöbler. Vardagsrummet går även det i gråa toner och golv i slipad parkett.

Kök

Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Från fönstret i köket kan du kika ut över föreningens gård där ett trädäck infinner sig, precis nedan rinner Bällstaån. Köket är utrustat med kyl och frys i full storlek, diskmaskin, ugn och spishäll. Luckor är vita, bänkskiva i mörkt trä och vägg kaklat i grön/blå pastell. Väggar är här vita och golvet fortsatt av slipad parkett.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger i anslutning till kök och hall. Detta rum är målat i grön/blå färg, även tak är målat. Golv fortsatt i parkett. I rummet finns två garderober samt bra yta för säng samt småmöbler.

Sovrum 2

Det andra sovrummet finner du till vänster från den inre hallen, detta rum har en garderobsvägg som ger gott om förvaring. Väggar är i grön ton och golv parkett. I dagsläget används rummet som kontor men lämpar sig givetvis ypperligt som barnrum.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet når du från både vardagsrum och den inre hallens högra dörr. Detta är bostadens största sovrum och används idag som sovrum för de vuxna. Väggarna här är blå/grön i ton likaså taket. Här finns gott om yta för dubbelsäng, småmöbler samt förvaring. I dagsläget finns en garderobsvägg som bjuder på gott om förvaring.

Badrum

Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod, förvaring i skåp, bänkyta ovan tvättmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. Väggar är kaklade i stora grå stenplattor, golv i hexagonformat klinker i grå ton. Kommod är i stilfull spräcklig vit kompositsten från Kivik.

.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2014-12-05

Ekonomi

Lägenhetsnummer 211001
Pris 4 495 000 kr
Avgift 4953 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme samt kallvatten. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Fakturering sker kvartalsvis. Ett obligatoriskt tillägg för Telia triple play tillkommer på månadsavgiften, 200 kr/månad.
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 400 kr

Post övrigt avser kostnad för Telia Tripple-Play 200kr/mån

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,5251%
Andel av årsavgift 1,54%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 407 819 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2021

Förening

Föreningsnamn Brf Strandlycka i Annedal
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-3965
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Strandlycka i Annedal är en äkta förening och består av 68st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2008 och husen stod inflyttningsklara under 2012. Fastigheten byggdes av Veidekke Bostad AB. Föreningen innehar marken med tomträtt.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt
Antal lägenheter 68
Renoveringar Fastigheten färdigställdes av Veidekke under 2012. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.

Inga större renoveringar är utförda.
OVK utfördes hösten 2018.
Luftinjustering utfördes våren 2019.
Ny energideklaration utfördes hösten 2019.
Stamspolning 2022
Rensning av ventilation 2022
Parkering Föreningen har 10 st markplatser på Pelle Svanslös gata. En markplats kostar 650 kr/månad. Tillgång till garage i husen Baltic 24 och 25 finns. En plats i garaget kostar 1 300 kr. Totalt finns 41 platser. Det är för närvarande kö till både garage samt markplatserna. Till markplatserna är kötiden ca 5 år, till garage ca 3-6 mån.
Tv och bredband Kabel-tv och bredband från Telia. Bredband är ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften och hastigheten är 100/100Mbps.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns gemensamma innergårdar med trädäck och grönska där man kan grilla samt lekhörna för barnen. Cykelrum och barnvagnsrum finns i varje hus. I föreningen finns även ett återvinningsrum.
Övrigt HUSHÅLLSEL
Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och uppvärmning av varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften.

OMRÅDET
Välkomna till trevliga Annedal som består av nyproducerade bostäder med varierande arkitektur. Annedal är ett växande område som erbjuder god närservice, flera restauranger, förskola samt rogivande och trevligt promenadstråk längs Bällstaån. Centrala Sundbyberg nås på promenadavstånd med suveräna kommunikationer i form av bussar, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg, kan ni nå Stockholms city på 8 minuter.

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Räkna på ditt nya boende