VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täljö, Åkersberga

Silverskattsvägen 81

Välkommen till detta fantastiska hem på Täljöhalvön - en fristående villa som erbjuder det bästa av två världar: naturnära boende med närhet till stadens puls. Byggt 2019 och Svanenmärkt för energieffektivitet, detta är en bostad med hög standard och modern design.

Med sina 140 kvadratmeter boyta är detta den största modellen i området, perfekt för en familj som vill ha mycket utrymme. När du kliver in möts du av en stilren hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, samt en praktisk toalett.

På övervåningen finns ett fantastiskt master bedroom med garderobslösning, ett helkaklat badrum med badkar och två mysiga sovrum. Hela övervåningen genomsyras av modern och elegant design. Bostaden har även två badrum till med mycket hög standard, golvvärme och förvaring i kommod. Övre allrummet kan enkelt byggas om till ytterligare ett sovrum.

Njut av socialt umgänge och ljusinsläpp i det öppna vardagsrummet på entréplan, med stora fönster och härliga ytor. I anslutning till vardagsrummet finns en stor altan med loungedel och plats för matbord och stolar, perfekt för soliga dagar. Köket är välutrustat med en praktisk bänkyta i sten och stor matplats.

Baksidan erbjuder utrymme för stora matgrupper och loungemöbler, samt ett stort förråd som kan byggas om till ett gästhus eller hemmakontor. Bostaden har också en gräsmatta att njuta av.

Bostaden har ett attraktivt läge med närhet till parkområde, strandpromenad, brygga och utegym. Förskola inom promenadavstånd och en ny grundskola byggs i närområdet. Svinninge Marina ligger också i närheten vilket öppnar upp möjligheten för äventyr till sjöss!

Med gröna bolån tillgängliga för Svanenmärkta bostäder, kan du också dra nytta av rabatt på boräntan. Tveka inte att ta chansen att bo i detta drömhem med toppskick och flexibelt tillträde. Familjärt och barnvänligt område med endast 30 minuter med bil till Stockholm.

Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 139 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 240 kvm
Byggnadsår 2019
Pris 6 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Drönaryv sommar

FASTOUT AB_Täljöviksvägen 48
FASTOUT AB_Täljöviksvägen 48
FASTOUT AB_Täljöviken bad
FASTOUT AB_Täljöviken bad
Utsida
Utsida
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Täljöviken hav
Täljöviken hav

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Övre plan alternativ planlösning
Övre plan alternativ planlösning
Monika Söderström

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Silverskattsvägen 81

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 139 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Fastighet Näs 7:26
Boarea 139 kvm
Byggnadsår 2019
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-01-08
Energikonsumtion 44 kWh/m2 år.
Primärenergital 71

Ekonomi

Pris 6 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 266 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 424 000 kr
  • Småhusmark: 842 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 424 000 kr
Värdeår 2019
Summa inteckningar 4 950 000 kr

Tomt

Tomtarea 240 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Näs GA:15 ändamål: Grönområden, Kvartersanläggning, Elledning och/eller belysning, Vägar, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Österåker Näs GA:2

Planbestämmelser Detaljplan (2013-12-16)

Dokument

Området

I Täljö bor ni med närhet till såväl natur och hav som till Åkersberga Centrum. Täljö består av både fritidsbostäder och permanentbostäder. På Täljöhalvön hittar du nybyggda bostäder i form av villor, radhus och lägenheter. Se gärna mer info om kommunens projekt med Täljöhalvön här: https://taljohalvon.se Via Täljöhalvön når ni även Näsuddens naturreservat. I Näs kan du uppleva ett kulturlandskap med stor omväxling på begränsad yta. Här finns det berg med fin utsikt, gammal barrskog, slåtterängar som är öppna, beteshagar, lundartade miljöer och strandängar i gott skick. Näsuddens naturreservat är en oas i Stockholms inre skärgård. Reservatet ligger i och förvaltas av Österåkers kommun och instiftades 2010. Reservatets yta är 72,6 ha varav 45 ha utgörs av vatten. Området är en halvö men bestod ursprungligen av två separata öar. Landhöjning har förändrat landskapet, men namnen Kristenholmen och Gästholmen minner om hur det en gång har sett ut.

Närområde

Ett par kilometer bort finns handelsplatsen Pilstugetorget där ni finner Coop, butiker, apotek mm.

Kommunikation

Kommunikationer finns i form av Buss och Roslagsbanan.

Övrigt

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende