Almhög, Malmö

Rödkullastigen 11B

Nu presenteras en modern trea med stilrena inslag! Ett hem med rymligt vardagsrum som erbjuder stora sociala ytor samt två välplanerade sovrum. Bostaden erbjuder genomgående modernt golv och stilrena neutrala färger på väggarna. Njut av en rymlig balkong in mot gården med gott om sällskapsyta! Boendes här har du nära till bland annat mataffärer, restauranger och skolor. En bostad belägen med goda kommunikationsmöjligheter tack vare kort gångavstånd till närmsta busstation där busslinje 8 går samt närhet till ringvägen.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 69.5 kvm
Avgift 4717 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 1960
Pris 1 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modern och stilren trea med trevlig balkong!

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rödkullastigen 11B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 69.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 69.5 kvm
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Stig in i en öppen hall med gott om avhägningsmöjligheter. Väggarna är i en vit nyans och golvet är i en mörk ton, vilket tillför en charmig kontrast. Längre in i hallen når du rymlig inbyggd garderob längs hela väggen som erbjuder optimala förvaringsmöjligheter.

Badrum

Till höger om hallen når du det helkaklade och ljusa badrummet med moderna inslag. Golvet är av klinker i en stilren grå ton och kaklet går i en vit nyans. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ och dusch.

Kök

Vidare når du ett modernt kök med gott om plats för matbord för hela familjen. Köksluckorna går i en vit nyans och bänkskivan är i en mörkare ton. Köket pryds av ett stilrent rutigt kakel i en svart kulör. Väggarna är vitmålade och golvet är i en mörk nyans. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

Ett öppet och socialt vardagsrum med stilrena inslag! Här får du plats med såväl stor soffgrupp som matgrupp för flertal personer. Från vardagsrummet når du ut till en trevlig balkong med gott om sällskapsyta. Väggarna går i en stilren ljusgrå kulör och på golvet vilar parkett.

Sovrum 1

Hemmets ena sovrum är rymligt med stor ingbydd garderob som ger dig optimala förvaringsmöjligheter. Väggarna pryds av en härlig ljusblå nyans och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Ett sovrum med utrymme för stor säng samt förvaring om så önskas. Väggarna går i en ljusblå kulör och på golvet ligger parkett.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2017-08-17
Energikonsumtion 6494 kWh/m2 år.
Primärenergital 131

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2144-3-164-4 i Hsb:s Brf Fosiedal I Malmö
Pris 1 250 000 kr
Avgift 4717 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, kabel-tv.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,46373%

Förening

Föreningsnamn Hsb:s Brf Fosiedal I Malmö
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-5031
Gatuadress Rödkullast 10 A
Postnummer 21457
Ort Malmö
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Vesa Laitinen
Telefon Kontaktperson 076-628 51 55
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen HSB Fosiedal är en äkta förening. Föreningen köpte huset 1960 och består av 232 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen upplåter dessutom 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavgäld- avtalet gäller t o m 2022-01-01. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Anteckningar Två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje. Till lägenheten hör ett källarförråd. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-28). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar
Antal lägenheter 232
Antal hyresrätter 2
Antal lokaler 2
Renoveringar Utförda renoveringar:
Källarutrymmena rustades med brandsläckare 2020
Ny och större cykelplats byggdes 2020
Stadgeenlig fastighetsbesiktning utreds av styrelsen och inga brister framkom 2020
Samtliga trapphus renoveras och entrédörrar byts ut 2018
Asfalterat om parkeringen bakom Rödkullastigen 2016
Radiatorbyte samt byte av tappvattenledningar 2015
Underhåll av hissar i högvåningshusen 2015
Renoveringar av källaringångar samt bastun 2015
Samtlig utrustning i tvättstugorna har bytts 2015
Gårdarna renoverade 2012
Fasaderna är omfogade 2012
Balkongerna kontrollerade 2011
Takpapp bytta på alla fastigheterna 2009
Fönster bytta till 3-glas
Säkerhetsdörrar installerade i alla lägenheterna

Avloppsstammar samt vattenstammar är planerade att renoveras 2021.
Parkering 85 parkeringsplatser finns i föreningen. Kösystem tillämpas. Parkeringsavgiften ligger på 232kr/månad.
Tv och bredband TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. INTERNET: Föreningen är ansluten till Internet via HSB Bolina, för utbud och aktuella priser se: www.bolina.hsb.se/
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Övrigt Två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-28). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Dokument

Området

Almhög är ett delområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Området består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från slutet av 1950-talet. I området finner man mycket grönska från dem mysiga innegårdarna och ett blomstrande villaområde.

Närområde

På Almtorget som ligger centralt i området finns viss samhällsservice med närlivs, frisör, café samt en lokal pizzeria. På området finns även en vårdcentral och förskola. Längst Västra hindbyvägen som ligger i norra delen av området finns även en biljardhall, restaurang och bilverkstad.

Kommunikation

Från hållplats Almtorget går Linje 32 som tar dig från Norra Hamnen till Käglinge. I norra delen av Almhög har vi hållplatsen Musikhögskolan som tar dig ut till Västra Hamnen eller till Kastanjegården. På 5 minuters bilavstånd når man både inre och yttre ringlinjerna vilket gör att man enkelt och snabbt tar sig till Danmark eller närliggande städer.

Övrigt

5 min cykelavstånd till ICA Maxi Stormarknad. På andra sidan Munkhättegatan finns idrottsplats och badmintoncenter. På denna sidan finns även förskola, grundskola, gymnasium samt högskola. Här ute finner ni även sydsveriges största inomhus skatepark Bryggeriet.

Räkna på ditt nya boende