Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Symfonivägen 28

Umedalen Umeå

6 895 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 5 sovrum
Boarea 230 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme/Frånluftvärmepump (2021)
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Isolerglas 2009
Tak: Betongpannor på pulpettak
Fastighetsbet. Operan 15

Övriga byggnader

Friggebod om 15 kvm

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 48 445 kr/år
varav
Uppvärmning: 24 515 kr
El: 11 596 kr
VA: 10 146 kr
Renhållning: 2 188 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar VA: inkl dagvatten Uppvärmning: inkl fasta kostnader El: Hushållsel inkl 20A säkring Bredband: Umeå energi bredband
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 4 255 000 kr varav mark 803 000 kr
Summa pantbrev 3 900 000 kr
Tomt
Areal: 915 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SNART HÄR!

Välkommen in till denna otroligt rymliga tvåplansvilla på Umedalen. Villan karaktäriseras av en spännande planlösning med stora rum, mycket generös takhöjd och stora fönsterpartier. Här samsas kök med rymlig matplats, vardagsrum, fem sovrum med möjlighet att enkelt göra om ett av allrummen till ytterligare ett sovrum om behov finns. Fyra helkaklade badrum där det ena badrummet även har tillgång till bastu, dusch och bubbelbadkar. Rymlig tvättstuga med groventré samt ett stort garage med carport. Delar av huset går att göra om till uthyrningsbostad om behov finns. Den rymliga tomten ligger i ett fint söderläge och har en fint anlagd trädgård, isolerad altan som är förberedd för uterum samt inredd friggebod. Tomten omgärdas av en uppvuxen häck.

Barnvänligt område med förskola, skola, träningscenter, spa, restaurang och mataffär. Mycket bra busskommunikation till Umeå centrum och NUS/Universitet.
HALL
Ljus och rymlig hall med klinker på golvet och tapetserade väggar. Praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

BADRUM 1
Från hallen nås husets första badrum. Det är gott om svängrum och utrustat med WC, tvättfat med kommod och duschhörn med glasvägg. Badrummet är helkaklat med klassisk färgsättning, vitt och grått.

VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS
Från hallen kliver man rakt in i husets hjärta, den sociala öppna delen med kök, matplats och vardagsrum. Här är känslan av rymd väldigt stark, stora fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp och takhöjden sträcker sig upp över andra våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Matplatsen är även den väl tilltagen och erbjuder plats för den stora familjen. Köket är uformat men riktat mot de sociala ytorna och knyter naturligt an med sittplatser vid bardisk. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, kyl och frys samt diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klassisk ekparkett som återfinns i husets alla rum.

ALLRUM/SOVRUM 1
Från vardagsrummet/matplatsen når man ett stort allrum som i dagsläget används som sovrum. Här finns fönster i två väderstreck och tillgång till badrum med bastu och dusch. Ytorna i den här delen av huset är väl tilltagen och möjlighet kan finnas att sätta en egen entrédörr till detta rum för att enkelt skapa uhyrningslägenhet/separat generationsboende. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett

BADRUM 2
Badrum 2 nås från allrummet och är helkaklat i neutral, klassisk färgsättning i grått och vitt. Här finns en rymlig bastu, dusch, hörnbadkar med spafunktioner samt ett handfat med stor kommod och spegel ovan.

TVÄTT/GROVENTRÉ
Mellan hallen och köket finns en dörr som leder till en inre hall varifrån man når tvättstugan, badrum 3 och ett stort sovrum.
Tvättstugan har klinker på golvet och är utrustad med tvättpelare, torkskåp, centraldammsugare, värmepanna och vattenmätare. Tvättstugan fungerar även som groventré.

BADRUM 3
Helkaklat badrum i neutral, modern färgsättning. Duschhrn, WC, handfat med kommod samt spegel ovan.

SOVRUM 2
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, skrivbord samt väldigt gott om garderobsförvaring. Ljust och trevligt rum med vitmålade väggar och fönster i två väderstreck.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM 2
När man kommer upp på övervåningen känner man även där av rymden och ljuset. Allrummet används idag som kontorsutrymme.

SOVRUM 3
Ljust och fint sovrum med fönster i norrläge och ett fönster ut mot den öppna ytan över vardagsrummet. Här finns plats för stor säng och gott om garderobsförvaring.

BADRUM 4
Stort badrum med badkar med spafunktion, dusch, WC samt handfat med kommod. Badrummet är helkaklat och går i turkos färgskala. Här finns även golvvärme.

SOVRUM 4
Förhållandevis mindre men ändå rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Plats för stor säng med tillhörande möblemang samt garderober.

ALLRUM 3
Mellan sovrum 3 och 4 finns en halvöppen yta, perfekt lämpad för mindre gemesamt vardagsrum eller arbetsrum. Har man behov av ytterligare ett rum skulle detta enkelt kunna omvandlas till ett sovrum.

SOVRUM 5
Ungefär samma storlek som sovrum 4. Detta sovrum erbjuder också fönster i två väderstreck samt garderobsförvaring.

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närservice

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter