Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Landbovägen 17

Södra Sunderbyn

2 650 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 500 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 135 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1 kopplade i bågar
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Sunderbyn 67:89

Övriga byggnader

Garage med betongplatta på mark.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 039 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 913 kr
El: 10 518 kr (10330 kWh)
VA: 9 164 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 4 776 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftkostnad avseende uppvärmning är kostnad för fjärrvärme. Kostnad avseende försäkring är schablonberäknad och kan variera. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 878 kr för brännbart (190 liter med tömning varannan vecka) och matavfall 480 kr (140 liter med tömning varannan vecka). Övrig kostnad avser internet (ADSL) via Telia.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 818 000 kr varav mark 510 000 kr
Summa pantbrev 2 065 500 kr
Tomt
Areal: 475 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Luleå Sunderbyn GA:5 ändamål: Vägar, Grönområden, Övrigt

Trivsam fristående villa med fina grönytor och bastu!

- Social planlösning
- Friköpt tomt & fjärrvärme
- Bastu & garage
- Altandäck i soligt läge
- Barnvänligt område
Med ett trevligt läge på Landbovägens ytterslinga väntar detta charmiga fristående hus på ny ägare. Detta är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett rymligt boende som endast ligger ca 3,5 km från Gammelstads centrum. Husets kvadratmetrar är fördelade på ett ljust och trivsamt kök med matplats, generöst vardagsrum med utgång till rymlig altan som vetter mot bostadens lummiga bakgård, fyra sovrum, tvättstuga samt två badrum varav en med tillhörande bastu. Mysig trädgårdstomt med fin gräsmatta, träd, buskar och garage. Huset har fjärrvärme och tomten är friköpt.

I Sunderbyn bor du i ett av Luleås mest eftertraktade och attraktiva villaområden. Närhet till förskola, skola, sporthall, ishall och elljusspår. Det finns två stycken badstränder, den ena på Näset och den andra på Grundet där även Sunderbyns scoutförening håller till. Under vintertid finns det draget skidspår ut till Tomholmen som är ett trevligt utflyktsmål för familjen. Gammelstads centrum ligger ca 3 km bort och där hittar du mataffär, vårdcentral, tandläkare, apotek, badhus och gym.

Bostaden kommer förhandsbesiktas 15/9 och säljarna kommer teckna en dolda fel försäkring via Anticimex.

Välkommen att anmäla dig på visning!

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder längs med ena väggen. Dörr till garage finns till höger om ingången. Klinkrat golv med praktisk golvvärme och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Bostadens ljusa och generösa vardagsrum erbjuder gott om plats för stor soffgrupp och även en matplats om så önskas. Utgång till det trivsamma altandäcket finns längre in i rummet och i direkt närhet till hallen finns öppen trapp som leder till övre plan. Parkettgolv och tapetserade väggar.

BADRUM

Entréplanets badrum har plats för badkar, WC, handfat med kommod och spegel. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är inrett med stilrent kontrasterat svartvitt tema.

TVÄTTSTUGA

Intill badrummet finns den praktiska tvättstugan med tvättpelare och tvättho. Äldre ytskikt med våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Fönster vetter ut mot infarten av gården.

KÖK

Det rymliga köket är ljust och inbjudande tack vare fönster i två väderstreck. En balkongdörr finns som leder ut på gräsmattan. Här erbjuds gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter tack vare flertalet över- och underskåp. Vit köksinredning med diskreta metallhandtag, vitmålat kakel och kontrasterande bänkskiva i mörkmelerad stenimitation. Maskinell utrustning som återfinns är fullstor kyl och frys, spis/ugn, fläkt och diskmaskin. Här finns plats för stor matgrupp invid fönstret.

SOVRUM 1

Sovrummet närmast köket erbjuder plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och laminatgolv. Inbyggd garderob.

SOVRUM 2

Sovrummet som ligger närmast vardagsrummet har gott om plats för dubbelsäng och övriga möbler. Fönster vetter ut mot baksidan av gården. Målade väggar och laminatgolv.

ÖVRE PLAN

På övre plan möts vi av generös takhöjd och ett utrymme som lämpar sig för avslappning och TV-tittande. Vitmålade väggar och laminatgolv.

BADRUM / BASTU

Badrummet på övre plan är inrett med en duschhörna som avgränsas med rak duschvägg i glas, WC, handfat och spegelskåp. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Vidare in i badrummet finns den trevliga bastun med fönster som vetter mot husets framsida.

SOVRUM 3

Intill badrummet finns detta sovrum som erbjuder plats för enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 4

Det största av sovrummen är ett idealiskt tonårsrum, perfekt gästrum eller varför inte ett generöst master bedroom? Här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, soffhörna och övriga möbler. Två fönster ger ett fint ljusinsläpp. Tapetserade väggar och mörkt laminatgolv.

UTEMILJÖN

Bostadens trädgård går att nås från flera utgångar; köket, vardagsrummet och från garaget. Baksidan av huset har ett altandäck med plats för utegrupp, grillplats och loungemöbler.

Området

Sunderbyn består av delområdena Hammaren, Sunderbyns tätort, Bränslan, Södra Sunderbyn, Norra Sunderbyn, Mattisberg, Nordanträsk, Bodvallen, Knösen och Sunderby sjukhus. Södra Sunderbyn ligger i ett tätbebyggt område och betraktas därför mer som en stadsdel än vad Norra Sunderbyn gör som ligger mer på landsbygden. Under 1990-talet byggdes Sunderby sjukhus då Luleå och Bodens sjukhus slogs ihop. Anledningen till placeringen av sjukhuset var att Sunderbyn ligger mittemellan Luleå och Boden. Sunderby folkhögskola grundades 1826 i Boden men ligger sedan 1910 i Södra Sunderbyn. Skolan har idag cirka 275 deltagare och erbjuder långa och korta kurser under både dag- och kvällstid samt på distans. Här kan du bl a läsa allmän kurs, studiemotiverade folkhögskolekurs, etableringskurs samt kurser inom såväl konst som spelutveckling. I verksamheten ingår även ett konstgalleri, en restaurang samt en hotell och konferensanläggning som är öppna för allmänheten. Sunderbyn var tidigare känt för sortering av timmer som flottades i älven. Många av namnen på gatorna som finns här härstammar från den tiden. Anläggningen som låg på Grundet kallades för "gallringen" och det namnet återkommer i Gallringsvägen. Andra namn som hör till denna verksamhet är Bomvägen och Sorteringsvägen.

Närservice

I Sunderbyn finns en LM-skola (F-6) och en H-skola (6-9) samt fyra förskolor.

Kommunikation

Till Sunderbyn går det frekvent med busstrafik och trafikeras av linje 1 & 2.

Övrigt

I Sunderbyn finns även sporthall, ishall, fotbollsplaner, elljusspår och badstränder.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter