Visningar

Boka visning
Byttorp, BORÅS

Ribbingsgatan 2A

* VISNING SÖNDAG 6/2 16.00 *

Nu har du möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa och vara den första som flyttar in! Den har allt du kan tänka dig behöva, allt från det stilrena påkostade köket till en balkong du kan njuta av i västerläge. Snabbt tillträde erbjuds!

Låter detta intressant? Kontakta mig så berättar jag mer!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54.9 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3395 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 1 975 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Sundström
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 40
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Ella Abrahamson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 70 70
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad 2:a högt upp i huset!

Planritning

Josefin Sundström

Josefin Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ribbingsgatan 2A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54.9 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Förråd ingår i lägenheten!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54.9 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation med tilluft genom fasadspalt

Rum

Hall

När man stiger in genom hallen möts man av en ljus och välplanerad lägenhet. Väggarna är vita och golvet är klätt mörkt klinker för att motstå all smuts. Det finns en självklar plats att hänga av sig sina kläder i hallen och en praktiskt garderob för undangömd förvaring.

Kök

Köket från Marbodal är påkostat och modernt inrett. De vita köksluckorna bryter snyggt av mot den mörkare bänkskivan samt de vita kaklet. Maskinparken består av vitvaror så som integrerad kyl och frys, inbyggd ugn med 3D-funktion, integrerad diskmaskin samt mikrovågsugn.

Balkong

Balkongen på ca 9 kvm är i direkt anslutning till köket och är ett mysigt extrarum man kan använda nästan året om. Duka upp middag, bjud över vännerna och ha en härlig kväll i kvällssolen!

Sovrum

I sovrummet finns det gott om plats för en stor säng samt tillhörande möblemang. Väggarna är ljusa och ekparketten ligger även här. Garderobsväggen längst ena väggen rymmer det mesta.

Badrum

Badrummet är kaklat och modernt inrett med ljusgrått golv och vita väggar. Här finner man handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork, wc samt dusch. Det finns även bra med förvaring med skåp, bänk samt en kombinerad tvättmaskin som förenklar vardagsbestyren.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1402
Pris 1 975 000 kr
Avgift 3395 kr/mån
Kommentar till avgiften - Individuell mätning för enskild förbrukning av el samt vattenförbrukning (både kallt och varmt) tillkommer utöver månadsavgiften. - Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband och tv om 173 kr/månad. Förbrukar man mer eller mindre än preliminär debitering så regleras den i efterhand.
Driftkostnad 9 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 500 kr
  • Hushållsström: 4 500 kr

Uppskattade driftkostnader

Andel i förening 1,762%
Andel av årsavgift 1,762%

Förening

Föreningsnamn Port 17
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-7661
Gatuadress Stora torget 1
Postnummer 50330
Ort BORÅS
Hemsida https://brfport17boras.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Med inspiration från den unika tomten och omgivningens möjligheter reser sig Port 17 som består av två huskroppar med totalt 48 st lägenheter som är sammanbundna med en gemensam loftgång och gård.

Arkitekturen är öppen och alla lägenheter har stora glaspartier med vardagsrum mot sydväst som leder ut till generösa balkonger. I soligt läge mot Byttorps charmiga villakvarter och med utsikt över staden öppnas inbjudande balkonger där du dricker ditt morgonkaffe eller umgås med vänner. Den öppna, grönskande gården nedanför inbjuder till aktivitet och trädgårdshäng.

I Port 17 har du alltid tillgång till ljus, oavsett om du sitter på den stora balkongen eller umgås i köket. Höga våningshöjder ger också en studiokänsla eller gammaldags charm med mycket luft och ljusinsläpp.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Nyproduktion.
Parkering Till förfogande finns 38 garageplatser samt 3 utvändiga parkeringsplatser. Kostnaden per garageplats är beräknad till 795 kr/mån och för utvändig p-plats är kostnaden beräknad till 395kr/mån. Besöksparkering finns i området, tillhandahålls ej av förening. Parkeringarna har fördelats ut vid inflyttning och för att ställa sig i kö för dessa hör ni av er till Lots Ekonomi.
Tv och bredband Telias baspaket Lagom ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband och 100/100 Mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan läggas till.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen På området finns det en anläggning för källsortering som delas med de två olika husen.
Övrigt - Cykelrum finns i garageplanen samt framför huset.
- Barnvagnsförråd.
- Teknikrum i garageplan.

Dokument

Området

Byttorp är en mycket eftertraktad stadsdel i Borås där du kan hitta allt du kan tänkas behöva. Byttorp ligger i väster om Borås. Kolbränningen är en sjö som är ett mycket populärt område att umgås ute i naturen i Borås. Runt sjön finns det en promenadväg där du kan ta en promenad, springa eller ta med dig hunden för en promenad, och sträckan runt sjön är cirka 1900 meter. Längs spåret finns det två grillplatser. På den södra sidan av Kolbränningen finns en badplats med både sandstrand och brygga. Om du köper en fiskelicens kan du också fånga abborre och gädda längs sjöns fiskebryggor. Området är också nära Ramnaparken med Ramnavallen och Ramnasjön.

Närområde

Inom området finns bland annat en ICA-butik, en bageri, en blomsteraffär, en skomakare, en restaurang/pizzeria, en kiosk och en frisör.

Kommunikation

Byttorp har bra bussförbindelser, och att gå till centrum tar cirka 2 km. Eftersom området ligger nära riksväg 40 är det också bekvämt att resa till både Göteborg och Jönköping.

Övrigt

Byttorp har både en skola och en förskola.

Räkna på ditt nya boende