VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Mariehäll, Bromma

Alpvägen 8

- Uteplats
- Föreningen äger marken
- Goda kommunikationsmöjligheter
- Närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks

Varmt välkommen till denna tvåa med egen uteplats. Här erbjuds generösa och luftiga ytor med gott om plats för att skapa sig ett trevligt hem. Fullt utrustad kök med plats för matgrupp, sovrum bestående av ljust målade väggar och plats för dubbelsäng, vardagsrum med goda förvaringsmöjligheter samt kaklat badrum med duschhörna. Lägenhetens trevliga uteplats bjuder på eftermiddagssol och är en perfekt plats för att avnjuta en härlig middag!

Lägenheten är belägen i populära Mariehäll där moderna bostadsområden växt fram under de senaste åren. Trevliga promenadstråk återfinns längs med Bällstaån som rinner genom området där strandbryggorna blir en perfekt plats att ta en paus vid. På gångavstånd nås Sundbyberg där ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker erbjuds. Även Bromma Blocks ligger endast en promenad bort med ett generöst utbud av matbutiker, gym, restauranger och shopping. Flertalet kommunikationsmöjligheter i form av tvärbana (Bällsta bro alternativt Sundbyberg) som åker mellan Solna och Sickla via Alvik, tunnelbanans blåa linje (Sundbyberg centrum) samt pendeltåg (Sundbyberg) som tar er in till Stockholm city på ca 13 respektive 8 minuter. Varmt välkommen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4137 kr/mån
Rum 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2002
Pris 2 595 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Felicia Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 05 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Rymlig tvåa med uteplats i moderna Mariehäll!

Planritning

Felicia Johansson

Felicia Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Alpvägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Bottenvåning med uteplats

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54.5 kvm
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Rymlig hall bestående av vitmålade väggar och laminatgolv med plats för avställning av skor samt avhängning av ytterkläder. Om så önskas finns plats att sätta in en mindre garderob för förvaring.

Vardagsrum

Öppet och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, soffbord, mediamöbel och eventuellt ytterligare möblemang. Förvaring återfinns bakom garderoben med skjutdörr som löper längs med rummets kortsida. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga uteplats som bjuder på eftermiddagssol och är en perfekt plats att avnjuta en efterlängtad middag vid. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Kök

Kök bestående av vitmålade väggar och lamiantgolv med all den maskinella utrustning som efterfrågas - spis, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Generöst med förvaring bakom de cremevita luckorna i över- och underskåp, goda arbetsytor och plats för matgrupp. Fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp med fönsterbräde i ek.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt eventuellt en mindre möbel. Vitmålade väggar och laminatgolv ger intrycket av en luftigt rum.

Badrum

Rymligt badrum med klinkergolv i grå nyans samt kaklade väggar i vitt med ljusblåa detaljer. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt handdukstork.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-04-03
Primärenergital 95

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1001/2
Pris 2 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift 4137 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme/vatten samt kabel-TV (basutbud) via Telia.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 11,35%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkutsikten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769608-1871
Gatuadress Alpvägen 8
Ort Bromma
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkutsikten är en äkta bostadsrättsförening med adressen Alpvägen 8 och bildades 2002. Föreningen äger marken.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 8
Renoveringar 2018 - utbyte av torktumlare
2019 - takarbeten i form av nytt nockband, ersatt trasiga tegelstenar, besiktning och underhåll av röklucka
2019 - stamspolning för att säkerställa rören (utan anmärkning)
2019 - underhåll av fönster, gångjärn smörjts
2020 - ytterdörren kontrollerats
2021 - OVK-besiktning
2022 - byte av bergvärmepump
Parkering Föreningen har två parkeringsplatser som kostar 750kr/månad. Dessa hyrs ut 1 år i taget för att alla medlemmar ska ha möjlighet att få en plats. I övrigt gäller boendeparkering, f.n 300kr/månad (taxa 5).
Tv och bredband I månadsavgiften till föreningen ingår värme/vatten, kabel-tv (basutbud) samt bredband via Telia.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C.
Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter.
Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Räkna på ditt nya boende