Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Herrhagens byväg 49

Herrhagen Uppsala

2 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Anmälan krävs!

Söndag 29/11 13.00-14.00

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 82 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 20 november 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 93 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas isoler och 2 glas isoler med extra ruta.
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Berthåga 41:26

Övriga byggnader

Carport med plats för en bil samt uppfart med plats för ytterligare en bil. Gästparkering finns det flera i området varav den närmsta är rakt över gatan. I anslutning till carporten finns ett isolerat förråd samt ett redskapsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 50 137 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 200 kr
El: 15 000 kr
Väg, samf.: 15 456 kr
Försäkring: 6 481 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår även kallvatten. I elkostnaden ingår hushållsel samt varmvatten. I samfällighetskostnaden ingår fiber (Telias paket lagom), snöröjning, underhåll lekplatser och andra gemensamma ytor samt sophantering.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 586 000 kr varav mark 1 303 000 kr
Summa pantbrev 1 529 000 kr
Tomt
Areal: 612 kvm
Typ: Trädgårdstomt (friköpt)
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Uppsala Berthåga GA:13 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Samfällighet: Uppsala Berthåga S:10

Mysigt parhus med inglasat uterum på stor tomt i lugnt barnvänligt område!

Trivsamt och mysigt 1-plansparhus med carport, förråd och inglasat uterum. Mycket bra och skyddat läge längst in i området och med skog bakom tomten. Tomten är ovanligt stor och har en yta på drygt 600 kvm.

Mindre hus som passar perfekt för paret, den mindre barnfamiljen eller singelhushållet. Få fördelar med att bo i hus som t.ex trädgård, uteplatser, egen carport men till en yta av en lättskött lägenhet.

Huset är välskött och välplanerat med två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Större kök med plats för 6 personer. Flera av vitvarorna är utbytta under senare år. Luckor och lådinredning är nya från 2014. Hall med rymlig klädkammare som ger bra förvaring. Fint badrum med golvvärme och dusch som är totalrenoverat 2013 och har smakfulla färgval. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Trivsamt vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet.

Fiber indraget via Telia som ingår i samfällighetsavgiften.

Mycket barnvänligt läge med lite biltrafik och långt ifrån större trafikerade gator. Flera lekplatser i området varav en med gungor finns rakt över gatan. Bra med busskommunikationer och kort bilväg in till Centrum. Inom bekvämt gång- och cykelavstånd finns ICA Maxi, Willys, Systembolaget, gym, Rusta bland annat. Både förskola och skola i området.

Finns önskemål om privatvisning kontakta ansvarig mäklare för bokning av tid.

Välkommen!
Hall
- Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter. En rymlig klädkammare samt ett städskåp och ett högskåp. Laminatgolv och målade väggar.

Kök
- Ljust fint kök i bra storlek som renoverades 2014 med nya köksluckor och ny lådinredning. Bra matplats vid fönster med gott om plats för 6 personer. Laminatgolv och vitmålade väggar. Flera av vitvarorna utbytta senaste åren.

* Spis -19
* Fläkt -17
* Diskmaskin -09
* Kyl -09
* Frys -19

Badrum
- Renoverat badrum -13 med golvvärme i stilrena färgval med grått klinkergolv och vit kaklade väggar. Utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, dusch, väggskåp, tvättho samt både tvättmaskin -17 och torktumlare -13.

Vardagsrum
- Fint vardagsrum med utgång till de inglasade uterummet. Här finns plats för större soffa om så önskas. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum
- Ljust sovrum i smakfulla färger med fönster i två väderstreck samt gott om plats för dubbelsäng. Två stora dubbelgarderober samt ett linneskåp. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum
- Det andra sovrummet är även det i bra storlek och har fönster i två väderstreck samt en garderob. Laminatgolv och målade väggar i grå nyans.

Inglasat uterum, altan och uteplats
- På tomten och runt huset finns flera mysiga uteplatser, både stenlagda samt i trall. Utanför vardagsrummet finns även ett trivsamt inglasat uterum.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter