Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ögerviksvägen 32

Norrmjöle Umeå

4 295 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Tisdag 22/6 17.00-18.00

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum
Boarea + Biarea 178 kvm + 20 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1970 Ombyggt 1986
Uppvärmning Direkt El+kakelugnar, braskamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund, betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt Renoveringsbehov finns
Fastighetsbet. Åheden 2:17

Övriga byggnader

Garage och förrådsbyggnader

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 890 kr/år
varav
El: 22 350 kr
VA: 4 700 kr
Renhållning: 1 340 kr
Väg, samf.: 1 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Elförbrukning 18 122 kwh senaste 12 månaders perioden. 25 A säkring 4 225 kr/år inkluderat i ovan kostnader för elförbrukning. Vägförening Lastplatsudden tar ut avgift om 1 500 kr/år. Vattenförening Mjölebygdens 1000 kr/år + 27 kr/kubik efter förbrukning. Nuvarande ägare har förbrukat ca xx kubik/år. Schablonmässig redovisning om 100 kubik upptagen.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 862 000 kr varav mark 2 352 000 kr
Tomt
Areal: 3590 kvm
Typ: Trädgårdstomt och naturtomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Åheden GA:1 ändamål: Vägar, Samfällighet: Umeå Åheden S:3
Avtalsservitut D-2020-00204489:1
Avtalsservitut Elledning
Förmån: Officialservitut Rätt Till Avloppsbrunn, 2480K-14/196.1
Last: Avtalsservitut: Elledning, 2480IM-13/3739.1
Last: Avtalsservitut: Elledning, D202000204489:1.1

Första led mot havet, rymlig och privat tomt!

Välkommen till detta fantastiska havsläge på rymlig och insynsskyddad tomt i söder! Huset är mycket rymligt och här finns stor potential att skapa ett modernt och flexibelt boende sommar som vinter. Låt behoven och inspirationen styra hur du vill ha ditt drömboende - för här kan du verkligen skapa dig ett sådant! Här finns kakelugnar, öppen spis, vedspis, vackra spröjsade fönster och trä/plankgolv samt fantastiska ytor att planera och disponera! Lägg därtill husets magiska läge med havet i ständigt blickfång och med sol från morgon till kväll.

I området finns fina badstränder och utflyktsmål både med båt och cykel. Livsmedelsbutik, förskola/skola(upp till årskurs 6) finns i byn Sörmjöle (ca 4 km), Norrmöjle golf och tennis (ca 4 km). Här finns också fina busskommunikationer med både Umeå (25 km) och Hörnefors (12 km).

HALL
Rymlig möblerbar hall inredd med garderober och utrymme för kapphylla samt skohylla. På golvet ligger en begie klinker som löper vidare in till kök. Väggarna är vitmålade.
Till vänster om hall nås fina ytor att kanske disponera om till mer effektiva ytor eller kanske nyttja precis som dom är? Inre möblerbar hall leder rakt fram till wc, badrum samt sovrum 3 i vinkel leder hallen er in till alkov. mysig och avskild sovalkov. Hallen är inredd med flertalet garderober.

SOVALKOV
Alkoven ligger avskilt och mysigt placerad.

BADRUM + WC
Kaklat och klinkrat badrum i äldre skick. Dusch och tvättställ med tillhörande kommod och spegel är badrummets inredning, liksom en tvättmaskin. Badrummet är försett med ett fönster ut mot den härliga utsikten och tomten. Invid badrummet disponeras en separat toalett inredd med wc-stol och tvättställ.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum inrett med två inbyggda garderober. Fönster i söder och norr. Här finns plats för säng och skrivbord.

KÖK
Till höger om hall nås ett rymligt kök med skåpinredning i furu och arbetsbänk i ek. Flertalet skåp ger gott om utrymme till förvaring. Fönsterpartier ut mot tomt och hav ger vacker utsikt och fint ljusinsläpp. En kamin ger extra mysfaktor till köket. Kyl, frys, diskmaskin samt spis med ugn är kökets maskinella utrustning. Bakom köket disponeras ett utrymme inrett med garderober och städskåp samt möblerbar yta.

ALLRUM
Från köket är det öppet in mot det fantastiska allrummet som karaktäriseras av gedigna plankgolv, kakelugn centralt placerad i ständigt blickfång och flertalet fönsterpartier ut mot tomt och hav vilket ger fantastiskt rogivande utsikt och fint ljusinsläpp till rummets alla vrår. Här ryms matgrupp och soffgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Detta är husets hjärta och den självklara samlingspunkten vardag som fest.

BIBLIOTEK/TV-RUM
Vackra pardörrar från allrummet leder vidare ner in till ett rymligt och trivsamt bibliotek/TV-rum. Även detta rum har en vacker kakelugn att stoltsera med samt fina trägolv. Fönster i norr med platsbyggda bokhyllor ger en fin inramning till rummet.

RUM
Från bibliotek/TV-rum nås ett mindre rum inrett med två fasta garderober. Rummet har genomgång till den inredda gästdelen av huset och passar utmärkt som kontor eller kanske lekrum? Behoven och önskemålen får styra. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ett trägolv.
Via passage (klinker) nås sedan den separat inredda gästdelen där sovrum, badrum, wc, pentry samt allrum/sovrum med utgång till uterum samsas.

SOVRUM 1
Sovrum 1 är rymligt med plats för större säng. På golvet ligger ett trägolv.

BADRUM 1 + WC
Kaklat och klinkrat badrum i original. Badrummet är inrett med dusch och tvättställ. Separat finns en toalett inredd med wc-stol och tvättställ.

PENTRY
Mindre pentry med vitskåpinredning, kokplatta och tvättho.

SOVRUM 2/ALLRUM med utgång till UTERUM
Rymligt rum med plats för matbord och soffa. På golvet ligger ett trägolv. Rummet har en öppen spis vilket ger extra mysfaktor och värme när mörkret och kylan kryper på. Fönster i söder och väster ger fint ljusinsläpp och vacker utsikt över tomt och hav. Från detta rum nås ett inglasat uterum. Kanske blir detta ett masterbedroom i framtiden? Känslan av att få vakna upp i detta rum går verkligen att föreställa sig och drömma sig bort till.

Området

Norrmjöle är en tätort belägen i Hörnefors socken, Umeå kommun 22 km söder om centrala Umeå, vid Norrmjöleån. Här finns många havsbad bland annat Bettnessand havsbad, Skatenstranden och Norrmjöle havsbad. Det finns även golfbana, tennisbana, camping och restaurang. Under sommarmånaderna kommer många sommarstugeägare och turister till orten.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter