VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Arlöv, ARLÖV

Grönvägen 2G

Välkommen till denna trevliga och genomgående lägenhet om fyra rum och kök i stilrent skick. Ett hem med välplanerade kvadratmetrar som kombineras med generösa sovrum och härliga sociala ytor. Mysig balkong i optimalt österläge där ni kan njuta av morgonsolen under sommartid. Stilrent rymligt kök med vit skåpinredning, helkaklat badrum och rymlig gästtoalett som kombinerats med grovkök. Detta i ett fridfullt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. På få minuter med bil nås också motorvägen samt tågstation och busshållsplats för pendlaren. Ett boende ni inte får missa!

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 98 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4365 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1965
Pris 1 875 000 kr

Ansvarig mäklare
Ö - Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Charmig fyra i populära Burlöv

Planritning

404 Not found

Kunde inte hitta mäklaren.

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönvägen 2G

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 98 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 98 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Väl inne i bostaden så möts vi av stilrent laminatgolv och ljusa ytskikt. Här i hallen finns det avhängningsplats direkt innanför dörren och sedan löper hallen vidare för att binda samman bostadens resterande rum.

WC/Tvätt

Bredvid hallen når vi bostadens gäst WC med en ljus kulör på väggarna. WC:n har slagits ihop med ett tidigare grovkök vilket ger ett stort utrymme för egna tvättmöjligheter. Utrymmet är utrustat med WC, tvättmaskin, handfat samt spegelskåp.

Badrum

I bostaden finner vi ett helkaklat badrum i härliga ljusa kulörer. Badrummet är utrustat med WC, badkar samt spegelskåp.

Kök

Modernt och stilrent kök med vit skåpinredning som matchas stilrent med ett stänkskydd i bruna kulörer. Här kan kocken njuta av dess goda arbetsyta samt generösa förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

Sovrum 1

Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring samt sängbord. Väggarna är ljusa och på golvet vilar laminat.

Sovrum 2 & 3

De rymliga sovrummen ligger jämte varandra och kan disponeras utmärkt till barnrum alternativt kontor. Även här är väggarna i vit färg.

Vardagsrum

Vardagsrum med stort fönsterparti med fri utsikt till den grönskande innergården. Här finner ni vita väggar och gott om plats till både stor soffgrupp men också matbord. Balkong i optimalt västerläge med gott om plats för möblemang, härifrån har man utsikt mot den trevliga gården och lekplatsen.

Balkong

Vidare tar man sig till lägenhetens stora balkong som vetter mot väst. På balkongen finner vi gott om utrymme för möblemang för att kunna avnjuta solnedgången under sommarkvällarna.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-03-29
Energikonsumtion 4173 kWh/m2 år.
Primärenergital 127

Ekonomi

Pris 1 875 000 kr
Avgift 4365 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Det tillkommer obligatoriska tillägg avseende bredband på 139kr/mån, kabel-tv 39kr/mån, värme 614kr/mån samt årsavgift bostad - kapital 14kr/mån. IMD av vatten och el.
Andel i förening 0,28654%
Andel av årsavgift 0,30395%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 148 891 kr

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Burlövshus Nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-8100
Gatuadress Grönvägen 5
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 bildades 1962 och består av 468 lägenheter.Samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Husen byggdes mellan 1964-1965 och föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam.

Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att lägenhetsinnehavaren endast betalar för sin egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar efter faktisk förbrukning.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken.
Antal lägenheter 468
Renoveringar 2022 Underhållsarbete miljöhus, tvättmaskiner och torktumlare samt fasadtegel.
2022 Fönster ut mot balkongen och balkongdörr har bytts ut samt att föreningen renoverat vissa delar av balkongens insida.
2022 Föreningen har renoverat elstammarna i samtliga fastigheter. I samband med detta har all el i samtliga lägenheter setts över. Felaktiga eller omoderna elinstallationer har återställts och uppdaterats. Eluttag och strömbrytare i lägenheterna har bytts ut.
2022 Föreningen har moderniserat samtliga hissar.
2018 Stambyte, byte av tappvattenstammar.
2015 Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar.
2014 Relining av avloppstammar.
2013 Förbättringar av brandvägar.
2012 Renovering av källare och källargolv.
2011 Injustering av värmesystem.
2010 Nya fönster.
2010 Takrenovering.
Parkering Garageplatser finns till en kostnad av ca 300 kr/mån och p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och internet via net at once, 1000 mbit/s, vilket ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1312 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd i källaren.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

I Arlöv har vi möjligheter till det mesta. Här finns grönskande omgivningar, shoppingmöjligheter, skolor samt förskolor.

Närområde

I Arlöv finner vi köpcentrat Burlöv center där vi finner alla nödvändigheter som vi behöver i vardagen, bra affärer samt gym och mycket mer! I Närheter har vi padel, badhus samt vårdcentral.

Kommunikation

Vi har goda kommunikationsmöjligheter så som stadsbussar, regionsbussar samt pågatågen som tar dig snabbt och enkelt till kranskommunerna.

Räkna på ditt nya boende