Arlöv, Arlöv

Kronetorps Allé 25

Nu har vi äntligen nöjet att presentera denna rymliga 3:a i eftertraktade Kronetorp Park med egen uteplats, badrum och gäst-wc. Lägenheten var färdigbyggd 2018 och här finns allt som kan förväntas av ett nybyggt och modern boende. Här bjuds vi bland annat på en modern öppen planlösning, badrum med tvättmöjligheter samt separat gäst-wc. Föreningen har en väldigt mysig och uppvuxen trädgård och fastigheten är omgiven av grönområden och åkrar. I Kronetorp Park bor man med direkt närhet till Burlövs Center och på bra pendlingsavstånd till Lund, Malmö och Köpenhamn. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 79 kvm
Avgift 4720 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Daniel Lindquist
Reg. Fastighetsmäklare
0763-14 38 91
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nybyggd trea från 2018 med egen uteplats och separat gäst-wc!

Profilering Burlöv

Profilering Burlöv
Profilering Burlöv

Planritning

Daniel Lindquist

Daniel Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kronetorps Allé 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Ventilation Mekanisk till- & frånluft m. återvinning

Rum

Hall

Via säkerhetsdörr välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla samt en inbyggd garderob med skjutdörrar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus parkett som löper vidare i övriga rum.

Badrum & gäst-wc

Helkaklat badrum i toppklass utrustat med egna tvättmöjligheter och golvvärme. Tidlösa färger med vitkaklade väggar och mörkare klinkergolv. Badrummet har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovanför och förvaringsskåp under. Badrummet är utrustat med en väl tilltagen duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, handfat samt wc-stol i vitt porslin.
Lägenhetens gäst-wc går i samma toner med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet, utrustat med wc-stol och handfat.

Kök

Modernt, påkostat och stilrent kök i social öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om förvaring och arbetsytor samt alla de bekvämligheter man kan önska sig. Vita över- och underskåp kombineras snyggt med mörk bänkskiva, vitt kakel ovanför arbetsbänken och vitvaror i rostfritt. Köket får ett underbart ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Detta rum ger utrymme för matplats för cirka 6 personer, på golvet ligger samma parkett som i hallen och väggarna är målade vita. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, infälld ugn och micro samt spisfläkt.

Vardagsrum

I anslutning till köket finner vi vardagsrummet som får ett härligt ljusinflöde men ändå känns privat tack vara insynsskydd på fönsterna. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad och här finns det utrymme till både soffgrupp, TV och mediamöbel samt extra förvaringsmöbel om så önskas. Ljus parkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Via vardagsrummet når vi lägenhetens master bedroom som är stort till ytan och erbjuder gott om förvaring. Längs sovrummets högra sida finns en stor inbyggd skjutdörrsgarderob. Här finns plats för både dubbelsäng, extra förvaringsmöbel eller arbetshörna. Sovrummets väggar är vita och på golvet ligger samma ljusa parkett som i lägenhetens övriga rum.

Sovrum 2

Lägenhetens mindre sovrum nås via hallen och detta rum passar perfekt som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Väggarna är målade i gröna toner och på golvet ligger ljus parkett.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 51003
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 4720 kr/mån
Kommentar Inkl. värme & kallvatten
Andel i förening 0,03674%

Förening

Föreningsnamn Brf Allén 2 i Kronetorp
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-1979
Gatuadress Kronetorps allé 25
Postnummer 23239
Ort ARLÖV
Epostadress brf2.kronetorp@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Allén 2 i Kronetorp består av 28 lägenheter uppförda 2018 som samtliga upplåts med bostadsrätt.

Samtliga uppgifter är inhämtade av berörd förening samt föreningens årsredovisning. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 2% inför 2022. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 28
Renoveringar Då föreningens byggnader är så pass nya finns inga planerade renoveringar.
Parkering I området finns både garage och utomhusparkering. För garage, skicka ett mail till forvaltning@kronetorppark.se för förfrågan. Priser nedan avser 2022. - Alternativ 1 1 års avtal. ca 840 kr/mån, årlig höjning med 2 %. Uppsägningstiden är 3 kalendermånader i avtalsperioden, vid icke uppsagt avtal förlängs det automatiskt med 12 mån. - Alternativ 2 Löpande avtal (1 månad). ca 1008 kr/ mån, årlig höjning med 2 %. Uppsägningstiden är 1 kalendermånader, vid icke uppsagt avtal förlängs de automatiskt med 1 månad. För utomhusparkering, vänligen kontakta APCOA Parking på telefonnummer 08-556 306 70. Utomhusparkering kostar ca 450 kr/månad, kösystem tillämpas. Bilpool: I kvarteret finns bilpool tillgänglig och till varje lägenhet ingår ett abonnemang.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber för Internet, TV och telefoni. Abonnemang tecknas via Telia, kostnaden är beroende på hastighet på bredband samt vilket TV-paket som väljs.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Välskött och lummig innergård för föreningens medlemmar. Här finns mindre lekplats med sandlåda, sittplatser och grillmöjligheter.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Varmvattenförbrukning och elförbrukning för föregående månad samt schablonavgift om 100 kr för el tillkommer på månadsavgiften. - Säljaren disponerar i dagsläget ett vindsförråd. - Föreningen har ej utfört någon energideklaration.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende