Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skogsbärsvägen 15

Fågelsången Norrtälje

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 116 kvm + 36 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Direkt el
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 24 november 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Talltitan 1

Övriga byggnader

Vedbod

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 50 544 kr/år
varav
El: 30 000 kr
VA: 10 200 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 8 344 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 121 000 kr varav mark 764 000 kr
Summa pantbrev 2 465 000 kr
Tomt
Areal: 450 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Nyrenoverat radhus med påkostade materialval och mycket väldisponerade ytor!

Välkommen till Skogsbärsvägen 15 och detta mycket väldisponerade radhus med ostört gavelläge. Här erbjuds ett boende för den kräsne med genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela huset! Mycket väl omhändertaget med nyrenoverat kök 2021, båda badrummen renoverades 2020 samt ny panel och färg på fasaden 2019 m.m. Gavelläget innebär att trädgården går runt huset och erbjuder ett fint österläge på entrésidan och västerläge på uteplatsen/trädgården. Detta bidrar till många soltimmar från morgon till kväll. Ett stort plus med detta radhus är att det finns ett garage i som ligger i anslutning till huset.

Entréplanet består av härliga umgängesytor. Direkt till höger ligger sett från entrén ligger det rymliga köket med gott om förvaring och arbetsytor, vid fönstret finns utrymme för stor matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder ett stort fönsterparti som ger ett trivsamt ljusflöde i rummet. Till skillnad från orginalutförandet så har man gjort en förlängning av vardagsrummet vilket ger en trivsam social yta med braskamin. Den uppvuxna trädgården ger ett utmärkt insynsskydd utan någon som helst insyn till tomten och vardagsrummet. På entréplanet finns också ett helkaklat duschrum med påkostade materialval som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet består av 4 bra sovrum och ett duschrum. Här finns även ett stort förråd.

Här bor du i ett lugnt område med fina promenadstråk, kort promenad till förskola/skola, mataffär och busshållplats. Närhet till centrala Norrtälje och allt som stadskärna har att erbjuda.

Skogsbärsvägen 15

Välkommen till Skogsbärsvägen 15 och detta mycket väldisponerade radhus med ostört gavelläge. Här erbjuds ett boende för den kräsne med genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela huset! Mycket väl omhändertaget med nyrenoverat kök 2021, båda badrummen renoverades 2020 samt ny panel och färg på fasaden 2019 m.m. Gavelläget innebär att trädgården går runt huset och erbjuder ett fint österläge på entrésidan och västerläge på uteplatsen/trädgården. Detta bidrar till många soltimmar från morgon till kväll. Ett stort plus med detta radhus är att det finns ett garage i som ligger i anslutning till huset. Entréplanet består av härliga umgängesytor. Direkt till höger ligger sett från entrén ligger det rymliga köket med gott om förvaring och arbetsytor, vid fönstret finns utrymme för stor matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder ett stort fönsterparti som ger ett trivsamt ljusflöde i rummet. Till skillnad från orginalutförandet så har man gjort en förlängning av vardagsrummet vilket ger en trivsam social yta med braskamin. Den uppvuxna trädgården ger ett utmärkt insynsskydd utan någon som helst insyn till tomten och vardagsrummet. På entréplanet finns också ett helkaklat duschrum med påkostade materialval som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet består av 4 bra sovrum och ett duschrum. Här finns även ett stort förråd. Här bor du i ett lugnt område med fina promenadstråk, kort promenad till förskola/skola, mataffär och busshållplats. Närhet till centrala Norrtälje och allt som stadskärna har att erbjuda.

Entréplan

Hall

Ingång till huset via rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Ytterligare förvaring finns under trappan. Slitstarkt laminatgolv och målade väggar.

Kök

Nyrenoverat kök från 2021 med mycket smakfulla färg- och materialval. Grå skåpluckor och mörk bänkskiva i laminat. Praktiskt med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av ugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin och inbyggd micro. Snyggt laminatgolv och målade väggar. Gott om utrymme för matplats vid fönstret.

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet. Ett mycket hemtrevligt vardagsrum med utgång till uteplatsen och trädgården. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder ett stort fönsterparti som ger ett trivsamt ljusflöde i rummet. Laminatgolv och väggar målade i grå. Till skillnad från orginalutförandet så har man gjort en förlängning av vardagsrummet vilket ger en trivsam social yta med braskamin som både värmer och höjer trivselfaktorn. Från denna del av vardagsrummet finns utgång till den inglasade delen av uteplatsen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum

Duschrummet är renoverat 2020 med mycket påkostade och stilsäkra materialval med stort sinne för detaljer. Helkaklat med stora kakelplattor i grå marmor både på väggar och golv. Rymligt duschhörna med sittplats och industriglasväggar. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i överskåp samt stor arbetsyta. I övrigt är duschrummet utrustat med handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.

Övre plan

Sovrum 1

Det första sovrummet har plats för dubbelsäng. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Från detta sovrum finns utgång till balkongen som ligger i ett fint västerläge.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet har plats för dubbelsäng och är idag möblerat med våningssäng, soffa, skrivbord m.m. Ljust målade väggar och plastmatta på golv.

Sovrum 3 och 4

Det tredje och fjärde sovrummet är mindre och är idag smart möblerade med våningssäng och skrivbord. Bägge sovrummen har plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Duschrum

Nyrenoverat duschrum med våtrumsmatta- samt våtrumstapet på väggarna. Duschväggar i glas, handdukstork, handfat med kommod och WC. Praktiskt med ett vädringsfönster som även släpper in lite dagsljus.

Förråd

På övre planet finns även ett stort förråd.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter