VI STARTAR SLOW-TV

Att djur och natur är rena medicinen mot oro och stress är sedan gammalt. Blodtryck och puls sjunker, vi känner oss lugnare, tryggare och vårt humör förbättras. Men var finns djuren och hur skall man hinna med att träffa dem? Lugn. Mooohv TV, vår nya satsning på slow-tv med kor på grönbete, erbjuder bostadskunder, medarbetare och allmänt nervösa ett avslappnande och nästan djurnära möte i 360 grader. Dygnet runt. På skärmen.

Av allt som kan vara stressande i livet ligger bostadsaffären i topp hos många. Vi vill att det ska vara tvärtom. Lustfyllt och enkelt. Oavsett varför man flyttar så är det ett nytt kapitel och du förtjänar bästa möjliga start på din nya resa. Så att göra något som får ner pulsen och är avstressande, samtidigt som det är lite kul, kändes logiskt. Under en månad sänder vi därför live från en hage i Västra Götaland. Därefter rullar inspelat material till slutet av augusti. Varför just kor? Kor är i regel kolugna och de får aldrig nog av att prata om oss. Lyssna själv.

Idisslande kor vänder sig inte exklusivt till nagelbitande bostadskunder. Lugnande underhållning kan vara på sin plats oavsett vilka plikter som jagar dig. Du behöver ju inte vara mitt uppe i en budgivning för att känna behov för att varva ner lite inför semestern.

Upplev ko-lugnet här.

www.mooohv.tv

----
MOOOHV TV är ett av många spännande innovationsprojekt vi driver inom MOHV LABS. En avdelning vars primära syfte är att utmana, förnya och förbättra mäklarbranschen.

Boka en fri värdering

Funderar du på att sälja och är nyfiken på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så hör en av våra kunniga mäklare av sig till dig inom kort för en muntlig kostnadsfri värdering och rådgivning. 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.