Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Pukalyckan

Svarttorp Lekeryd

600 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Pukalyckan

Byggnad

Fastighetsbet. Del av Svarttorp 2:1

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2500 kvm
Vatten/avlopp Köparen till tomten ombesörjer själv anslutning till vatten och avlopp. Omkostnader för detta står köparen för.
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Förhandsbeskedet avser nybyggnation av enfamiljsvillor 1-2 plan. Tomterna ligger utanför planlagt område vilket innebär att köparen till tomten själv kan bestämma utformning av huset med hänsyn till rådande regelverk för nybyggnation.

Endast 2 av 4 tomter kvar, först till kvarn gäller!

Livet på landet lockar allt fler till att bygga bo och slå rot. I ett idylliskt läge med vidsträckta fält, skog och natur som granne finns nu möjlighet att köpa en tomt och bygga ditt alldeles egna drömhus. Då tomterna ligger utanför planlagt område finns alla möjligheter att påverka byggnadens utformning. Den generöst tilltagna tomtytan gör dessutom att du får extra svängrum och plats för exempelvis ett stort dubbelgarage eller gästhus.

Svarttorp är ett trevligt samhälle med fin gemenskap och vackra omgivningar, på andra sidan vägen vid tomterna finns den gamla hembygdsgården bevarad. Inte långt från tomterna finns även sjö och mysiga promenadstråk. En kortare bil- eller cykeltur tar dig till centrala Lekeryd med livsmedelsbutik,bensimack, kiosk, idrottsplats, kyrka samt möjligheter till skol- och barnomsorg. Här bor du bekvämt med goda kommunikationer samtidigt som du kommer bort från stadspulsen.

På angiven plats, enligt kartor, finns tomter för byggnation av enfamiljshus på 4 st tomter totalt. De kvarvarande två tomterna kommer ha en areal på cirka 2500 kvm. Priset per tomt är 575 000 kr.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Området

Svarttorp är beläget ca 4 km från Lekeryd utmed Tranåsvägen. I Svarttorps tätort ligger kyrkan och församlingsgården med lekplats, tennisplan och fotbollsplan. Närmsta badplats är i Ramsjön. I Svarttorp finns ett byalag och en aktiv hembygdsförening som ordnar aktiviteter under året, både gemensamt och var för sig, bland annat valborgsmässoeld och midsommarfirande.

Närservice

I Lekeryd finns skola och barnomsorg. Idrottsförening med idrottsplats, bensinmack, livsmedelsbutik, frisör, pizzeria, kiosk, café och pub finns också.

Kommunikation

Bra bilväg via Lekeryd till Huskvarna. Cykelväg mellan Lekeryd och Huskvarna.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter