VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkarp, Åkarp

Ankarvägen 28

På lugn återvändsgränd finns ett stilrent och snyggt bostadsrätts-radhus i vitkalkad puts på 122 kvm fördelat på två våningar. På bottenvåningen finner vi ett sovrum, badrum, tvättstuga och de härligt sociala ytorna där kök och vardagsrum har en öppen planlösning samt här finns både en altan med trädäck samt det fantastiska orangeriet där årstiderna förlängs. På ovanvåningen finns de mer privata rummen med tre sovrum, badrum, ett allrum samt en klädkammare.
Åkarp har ett perfekt läge mellan Malmö och Lund och just Brf Orangerihusen är mycket familjärt, barnvänligt och ligger lite privat vilket gör att det är som en egen liten grön oas. Här bor du energisnålt i stabil förening som äger marken och med trevliga grannar samt en egen trädgårdstäppa.

I Åkarp finns både grundskolor och förskolor vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. Goda kommunikationer samt här når du Malmö och Lund snabbt med pågatågen.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 122 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7827 kr/mån
Rum 6
Våning 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Ö - Christina Ovallius


Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nybyggt bostadsrätts-radhus i härliga och familjära Åkarp med ett mysigt orangeri för härliga dagar!

Planritning

plan 1
plan 1
plan 2
plan 2

404 Not found

Kunde inte hitta mäklaren.

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ankarvägen 28

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 122 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1

Byggnad

Typ av byggnad BR-Radhus
Boarea 122 kvm
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Vattenburen golvvärme på bottenvåning och radiatorer på ovanvåning
Övrigt om byggnaden Byggnaden är utförd som platta på mark med 300mm cellplastisolering och 100mm betongplatta 400mm kantförstyvning. Ytterväggar i lättbetong, Eco Term Plus, 375mm Bauroc och träbjälklag. Putsad fasad
Trätakstol, råspont, takpapp. Bandtäckt plåttak.

Rum

Entré

Trivsam och öppen hall med bra med plats för ytterkläder. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till parkett. Vita väggar.

Kök

Ett härligt, stilrent och ljust kök i vitt med mycket förvaring och arbetsytor. Vinkelköket har bänkskiva i laminat samt ett praktiskt kakel som stänkskydd.
Utrustning som finns här är kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, inbyggnadsugn, fläkt, och induktionshäll. Allt i rostfritt och från Siemens.

Vardagsrum

Från köket är det en öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns mycket ljusinsläpp genom fönster ända ner till golvet samt med det mysiga orangeriet som nästan kan nyttjas året om.
På golvet ligger en vitlaserad 1-stavsparkett i ek som sedan återfinns i alla rum och väggarna är vita här. Ett lättmöblerat rum och med utgång till det inglasade orangeriet som har öppningsbara dörrar åt tre håll.

Badrum

Rymligt och helkaklat badrum med klinkergolv i stilrena kulörer. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp, handdukstork samt tak- och handdusch.

Tvättrum

Precis utanför badrummet finns ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare från Gram. Här finns också värmepumpen (NIBE) med återvinning. Bottenvåningen har vattenburen golvvärme och ovanvåningen radiatorer.

Sovrum

Rejält sovrum med samma parkettgolv som i övriga huset och väggarna är vita. Gott om plats till dubbelsäng och även annat möblemang.

Klädkammare

Intill sovrummet finns en stor klädkammare med plats till mycket förvaring.

Ovanvåning

Ovanvåningen når du via den snygga trappen i hallen.

Allrum

Ljust och luftigt allrum som passar till kontor eller annat möblemang.

Sovrum

Härligt och ljust sovrum med ett stort takfönster. Plats till både dubbelsäng och annat möblemang. Väggen mellan detta rum och rummet bredvid går att ta ned och göra om till ett stort sovrum istället.

Sovrum

Även detta rum är i bra storlek och plats till säng och annat möblemang. Takfönster med härligt ljusinsläpp.

Sovrum

Det tredje sovrummet har även det ett fint ljusinsläpp genom takfönster. Plats för säng, skrivbord och här finns inbyggda garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med duschdörrar i glas, både tak- och handdusch, WC, handfat med underskåp, spegelskåp samt handdukstork.

Klädkammare

Ännu mer förvaring genom en rymlig klädkammare finns till förfogande här på ovanvåningen.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2022-10-18
Primärenergital 66

Ekonomi

Lägenhetsnummer 10005
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 7827 kr/mån
Driftkostnad 23 024 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 180 kr
  • Renhållning: 2 208 kr
  • Hushållsström: 18 636 kr

I elkostnaden ingår även uppvärmningskostnaden.

Andel i förening 11,50776%
Andel av årsavgift 11,50774%

Förening

Föreningsnamn Brf Orangerihusen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-4111
Gatuadress Solvägen 7
Ort Åkarp
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Orangerihusen är en äkta bostadsrättsförening med säte i Burlöv som äger marken för fastigheten Burlöv Kabbarp 8:368. Föreningen bildades under 2018 och förvaltas av SBC. Föreningen upplåter 7st radhus i 1,5 plan och 2 parhus i 1,5 plan, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Totalt 9 bostadsrättslägenheter. Föreningen har förvärvat fastigheten genom förvärv av ett aktiebolag.
Äger föreningen marken Ja föreningen äger marken.
Antal lägenheter 9
Renoveringar Nybyggnation 2020
Parkering Asfalterade biluppställningsplatser med 2 platser till varje radhus. Totalt 14st parkeringsplatser på Ankarvägen, ytterligare fyra platser (2 vardera) för parhuset på Solvägen.
Tv och bredband Fiber via Burlövs öppna stadsnät.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Gemensamma utrymmen Gemensam förrådslänga där varje hus har ett eget förråd med direkt ingång från gården.
Övrigt Föreningen har gemensamt el abonnemang med undermätare för varje bostad samt gemensamt vattenabonnemang som delas lika mellan bostäderna.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Fantastiskt orangeri på framsidan i söderläge samt ett härligt trädäck på baksidan.
- Förråd finns på framsidan.
Uteplats Inglasat orangeri i söderläge samt en trädgårdstäppa.

Dokument

Området

Här bor man på lugnt, tryggt och barnkärt område. Närhet till både tåget samt till busshållplatser som tar oss till Malmö och Lund. För den som väljer bilen som alternativ är tiden även där till båda städerna ca 10 minuter. Närheten till förskola och skola underlättar vardagen och barnomsorgen är väl omtalad och bra. Väl värt att nämna är också Alnarpsparken som är en perfekt utflykt för familjen under årets alla årstider.

Närområde

ICA Åkarp, frisör och pizzeria finns i närområdet.

Parkering

Bra och lättillgänglig parkering.

Räkna på ditt nya boende