Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Järnåldersringen 394B

Söderby

3 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Öppen visning, välkomna!

Tisdag 7/7 18.30-19.00

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 120 kvm
Faktisk uppmätn norm SS 21054

Byggnad

Byggnadstyp 1-plans radhus
Byggnadsår 1984 Ombyggd 2019
Uppvärmning El-panna, vattenburet system
Ventilation FTX
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Söderby Huvudgård 2:466

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 44 600 kr/år
varav
El: 30 000 kr
Väg, samf.: 9 600 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 10880 kr
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. I samfällighetsavgiften ingår bl a kabel-tv (grundutbud), sophämtning, kallvatten, skötsel av området, vinterunderhåll.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 1 088 000 kr varav mark 1 088 000 kr
Summa pantbrev 3 200 000 kr
Tomt
Areal: 265 kvm
Typ: Trädäck
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:15 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:27 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Topprenoverat gavelradhus om 120 kvm i ett plan!

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till Järnåldersringen och detta renoverade gavelradhus om 120 kvm i ett plan. Här erbjuds en tilltalande bostad som genomgått en omfattande renovering under 2018-2019. Bostaden har bl a försetts med en ny planlösning, ett stort trädäck, nya fönster, två helkaklade badrum, tre rymliga sovrum och ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Området är otroligt populärt med närhet till skolor, kommunikationer, affärer och grönområden. Varmt välkommen!
- GAVELRADHUS
- STORT TRÄDÄCK MED SPABAD
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- TOTALRENOVERAT 2018-2019
- POPULÄRT OMRÅDE MED NÄRHET TILL DET MESTA

Ytterst tilltalande gavelradhus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum och separat tvättstuga. I hall, kök, sovrum och vardagsrum ligger enhetlig ekparkett (3-stav) och i praktiska utrymmen som bad/dusch-rum, hall och tvättstuga finns slittåligt klinkergolv.

Bostadens disposition är väl tilltänkt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig och social knutpunkt. Två sovrum i fil (separerade med badrum mellan) utgör perfekta barnrum medan det tredje, avskilda sovrummet har eget badrum och lämpar sig utmärkt som master bedroom.

Husets framsida består av ett stort trädäck med plats för matmöbler, loungedel, grill, blomsterarrangemang, studsmatta och allt annat som hör sommarhalvåret till. Här finns också ett spabad.

Bostaden disponeras enligt:

HALL
Välkomnande hall med plats för garderober. Vita väggar, klinkergolv i grafitgrått och ekparkett (3-stav) som löper genomgående i bostaden.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum är välplanerat med plats för garderober. Vägarna går i rosa ton och på golvet ligger parkett. Fönster i två väderstreck ger rikligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är likt de övriga sovrummen välplanerat med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Här finns vita väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinker och stora, vita kakelplattor. Här finns wc, badkar med dusch, handdukstork, handfat med kommod samt spegel. Givetvis finns här även golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finns bostadens rymliga vardagsrum. Här ryms soff- och tv-möblemang men även matplats. Fönster mot framsidan. Vita väggar och parkettgolv.

KÖK
I vinkel med vardagsrummet ligger bostadens kök och det många skulle kalla husets hjärta. Köket är av modell större och med flertalet lådor och skåp erbjuds goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivor i ek matchas elegant med vita kakelplattor och rostfria vitvaror. Den stora köksön är både praktisk och estetiskt tilltalande. Köket är utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt. Allt från 2019!

SOVRUM 3
Bostaden tredje sovrum är avskiljt från de andra två och har en praktisk skjutdörrsgarderob direkt till höger. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Från rummet nås bostadens duschrum.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och gråsvart klinker. Här finns wc, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod och golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med grått klinkergolv, vask och tvättutrustning från Electrolux (tvättmaskin & torktumlare).

Området

Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd nås med bil eller buss eller varför inte på cykel?

Närservice

Den kommersiella servicen är väl etablerad ca 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

Kommunikation

Buss till Gullmarsplan går från området och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Parkering

Samfälligheten ombesörjer p-platser och garage i området med kö-system genom samfälligheten. Samfälligheten ser alltid till att nyinflyttade får minst en p-plats. I brist på plats löser samfälligheten detta med tillfälligt p-tillstånd vid gästparkeringarna i väntan på ledig plats. 57 platser med MV-stolpe. Avgift 200 kr/mån. 33 platser utan MV stolpe. Avgift 150 kr/mån. 8 platser med laddstation för el-bil. Pris ej fastställt i skrivande stund. 12 platser för gäster. Med avgift enligt P-Service. Det finns i dag 54 garage för bil (avgift 300 kr/mån) samt 3 utrymmen för MC (150 kr/mån).

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter