Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Linjemästarvägen 53

Nälsta Vällingby

4 475 000 kr

Se alla bilder


Visning

Varmt välkommen - Boka gärna in dig via hemsidan!

Söndag 25/10 12.30-13.15

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 60 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus med källare
Byggnadsår 1973
Uppvärmning Luft/luftvärmepump & direkt-el
Ventilation Självdrag (samt ett par paxfläktar)
Energideklaration
Utfärdad den 21 oktober 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Fasad: Sandsten & träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Holmsten 35

Övriga byggnader

På baksidan finns ett förråd för praktisk förvaring. Tillgång till garageplats i länga samt en p-plats genom samfälligheten,

Info från säljaren:
- Köksrenovering och ombyggnad 2015
- Nya fönster 2013
- Yttertaket omlagt 2011
- Luft/luftvärmepump ca 2010
- Byte till oljefyllda element entréplan och det övre sovrummet
- Varmvattenberedaren ny 2001

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 46 020 kr/år
varav
El: 20 503 kr
VA: 2 237 kr
Väg, samf.: 13 200 kr
Försäkring: 10 080 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I avgiften till samfälligheten ingår bland annat renhållning, TV/Bredband/telefoni från ComHem, garageplats, p-plats mm.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 600 000 kr varav mark 1 692 000 kr
Summa pantbrev 2 550 000 kr
Tomt
Areal: 182 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Stockholm Holmsten GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt
Avtalsservitut Villa(7 st)
Avtalsservitut Villa Mm
Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2

Barnvänligt område nära skolor - Ogenerad baksida i sydväst

Välskött radhus med tilltalande läge på lugn gata där altan på baksidan i sydväst bjuder in till fina stunder i solen såväl dag som kväll. Löpande underhållet med bland annat nytt kök från 2015, nya fönster 2013, installation av luft/luftvärmepump och en del nya el-radiatorer (oljefyllda) mm.

Mycket välplanerat med en totalyta på 180 kvm där källarplanet bjuder på goda förvaringsmöjligheter samt möjlighet att inreda något extra rum. På övervåningen finns dessutom utrymme för fyra sovrum, vilket gör att det även passar för en större familj.

Beläget i barnvänligt område om gott om förskolor på kort gångavstånd. I absolut närhet finns även Vinstaskolan (F-9) och Nälstaskolen F-6).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller anmälan för visning!

Länk till digitalt prospekt - https://epaper.webtopsolutions.com/2020/112147/

Hall

Väl tilltagen entré försedd med praktiskt klinkergolv i svart med golvvärme. Här finns en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. Väggarna är målade i vitt och golvet i övrigt är av ekparkett. I taket finns dim-bara ledspottar.

Kök

Köket är smakfullt renoverat 2015 med fin känsla och precision. Väggen mot hallen har tagits upp vilket idag ger en skön känsla av rymd. Vita skåpsluckor, svart bänkskiva och kakel i svart sten matchar snyggt med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Utrustat med induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys, ugn och diskmaskin. Dim-bara bänkspottar och ledspottar i taket ger en behaglig belysning. Rymlig matplats och gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet finns plats för både matsalsbord och sällskapshörna. Här ges ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier där utgång också finns till den soliga altanen i sydväst. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt samt en fondvägg i grått.

WC

På entréplanet finns även en liten WC med handfat. Eklaminatgolv och vita väggar.

Allrum/Övre hall

När du tar klivet upp på övervåningen möter först en övre hall med allrum som även kan delas av för att ge plats för ett fjärde sovrum. Laminatgolv och väggar målade i vitt. Takspottar i led.

Sovrum 1

Intill allrummet finns ett rymligt sovrum med ekparkettgolv och väggar målade i vitt. Ogenerad utsikt mot baksidan.

Sovrum 2

Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Gott om förvaringsutrymme i garderobsvägg. Laminat på golv och väggar målade i vitt samt en vit fondtapet. Ogenerad utsikt härifrån mot entrésidan.

Sovrum 3

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Även här ogenerad utsikt mot entrésidan. Svart laminatgolv och väggar målade i vitt samt en svart fondvägg.

Badrum

Helkaklat med klinkergolv i vitt samt kaklade väggar i ljusblå ton. Här finns WC, handfat, dusch och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp från takfönster.

Hall och allrum källare

När du tar klivet ner i källaren möter först en hall som leder vidare till ett rymligt hobbyrum. Detta fungerar bra som extra sällskapsrum med TV-hörna. Här finns ett furugolv inlagt. Under trappan finns även ett extra förråd.

Källarplan övrigt

Källarplanet i övrigt fungerar som förvaringsutrymme. I ett av förråden finns också husets varmvattenberedare placerad.

Området

Hela området omges av fina promenadstråk, grönområden och härliga cykelbanor. Stora fina parklekar finns för de mindre barnen i familjen. Johannelundstoppen är en uppskattad plats för sommar- och vinteraktiviteter. Det finns flera bra badplatser i närheten som Hässelby Strandbad, Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Här finns också flertalet båtklubbar samt en utomhusbassäng i Nälsta. I Grimstaskogens naturreservat finns motionsslingor och på Grimsta sportfält finns fotbollsplaner, ishockeyhall samt ridhus. Hässelby golf erbjuder en 9-hålbana samt bra range och övningsområde.

Närservice

Vid Vällingby centrum finns all viktig närservice du kan tänkas behöva i form av vårdcentral, tandläkare, apotek, större livsmedelsbutiker och annat som är viktigt. Här finns också mycket nöjen i form av restauranger, biograf, klädbutiker, bibliotek mm. Lokalt i området finns såväl Vinstaskolan för årskurs F-9 samt Nälstaskolan för årskurs F-6. För den idrottsintresserade är det nära till Grimsta idrottsplats, Simhall i Vällingby, tennisbana i Nälsta och Nälstabadet för utomhus säsongen.

Kommunikation

En promenad bort finns tunnelbana vid både Vällingby centrum och Johannelund. Busslinje 179 passerar området och går mellan Vällingby centrum och Sollentuna samt går via Spånga station.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter