Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Söruddsvägen 24

Sörudden/Lövskär Luleå

3 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 3 425 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 80 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Bergvärmepump som drivs på elpatron med golvvärme samt braskamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 22 december 2015
Energiklass: D
Primärenergital: 109 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Stående och liggande träpanel
Fönster: 3-glas och 2-glas isolerrutor
Tak: Sadeltak, plåt
Övrigt Under 2012 renoverades huset invändigt samt att fasaden målades om
Fastighetsbet. Hertsön 4:271

Övriga byggnader

På tomten finns det även en timrad lada samt en förrådsbyggnad/skotergarage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 024 kr/år
varav
El: 16 099 kr (20095 kWh)
Renhållning: 9 425 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad avseende el är fördelat på 12 295 kr för elnät och 3 804 kr för elnät. Leverantör är Luleå Energi. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 470 kr för grundavgift villa (gemensam sophämtning) och 1 200 kr för molokhämtning året runt boende. Fastigheten har även en slamtank på 3 kbm som tömt 6 ggr/år (1 255 kr/ordinarie tömning) samt en BDT-brunn som töms vartannat år (450 kr/ordinarie tömning). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 549 000 kr varav mark 530 000 kr
Summa pantbrev 2 368 000 kr
Tomt
Areal: 2039 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Välrenoverat hus med vacker utsikt på mysiga Sörudden i Lövskär

- Härlig utsikt mot havet
- Tilltalande & social planlösning
- Välrenoverade och moderna kvadrat
- Vidbyggt enkelgarage
- Fiber finns indraget
Välkommen till mysiga Sörudden och denna inbjudande enplansvilla som bjuder på en otroligt fin utsikt mot havet! Välrenoverade kvadrat med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning där gedigen täljstenskamin höjer mysfaktorn på höstkvällarna. Här finns stort fönsterparti med utgång till trädäckad altan som har både underbar vy mot skärgårdens båtliv samt skön eftermiddags- och kvällssol. I bostaden finns även tre sovrum i bra storlek varav två av dem har ryggåstak samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Nedanför huset finns en allmänning med fin sandstrand och goda badmöjligheter sommartid.

Sörudden/Lövskär ligger ca 14 km från centrum. I direkt närhet finns både småbåtshamn och restaurang Hamnköket. En bit bort finns populära Hertsöträsk som är en vacker skogssjö med bred och mycket promenadvänlig spång, mysiga rastplatser och inplanterad fisk i form av röding och regnbågslax. På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek, livsmedelsbutik och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner, tennisplan och bangolf. Under vintertid finns både en bandyplan och ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård där kan man njuta av djur, hembakat fika och den vackra naturen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

HALL

Välkomnande hallyta med fristående garderob och möjlighet till avhängning av ytterkläder. Enhetlig och stilrent vitlaserat ekgolv återfinns i de social ytorna.

ALLRUM

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till social samvaro. Detta rum ramas vackert in av fönsterpartiet som vetter ut mot havet. Bostadens kök är fullt utrustat och har en generös fristående köksö med spishäll, ugn och fläktkåpa i rostfritt stål. Köksinredningen är utfört i klassiskt kontrasterande färger med vita köksluckor, mörk stenskiva och praktisk glasskiva som utgör stänkskydd. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring, diskhon är trivsamt placerad under fönster köket har även en kombinerad kyl/frys och inbyggd mikro. Intill fönsterpartiet och i anslutning till köksdelen finns utrymme för matgrupp. Vardagsrumsdelen är förstärkt av två gråmålade väggpartier och har plats till soffgrupp och TV-möbel. Utgång till den trädäckade altanen finns centrerat i rummet. I andra delen av rummet finns den ståtliga täljstenskaminen placerad som sätter guldkant på tillvaron och värmer gott på frostiga höstkvällar.

BADRUM

Bostadens rymliga och helkaklade badrum gör oss inte besvikna. Här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och torktumlare. Fönster ut mot gården ger fint ljusinsläpp i rummet

SOVRUM 1

Detta sovrum är inrett med grönmöstrad tapet och har ett ekparkettgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng och övriga möbler. Egen balkongdörr med glasparti ger ett trevligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2

Sovrummet som ligger vägg i vägg med första sovrummet erbjuder samma storlek på rummet. Två fönster vetter ut mot baksidan av huset. Tapetserade väggar med mönstrad tapet och ekparkettgolv.

SOVRUM 3

Med ingång från köket finns det tredje sovrummet i bostaden. Här finns plats för enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Vitlaserat ekgolv och vitmålade väggar. Fönster vetter ut mot bakgården.

ÖVRIGT

Varmgaraget erbjuder plats för en bil och har gott om förvaringsytor.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter