Budgivning pågår

Senaste bud:
6 015 000 kr

Visningar

Måndag 24 Januari KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning, föranmälan krävs! Boka
Jägersro Villastad, Malmö

Ponnygatan 24

I populära Jägerso Villastad finns nu äntligen möjlighet att köpa ett rymligt hus för den större familjen. I denna inflyttningsklara och väldisponerade villa finns hela fem sovrum, stort kök med matplats, rymligt vardagsrum och ett helt fantastiskt uterum på ca 25kvm. Huset särskiljer sig från området med sin vitputsade fasad och hemtrevliga utemiljö. Utöver det rymliga huset erbjuds även ett stort garage med plats för två bilar och gott om förvaring. Varmt välkommen på visning!

Fiber finns indraget. Bredband via Ownit.

Säljarna upplyser om följande fel och brister;
- Badrummet ovanvåning: Golvet har bristfällig lutning.
- Handdukstork fungerar ej.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 161 kvm + 26 kvm
Rum 7 varav 5 sovrum
Tomt 570 kvm
Byggnadsår 1968
Pris 5 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor familjevilla med fem sovrum i Jägerso Villastad!

Planritning

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ponnygatan 24

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 161 kvm. säljarens information

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 161 kvm
Biarea 26 kvm
Byggnadsår 1968
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Lättbetong
Fasad Puts
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Tegel
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Följande renoveringar har gjorts på fastigheten.

2011: Takrenovering med nytt tak på huset och garage samt har taket försetts med två takkupor.
2012: Vinden inreddes med nya fönster, dörrar, golv, spotlights, isolering, innerväggar samt el.
2013: Fasaden putsades med vit puts och 100mm stenull användes för isolering.
2014: Dränering och omläggning av stenplattor, staket och utemiljö.
2015: Nytt uterum med glaspartier, klinkergolv och värmeelement.
2016: Gäst-WC förseddes med ny inredning och nytt kakel. Badrummet på ovanvåningen renoverades. Två rum byggdes om till ett större rum med skjutdörrar.
2019: Till-luftsventilationsdon sattes in i sovrum på ovanvåningen.
2019: Ny grind intill tomten.
2019: Nytt golv lades in i vardagsrummet.

Rum

Entré

Huset har en otroligt välkomnande känsla och vi möts av en hall med ljusbeige klinkergolv och mörkgrå väggar som lyses upp av spotlights i tak. I hallen finns en renoverad gäst-wc med kakel och klinker i varierande färger av vitt, grått och svart.

I hallen finns även trappan upp till övre plan och under trappan finns en smart och inbyggd förvaring. Vidare in i huset så ligger en större klädkammare samt tvättstugan som är helkaklad och försedd med vitvaror från Electrolux som köptes in 2020. Via tvättstugan finns också en smidig utgång till garaget.

Badrum entréplan

Bostadens badrum på entréplan är renoverat och går i ljusa toner av vitt kakel som kontrasteras av ett mörkbeige klinkergolv samt samma nyans på kakel vid jacuzzin. I badrummet finns en stor kommod samt ett vägghängt högskåp för extra förvaring.

Sovrum entréplan

På entréplan finns tre sovrum. I samtliga tre sovrum ligger ett ljusgrått laminatgolv. I två av sovrummen ryms dubbelsängar och i det tredje mindre sovrummet ges det plats åt enkelsäng och skrivbord. Sovrummen har ett härligt ljusinsläpp och från två av sovrummen finns utgång till utemiljön.

Kök

Huset har ett gediget och stort familjekök med luckor i ljusbrun nyans som bryts av mot mosaikkakel i grått, vitt och svart. Kökets U-formade layout gör att man får mycket arbetsyta, generös förvaring och även överblick in mot matplatsen för 8 personer. Detta gör köket till en trevlig samlingsplats för sociala sammankomster. I köket finns spis från Siemens (2016), mikro, kyl och frys från AEG (2012) samt diskmaskin från Bosch (2020).

Vardagsrum

Vardagsrummet nås från såväl matplatsen som hallen. Även detta rum är väldigt rymligt och är perfekt för den stora familjen. Här ges det plats åt en stor soffgrupp och hela rummet lyses upp av stora fönster som vetter ut mot uterummet.

Uterum

Detta fantastiska uterum bidrar till husets rymliga känsla. Under större delar av året har man här ett extra rum att umgås i och här finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Rummet har svart klinkergolv och vita väggar. Utöver det generösa ljusinsläppet har man dessutom spotlights i tak. Längs ena väggen finns en ljusgrå skiffer-vägg.

Ovanvåning

Trappan upp till övre plan är stilren och ger en lyxig känsla med sin kombination av trä och metall. Väl uppe på övre plan finns ett större allrum med mörka träbalkar och spotlights i tak. I allrummet finns det gott om plats för såväl soffgrupp som skrivbordshörna.

De två sovrummen på övre plan är väldigt rymliga och rymmer varsin dubbelsäng samt skrivbord eller byråer. Båda sovrummen har vitmålade väggar, mörkgrått laminatgolv och spotlights i tak.

Badrum ovanvåning

Badrummet på övre plan är renoverat och har svart klinkergolv samt vita kaklade väggar. I badrummet finns en större takfönster som ger ett bra ljusinsläpp. Säljarna vill göra spekulanter uppmärksamma på att badrummets golvlutning är bristfällig.

Garage

Huset har ett gediget garage som är väldigt fräscht med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns väldigt gott om förvaring med väggskåp samt en skiljevägg där ett extra utrymme finns för optimal förvaring.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2017-05-18
Energikonsumtion 110 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 5 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 374 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Smahusbyggnad: 1 387 000 kr
  • Smahusmark: 987 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 387 000 kr
Värdeår 1968
Summa inteckningar 3 276 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 28 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 14 124 kr
  • Vatten/avlopp: 6 204 kr
  • Försäkring: 2 472 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 5 700 kr

Kostnad för el ingår i uppvärmningskostnaden. Kostnaden för samfällighet består av 475kr/mån till Bredablick för bl.a bredband. Notera att driftskostnaden kan vara varierande från hushåll till hushåll baserat på antal personer, innertemperatur samt genomsnittlig förbrukning för dusch, tvättmaskin, diskmaskin etc.

Tomt

Tomtarea 570 kvm
Parkering I villakvarteret råder fri parkering.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

Dokument

Området

Jägersro villastad är ett område i stadsdelen Husie, Malmö och utgörs av villor byggda på 1960-talet. I området finner vi även Jägersro trav och galoppbana som är en av Sveriges största tävlings- och träningsanläggning för trav- och galopphästar.

Närområde

Ett stenkast bort från dem lugna villagatorna hittar vi Jägersro center som erbjuder större shoppingmöjligheter, flertalet restauranger och nöjen.

Kommunikation

Längsgående Agnesfridsvägen hittar vi stadsbusslinjerna 31 och 33 som går mellan Lindängen och Mellersta Hamnen alternativt Ön och knutpunkten Värnhem. Området ligger i anslutning till motorvägen där man enkelt tar sig ut på Inre och Yttre ringvägen på endast några få minuter.

Parkering

I villakvarteret råder fri parkering.

Övrigt

Central placerad i villakvarteret hittar vi Jägersro förskola

Räkna på ditt nya boende