Abrahamsberg, BROMMA

Bävervägen 46

Varmt välkommen till Bävervägen 46 och denna etagelägenhet om hela 136 kvadratmeter boarea. På entréplan möts du av ett rymligt kök med väl tilltagna arbetsytor samt stor matsalsdel som rymmer den stora familjen. Här finns även två rymliga sovrum, hall med förvaring, klädkammare, kontor/förråd samt ett stort ljust och lättmöblerat vardagsrum. Bostaden har lyxen att ha både ett stort rymligt helkaklat badrum med jacuzzi och tvättmaskin samt en gästtoalett.
Via vardagsrummet kommer du ut till den solsäkra och härliga balkongen som ligger på en av Abrahamsbergs högre punkter med milsvid utsikt över Brommas takåsar. Eftersom fastigheten är byggd i suterräng blir bostaden i höjd som våning sex och sju. Balkongen ligger i ett västerläge och bjuder på sol hela dagen till solnedgång.

Från vardagsrummet leder en stadig trappa dig upp till lägenhetens övre plan. Här möts du av ett stort master bedroom.
Övervåningen är perfekt för användning som just master bedroom i och med det tillbyggda rummet som nu används som en stor walk in closet. Det tillbyggda rummet är att klassa som ett rum i rummet med dess smarta fönsterlösning för att maximera ljusinsläppet. Detta rum är även fullt möjligt att använda som barnrum eller arbetsrum. Från övervåningen finns ytterligare ett utrymme i form av ett stort förråd. Från detta utrymme finns en yttre dörr som leder dig ut ur bostaden.

Under fliken planlösningar finner du en alternativ planlösning för hur bostaden enkelt kan göras om till en sjurumslägenhet.

Bostaden är belägen i vackra Abrahamsberg och erbjuder närhet till såväl stad som natur. I närområdet finns flertalet smultronställen i form av restauranger och caféer, på promenadavstånd finns både skola och förskola från årskurs 1-9. På ett par minuters promenad når du till Abrahamsbergs tunnelbanestation som ligger längs den gröna linjen.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma och unika etagelägenhet,
har du frågor eller önskas visning?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lovisa Ek.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 136 kvm
Avgift 7811 kr/mån
Rum 5
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

BV Orginal
BV Orginal
BV alternativ
BV alternativ
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bävervägen 46

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 136 kvm.
Hiss Ja

Rum

Hall

I hallen finns gott om förvaring i en stor garderob bakom skjutdörrar, skjutdörrarna är vändbara och kan antingen ha en grå eller vit kulör. Här är väggarna delvis vita och delvis i tapet med grå/svart randigt mönster. Golvet är av mörka stora klinkerplattor. Här finns även plats för byrå/sidobord. Från hallen leder dörrarna in till såväl badrum som WC.

Kök / Matsal

Vidare in kommer du till det rymliga köket, här har ett runt fönster tagits upp för att avskärma hall och kök istället för att ha en stor öppning. Till höger finner du ett stort kök i vinkel med väl tilltagen arbetsyta, samtliga vitvaror är i rostfritt stål och färgskalan går genomgående i neutrala toner. skåpsluckorna har svarta täcksidor och vita luckor med beslag i rostfritt stål. I köket finns även en stor köksö med förvaring, köksön är byggd så att barstolar kan användas till genom att den har en något utskjutande bänkskiva. Bänkskivorna är av laminat och köksöns skiva är av massiv ek. Väggarna är vitmålade och golvet är en vitlaserad enstavsparkett. Vid ytan precis nedanför köksbänkar är ett svart klinkergolv lagt. Till vänster finns plats för stor matgrupp samt yta för vitrinskåp/övrig förvaring.

Badrum

Badrummet är stilrent med stora vita kakelplattor och svart/grått mosaik på väggar, golvet är av grå klinker. Här finns gott om förvaring i form av platsbyggd förvaringslösning från golv till tak med inbyggd tvättmaskin. Badrummet är utrustat med ett stort hörnbadkar med skjutbara glasväggar samt handfat med tillhörande komod och spegel. Här finns även gott om yta för ytterligare förvaringsmöbel. I taket finns inbyggda spotlights som ger en jämn belysning till badrummet.

WC

Intill det stora badrummet finns en WC med klinkrat golv och vit/grå målade väggar. Här finns skåp med bra förvaring upphängda samt toalett och handfat med kommod.

Arbetsrum

Vidare in i bostaden har du ett arbetsrum med plats för skrivbord och stol samt hyllor, detta utrymme kan även användas som klädkammare. Golvet är av vitlaserad enstavsparkett och väggarna är vita.

Klädkammare

Mitt emot arbetsrummet finns en stor klädkammare som antingen kan användas som garderob eller övrigt förvaringsutrymme, här finns hyllor och stänger uppsatta för optimal förvaring. Golvet är i ekparkett och väggarna vitmålade.

Sovrum

Det första sovrummet är möblerbart på flertalet olika sätt, här finns plats för stor säng, garderober samt soffdel. Golvet är en ekparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum

Det andra sovrummet på entréplan är stort med gott om plats för stor säng och förvaringsmöbler, även här är golvet i en ekparkett och väggarna vitmålade.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och ljust med fönster i två vädersträck. Här finns en stor social yta med plats för såväl soffa som fåtöljer och tv-möblemang. Väggarna är vita och golvet är här i vitlaserad enstavsparkett. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som bjuder på en milsvid utsikt över Bromma. Balkongen ligger i väst och har sol från morgon till solnedgång. Vidare från vardagsrummet tar en vitmålad trätrappa dig upp till etageplanet.

Etageplan - Sovrum/Allrum

När du går upp för trappan möts du av en ljus och rymlig känsla. Etageplanet är väl genomtänkt och har belysning i form av spotlights redan i trappan. Ett stort triangulärt fönster öppnar upp för ljus att strömma igenom till trappen, här finns ett stort master bedroom med en vacker utsikt. Här är väggarna ljusa och golvet är en ekparkett.

Etageplan - Walk in closet

En vägg med en skjutbar dörr i trä med smidesbeslag skiljer av sovrummet från walk in closeten. Här inne finns bra med förvaringsyta inbyggt, rummet är möbleringsbart som både sovrum och arbetsrum. När rummet byggdes gjordes en vinkel i väggen med ett fönster mot yttervägg för att få in ljusinsläpp från sovrummets fönster. Rummet blir därav ljust och trivsamt, även här är spotlights monterade i taket.

Etageplan - Förråd

Förvaringsyta finns det gott om genomgående i hela bostaden, utöver detta tillkommer ett förråd till lägenheten om ca 15 kvm som dessutom har egen ingång utifrån. Detta utrymme har dörr från sovrummet/allrummet på etagéplanet, detta utrymme är klassat som biarea och används idag som förråd, möjlighet att bygga om det till exempelvis ett badrum finns.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00143 i Brf Skogspromenaden
Avgift 7811 kr/mån
Andel i förening 2,03129%

Förening

Föreningsnamn Brf Skogspromenaden
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769612-7955
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi Årsavgifterna planeras vara oförändrade de närmsta åren.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken via tomträtt.
Antal lägenheter 76
Antal lokaler 5
Renoveringar Föreningen har inga större renoveringar eller underhållsarbete planerat.
Parkering Föreningen innehar 47 stycken parkeringsplatser varav 22 st i garage under tak, 20 st på garagets tak samt 5 friliggande.
Tv och bredband Kabel-tv och bredband tillhandahålls av ComHem samt Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Sopnedkast och soprum för elavfall, batterier och tidningsåtervinning finns. Cykelrum finns i port 42 samt 44. Barnvagnsrum finner ni i port 42, 44 samt 46.Tvättstuga finner ni i port 42 samt 46.

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Räkna på ditt nya boende