Centrum, Sundbyberg

Vasagatan 17 A-D / Max Sieverts gata 6A-C


För fullständig information om visningar, köpprocessen och tillgång till bostadsväljaren hänvisar vi till Aros projektsida www.arosbostad.se/fabriksparken

Information

Bostadstyp Nyproduktion
Bostäder 107 st
Boarea 19-115 kvm
Status Pågående
Tillträde 2022 / 2023
Pris 1 850 000-9 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 30 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

public fabriksparken-omradeskarta fabriksparken-projektkarta Signalfabriken 2 Sundybergs IP 2 Tornparken

public
public
fabriksparken-omradeskarta
fabriksparken-omradeskarta
fabriksparken-projektkarta
fabriksparken-projektkarta
Signalfabriken 2
Signalfabriken 2
Sundybergs IP 2
Sundybergs IP 2
Tornparken
Tornparken
Daniel Fredricson

Daniel Fredricson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dokument

Området

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Närområde

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Flertalet matbutiker i form av Ica, Willys och Lidl. Här finns också populära restauranger såsom Phils Burger men framförallt den lokala kvalitetsrestaurangen Paul Taylor precis i hörnet.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

Parkering finns för Fabriksparkens medlemmar i källaren i garage. Garaget förvaltas av Parkando och ägs av Skandia. De boende sköter själva intresseanmälan till Parkando. I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun med en avgift på 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger.

Räkna på ditt nya boende