Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
;

Doppingvägen 40

Ullna Strand Täby

5 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Förhandsvisning - anmäl er gärna

Onsdag 22/1 17.30-18.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 123 kvm + 6 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Värmepump/Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 2 maj 2016
Energiklass: B
Primärenergital: 30 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Diametern 24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 091 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 233 kr
Renhållning: 2 282 kr
Väg, samf.: 13 712 kr
Försäkring: 4 864 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 476 000 kr varav mark 1 876 000 kr
Summa pantbrev 4 949 000 kr
Tomt
Areal: 206 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:1, Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:2, Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:6
Last: Ledningsrätt Starkström, 0160-1990/042.1

Smakfullt kedjehus med insynsskyddad tomt med optimalt solläge i Ullna Strand

Varmt välkommen till Doppingvägen 40. Stilrent och modernt hus med mängder av smakfulla tillval. Perfekt för familjen som nu kan ta chansen att äga ett friköpt hus och samtidigt slippa dyra och tidskrävande renoveringar. Fastigheten uppfördes 2015 och är Svanen miljömärkt. Huset ligger på ett ostört läge med parkeringsplats precis utanför entrén. Tilltalande fastighet med tomt i sydvästläge. Huset disponeras i två plan med stora sällskapsdelar, fyra sovrum och generösa förvaringsmöjligheter. Stenlagd framsida och trallbelad baksida med elektrisk markis med vindsensor. Separat och isolerat uteförråd på tomt. Till huset tillhör två parkeringsplatser.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Ullna Strand och Hägerneholm är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. I januari 2020 slår också gymmet Fitness 24 seven upp portarna. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar kommer från år 2020 att stanna längst med E18 och det kommer att byggas en infartsparkering i anslutning. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Välkommen på visning
ENTRÉPLAN:

Hall:
Varmt välkommen till Doppingvägen 40. Ljus och rymlig hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning och dessutom en praktisk klädkammare i direktanslutning till entré. Genomgående, vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Vitlaserat ekgolv som tillval i hela fastigheten. Utanför entrén har nuvarande ägare stenlagt en eventuell parkeringsplats om du mot förmodan behöver gästparkering eller har två bilar i hushållet.

Badrum:
Helkaklat och stort badrum med egen tvättdel. Duschhörna med vikbara duschdörrar i klarglas, wc, handdukstork samt handfat med underhängd kommod. Tvättdel med exklusiv torktumlare och tvättmaskin. Praktisk skötbänk med rostfri ho samt överskåp.

Kök:
Intill hallen finns en naturlig matplats med härliga fönsterpartier. Smakfullt kök där man inte snålat med materialvalen. Vackert fransk bistrokakel som passar ihop med lantliga köksbeslag. Gott om förvaringsutrymmen och bänkyta. Rostfria, integrerade vitvaror såsom kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro och häll.

Vardagsrum:
Luftigt sällskapsrum intill kök med stora fönsterpartier och resulterar i ett fantastiskt ljusinsläpp. Plats för både soffgrupp och större matsalsmöbel. Utgång till huset bakgård. Trallbelagd uteplats med sol från lunch och framåt. Elektrisk markis med vindsensor som är praktisk för dig som är mänsklig och glömmer ta in solskyddet.

ÖVRE PLAN

Badrum:
Stilrent badrum med badkar, wc, handfat och badrumsskåp.

Sovrum:
Fyra bra sovrum varav ett är ett större master bedroom som erbjuder garderobsvägg med skjutdörrar. Som tillval har nuvarande ägare låtit uppföra ett fjärde sovrum som idag disponeras som arbetsrum. Separat klädkammare utanför sovrum.

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närservice

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering