Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Storlomsvägen 11, Gavelhus

Ullna Strand Täby

6 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Boarea 138 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2017
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fastighetsbet. Diametern 107

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 000 kr/år
varav
El: 16 000 kr
Väg, samf.: 12 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 5 458 000 kr varav mark 1 920 000 kr
Summa pantbrev 3 867 000 kr
Tomt
Areal: 307 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Uteplats på framsidan med plats för bord och stolar.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:1, Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:22

Det idylliska familjehuset på gaveln, Ullna strand!

+ Radhus i två plan i familjevänligt område
+ Gavelhus med ytterligare en groventré via tvättstugan
+ Exklusiva tillval i hela huset
+ Fantastisk utsikt över golfbanan

Vill du bo i ett hus där varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad med absolut närhet till golfbanan och naturen? Varmt välkommen till det perfekta hus för familjen. Här erbjuds en fantastisk miljö för att dina barn och du som förälder ska trivas på absolut bästa sätt. Barnvänliga gator, förskolor, promenadstråk, lekparker och rekreation samtidigt som Arninge shopping center endast är ett stenkast bort. Inte nog med det så erbjuder Ullna strand möjlighet till en aktiv vardag med golf, flertalet gym både ute och inne, promenadstråk runt Ullnasjön och Rönningesjön samt elljusspår bland annat.

Detta familjehus är utformat för den moderna familjen som vill ha öppen planlösning på nedre plan med sociala ytor och en mysig öppen spis att samlas runt. Tre sovrum och ett allrum på övervåningen ger möjlighet att dela upp er om barnen vill kolla på TV medan föräldrarna har gäster över på middag. Utöver de exklusiva tillvalen erbjuder detta gavelhus en idyllisk utsikt utöver hål 5 på Arninge golfklubb! Radhuset är utrustad med carport och parkeringsplats samt ett rymligt förråd på trädgården.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt Anton.zellman@mohv.se
ENTRÉPLAN

Hall:
Välkomnande och ljus hall med stengolv. Denna entré är perfekt anpassad för detta hus då inte vad som helst kan leva upp till det som komma skall! Du möts direkt av den öppna och genomgående planlösningen som sträcker sig hela vägen fram till vardagsrummet som öppnar upp ut mot golfbana. Modernt utformad med klinkergolv och ljusa väggar.

Kök:
Stilrent kök i nordisk utformning med exklusiva tillval. Köksluckorna på skåpen pryds av den moderna färgen Pearly grey i samband med de fina detaljerna. Inte nog med att designen på köket är fantastiskt fint så är det även utrustat med kvalitetsvitvaror från Marbodal. Köket är fullt utrustat med spis, kyl & frys, diskmaskin, mikro, ugn och fläkt.

Vardagsrum:
Vidare in i huset på entréplan öppnar sig vardagsrummet upp för sällskap och umgänge med de kära. Soffgrupp på en sidan av braskaminen och matgrupp på andra sidan av braskaminen. Stora fönster ut mot golfbanan ger en lummig känsla med mycket varierande och vacker natur. Även en altan finns på denna sida av huset för grillkvällar eller frukost ute i solen!.

Badrum nere:
Rymligt badrum som även här är designat för att passa för familjen. Lätt att underhålla och utrustat med golvvärme, dusch, kommod, spegel samt förvaring i form av skåp.

Tvättstuga:
Stor tvättstuga med groventré ut på långsidan av huset. Det här är ytterligare en av de många fördelarna med detta gavelhus. Moderna maskiner med garantierna kvar. Arbetsytor, förvaring och tvätt och torkmaskin och samtidigt mycket plats över för barnvagn, golfbag eller cykeln.


ÖVREPLAN:

Allrum övervåning:
Även detta allrum är rymligt och har plats för soffgrupp och tv. Disponeras idag fördelaktigt för barnen med gott om förvaring samtidigt som det finns stora ytor för lek. Fönster ut mot golfbanan som ger lång utsikt på den idylliska natur som en golfbana erbjuder.

Master bedroom:
Stort sovrum med fantastiskt utsikt över golfbanan! I detta sovrum finns även en rymlig walk-in-closet samt gott om plats för sängbord och extern byrålåda.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med plats skrivbord och förvaring.

Sovrum 2:
Sovrum två är även det rymligt och rymmer idag två 90 sängar samt förvaring.

Badrum 2:
Stort badrum med spakänsla. Badkar, dusch, wc, kommod, handdukstork,

Carport:
Egen carport med plats för bil och cyklar samt mycket leksaker och annan utrustning för hobbies och lek.

Förråd:
På trädgården finns även ett rymligt förråd som rymmer allt för trädgården och mer där till.

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närservice

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum!

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter