Järvastaden, SUNDBYBERG

Boplatsvägen 13

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 34 kvm
Avgift 2306 kr/mån
Rum 1
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris

Ansvarig mäklare
Ulrika Lindqvist
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 00 97
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

UlrikaLindqvist ICA nära Järvastaden Mulle Mecks Lekpark 2

UlrikaLindqvist
UlrikaLindqvist
ICA nära Järvastaden
ICA nära Järvastaden
Mulle Mecks Lekpark 2
Mulle Mecks Lekpark 2

Planritning

Ulrika Lindqvist

Ulrika Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Boplatsvägen 13

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2021-01-12
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303 i Brf Ströva i Sundbyberg
Avgift 2306 kr/mån
Kommentar inklusive värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån tillkommer för TV, bredband och telefoni.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,6523%

Förening

Föreningsnamn Brf Ströva i Sundbyberg
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769632-7274
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Ströva är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten under 2018. Föreningen består av två flerbostadshus med 101 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, rullstol- och barnvagnsrum, pingisrum samt odlingslådor på innergården. Det finns även en gemensamhetslokal om ca 75 kvm med ett litet pentry, WC med dusch och två bäddsoffor med plats för två personer var. Lokalen går att använda för mindre event eller övernattning av gäster. Bokning sker via hemsidan och kan endast göras av medlemmar.
Anteckningar Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 666 kr (3,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 714 kr (1,5% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Beloppen är baserade på prisbasbelopp för 2021. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Parkering Föreningen har ett garage med totalt 77 platser. Plats om 2,3 meter kostar 850 kr/mån, plats om 2,5 meter kostar 1000 kr/mån samt elplats kan hyras för 1400 kr/mån. Styrelsen har hand om kö till platserna, de nås på info@brfstrova.se I övrigt råder boendeparkering via Sundbyberg stad som kostar 600 kr/mån och ansökan görs via sundbyberg.se. Boendeparkeringstillståndet gäller ett år i taget från datumet det beviljas, så länge huvudvillkoren för sökande och fordon fortfarande uppfylls. Det är också möjligt att ansöka om boendeparkering för motorcykel. Avgiften är 200 kronor per månad. En ansökningsavgift på 150 kronor per tillstånd och år tillkommer. Den betalas samtidigt som du betalar din första månadsavgift.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till ComHem och i månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Boende kan själv lägga till eller utöka sitt utbud via portalen hos ComHem.
Övrigt Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 666 kr (3,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 714 kr (1,5% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Beloppen är baserade på prisbasbelopp för 2021.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Järvastaden är ett lugnt och familjevänligt område i moderna Sundbyberg. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska runt hörnet samtidigt som citypulsen och shoppingområden alltid är runt hörnet. Inom gångavstånd finner du Arenastaden med Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Närområde

Järvastaden har karaktären av egen småstad med ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger, skönhetssalonger, kemtvätt, gym och en ICA-butik.

Kommunikation

Pendeltåg från Ulriksdals station tar dig till Arenastaden på 3 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Buss 505 och 540 tar dig till Solna C respektive Ulriksdals station och har täta avgångstider hela dagen, och buss 157 går till Danderyds sjukhus. Med en kort promenad når du Hallonbergens tunnelbana på blåa linjen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs Kommun. Avgift för detta är 600kr/mån.

Övrigt

I anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat med Igelbäcken rinnandes igenom. Området är perfekt för löprundan eller långpromenaden.
The Winery hotel, ett urbant och modernt hotell med egen vintillverkning i hotellet. Perfekt ställe för en drink på takterrassen, en god middag och kanske en övernattning för att komma iväg från vardagen.

Räkna på ditt nya boende