VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
ÅSTORP

Järnvägsgatan 4 - 10

Välkommen till det perfekta familjeboendet belägenhet i hjärtat av idylliska Åstorp! Vi presenterar stolt vårt senaste nyproduktionsprojekt med fantastiska kedjehus som kommer att erbjuda bekvämt boende för dig och din familj.

Dessa moderna och välplanerade kedjehus är utformade för att ge er ett fantastiskt boende. Med tre rymliga sovrum får hela familjen gott om utrymme att växa och trivas. Här kan ni njuta av privata utrymmen för avkoppling och återhämtning, samtidigt som ni har gott om plats för umgänge och skapande av minnen i det öppna vardagsrummet och köket.

Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär där familjen kan samlas och dela glädje och gemenskap. Köket är utrustat med modern utrustning och stilfulla ytor som inspirerar till att skapa läckra måltider och samtidigt umgås med nära och kära.

Med närhet till järnvägen och utmärkta kommunikationer har du enkel tillgång till allt du behöver. Du kan enkelt pendla till jobbet eller utforska de omgivande områdena utan krångel. För den naturälskande familjen finns det även grönområden inom bekvämt räckhåll, perfekt för avkoppling och friluftsliv.

Detta är en unik möjlighet att bli en del av ett nyproduktionsprojekt i Åstorp. Missa inte chansen att säkra ditt drömboende! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna er till ert nya hem!

Information

Bostadstyp Nyproduktion
Bostäder 4 st
Boarea 96-112 kvm
Antal rum 4-4 ROK
Status Pågående
Pris 3 495 000-3 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sandra Bryngson
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

404 Not found

Kunde inte hitta mäklaren.

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dokument

Området