Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kullagatan 8

Norrahammar

2 100 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 139 kvm + 27 kvm
faktisk uppmätn SS21054:2020

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Kombipanna med vattenburen värme & värmepump luft/luft
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 22 juni 2020
Energiklass: G
Primärenergital: 235 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Lilla Spånhult 6:5

Övriga byggnader

Garage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 659 kr/år
varav
Uppvärmning: 21 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 4 113 kr
Renhållning: 2 554 kr
Försäkring: 4 992 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Ca uppgifter baserade på schablon för en familj med två vuxna och två barn.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 235 000 kr varav mark 551 000 kr
Summa pantbrev 100 000 kr
Tomt
Areal: 1011 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Enplanspärla med stor potential

Söker ni en bostad ni kan sätta er egen prägel på? I så fall får ni inte missa denna välplanerade enplansvilla belägen på lugn återvändsgata. Här finns goda förutsättningar för att skapa ett riktigt drömhem. Tomten är stor och högt belägen vilket gör att vyerna blir härliga samtidigt som insynen inte blir något problem. Själva planlösningen är tilltalande och kan med enkla medel anpassas efter den moderna familjen. Öppna upp mellan kök och vardagsrum för att skapa större sociala ytor eller inred fler sovrum vid behov. Stort inglasat uterum i söder och rymligt garage ger bostaden extra plus i kanten!

Läget är på många sätt optimalt. Här bor ni med smidigt gång/cykelavstånd (ca 1,5 km) till Norrahammar centrums rika utbud av service, butiker och kommunikationsmöjligheter, samtidigt som ni har närhet till härlig natur. För barnfamiljen finns goda möjligheter, både vad gäller skol-och barnomsorg samt fritidsaktiviteter.

Missa inte detta härliga hem. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. På golvet ligger en mönstrad plastmatta och väggarna är tapetserade. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare för goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM

Till höger från entrén sett ligger badrummet. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är klädda i våtrumstapet. Badrummet är utrustat med badkar, handfatskommod, spegel, badrumsskåp samt vädringsfönster.

KÖK

Trevligt kök med vita skåpsluckor och kakel ovan diskbänk. Köket är utrustat med spis, köksfläkt samt kyl och frys. I anslutning till köket finns en stor matplats.

VARDAGSRUM

Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Möjlighet att ta ner innerväggen mellan matplatsen i köket och vardagsrummet för att skapa en öppen och modern planlösning. På vardagsrumsgolvet ligger vacker ekparkett och väggarna är ljusa. Vardagsrummet får ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder samt fönster mot husets framsida i norr.

INGLASAT UTERUM

Från vardagsrummet nås det härliga inglasade uterummet. Här finns gott om yta att möblera efter tycke och smak. Goda solchanser tack vare läget i söder.

SOVRUM 1

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring erbjuds via två inbyggda garderober. På golvet ligger en trämönstrad plastmatta och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2

Det största av sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaring via fyra st garderober. På golvet ligger ett trämönstrat laminatgolv och väggarna är tapetserade. Från sovrum 2 nås trädgården via balkongdörr.

SOVRUM 3

På andra sidan hallen från sovrum 1 och 2 sett ligger det tredje sovrummet. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är tapetserade. Här finns en garderob för klädförvaring.

WC

Separat WC utrustad med toalett, handfat, överskåp med spegel samt extra vägghängt skåp. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är klädda i mönstrad tapet.

TVÄTTSTUGA

Rymlig tvättstuga utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2020), grovvask samt dusch. Klinkers på golv och tapetserade väggar.

MATKÄLLARE

Praktisk matkällare med hyllsystem.

FÖRRÅD

Väl tilltaget utrymme som idag nyttjas som förråd. Rummet är dock utrustat med fönster så möjlighet finns att nyttja det som exempelvis hemmakontor eller extra sovrum vid behov.

GROVENTRÈ

Praktisk groventré som nås från garageuppfarten. Här ligger slitstarka klinkers på golvet och väggarna är ljusa.

Området

Norrahammar är beläget cirka 11 km sydväst om Jönköpings centrum. Här är det naturskönt och bebyggelsen består av villor och flerfamiljshus. Här finns förskolor, två stycken låg-mellanstadieskolor samt högstadieskola. Norrahammar erbjuder ett rikt föreningsliv med bland annat flera idrottsanläggningar och sportklubbar.

Närservice

I Norrahammars centrum finns vårdcentral, tandläkare, livsmedelsbutik samt pizzeria.

Kommunikation

Norrahammar trafikeras av Jönköpings stadsbusslinjer 27 och 28, samt länståg (Krösatågen).

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter