Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Havsbrisvägen

Eriksöre Färjestaden

750 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Havsbrisvägen

Byggnad

Fastighetsbet. Eriksöre 6:33

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 801 kvm
Vatten/avlopp Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i köpeskillingen.
Energideklaration Behövs ej

Byggklar tomt ca 200 meter från Kalmarsund!

Välkommen till Eriksöre och detta expansiva område i närheten av brofästet och Färjestaden. Här erbjuds byggklara tomter för permanent- eller fritidsboende med perfekt läge ca tio minuters promenad från den fina badplatsen vid Eriksöre Camping. Området kommer också att få en egen lekplats.

Största byggnadsarea är 20 procent av fastighetsarea. Huvudbyggnad får vara högst 130 kvadratmeter, uthus och garage får vara högst 30 kvadratmeter. För mer information kring byggrätten, se detaljplan (dokument uppladdat under fliken bostadsfakta).

Priset inkluderar anslutning till kommunalt vatten, avlopp och dagvatten vilket innebär en besparing för dig som köpare på drygt 275 000 kronor!

Tomterna är inte knutna till någon husleverantör och som köpare kan man bygga vad man själv vill i enlighet med detaljplanen.

Är du bosatt i Stockholmsområdet och önskar få mer information om tomterna? Hör av dig med en intresseanmälan och boka in ett besök på något av våra kontor i Stockholmsområdet.

Området

Välkommen till Eriksöre, en av Ölands gemytliga radbyar, belägen på landborgsslänten straxt söder om Färjestaden. Området kring Eriksöre vaknar verkligen till liv under sommarhalvåret och under den omåttligt populära Skördefesten öppnar de boende i byn upp sina hem och trädgårdar till förmån för konstnärer, hantverkare och keramiker. Under skördefesten erbjuds också musik och god mat. Ett par km västerut, intill Kalmarsund, finner vi Eriksöre camping och stugby. Ett omtyckt och naturskönt område med barnvänlig badplats. Vid midsommar anordnas traditionellt midsommarfirande.

Närservice

Större matbutiker som Ica Kvantum och Coop finns i Färjestaden, drygt 5 km från Eriksöre.

Kommunikation

Från närliggande Runsbäcksvägen går bussar mot Färjestaden och vidare till Kalmar.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter