Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ljusterleden 22

Örnäset Luleå

1 895 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 9: 1 800 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 96 kvm + 85 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1953 Ombyggt 1980
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 oktober 2020
Energiklass: C
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 78 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel, träpanel, puts och plåt
Fönster: 3-glas isolerrutor samt kopplade 2+1/1+1 rutor
Tak: Sadeltak, tegelpannor
Övrigt Grundläggning - Källare samt betongplatta med uppreglat golv i del av vardagsrum mot baksida

2002 - Fönster byttes
1997 - Fastigheten dränerades om i egen regi av säljare
1970/1980 - Huset byggdes ut mot baksidan
Fastighetsbet. Raspen 3

Övriga byggnader

Fristående garage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 477 kr/år
varav
Uppvärmning: 12 207 kr
El: 6 825 kr (5987 kWh)
VA: 4 881 kr
Renhållning: 1 064 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnad för el är fördelat på 5 303 kr för elnät och 1 522 kr för elhandel. Leverantör Luleå Energi. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa och 254 kr för brännbart (190l med tömning var 8:e vecka). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 389 000 kr varav mark 547 000 kr
Summa pantbrev 218 600 kr
Tomt
Areal: 689 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1999/304.1

Underbart läge med fin baksida som vetter mot grönskande allmänning!

- Insynsskyddad baksida
- Härlig trädäckad altan
- Stort & socialt vardagsrum
- Vidbyggt enkelgarage
- Barnvänligt område
Med ett trevligt läge på ytterslinga ligger denna charmiga villa! Populärt och barnvänligt område med härliga gräsytor och insynsskyddad baksida genom uppvuxet grönområde utanför tomtgränsen. Huset erbjuder trevliga kvadrat om totalt 96 + 85 fördelat på ett plan med källare. På entréplan finns ett stort och separat kök med utrymme för rejäl matplats, vardagsrum i väldigt generös storlek, två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till den trädäckade altanen samt ett badrum med dusch. I källaren finns ett allrum/sovrum, WC, tvättstuga, matkällare och förrådsutrymmen. Mysig trädgårdstomt med fin gräsmatta, träd och buskar. Det finns även ett vidbyggt enkelgarage.

I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana, Aronsbadet som är ett tempererat utomhusbad och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och proffesionella åkare. I området finns även förskola och skola upp till årskurs 9.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Hall med vitt tak, ljusa väggar och klinkergolv i nyansen terrakotta. Hatthylla direkt till höger då du kliver in genom dörren och en garderob finns till vänster.

KÖK

Rymligt kök med äldre köksinredning med vit stomme och mörka skåpluckor, kakel i röd/brun nyans ovanför den rostfria arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, fläktkåpa i rostfritt och spis med ugn. Taket består av träfaner i nyansen björk, ljusa tapetserade väggar med bröstpanel av träfaner i samma färg som taket samt en golvmatta i brunmönstrad nyans. Köket har tidigare bestått av kök och sovrum men en vägg har tagits ner för att få ett kök med utrymme för rejäl matplats.

VARDAGSRUM

Stort och härligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck. Vitt tak, tapetserade väggar i grönmönstrad nyans och parkettgolv. Här finns även en utgång till den trädäckade altanen som vetter mot husets baksida och en grönskande allmänning. Fina original detaljer som pardörrar med glas.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning samt WC.

SOVRUM 1

Sovrum i anslutning från hallen med vitt tak, tapetserade väggar i röd nyans och parkettgolv.

SOVRUM 2

Sovrum med vitt tak, vita tapetserade väggar och parkettgolv. Utgång till den trädäckade altanen som vetter mot husets baksida.

KÄLLARPLAN

I källaren finns en gillestuga med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och tegel som är målad i ljusblå nyans samt golvmatta i blåmönstrad nyans. Här finns även anslutning till WC med vitt tak, kaklade väggar i nyansen aprikos och klinkergolv med marmormöster. Förutom WC finns även ett handfat och ett spegelskåp. Helkaklat duschutrymme med vitt tak, vita kaklade väggar och klinkergolv i nyansen terrakotta. Dusch samt ingång till bastun (aggregat ur funktion). Tvättstuga med påbörjad renovering med vitt tak, glasbetong parti som släpper in fint ljusflöde och betonggolv. Tvättmaskin och tvättho. I källaren finns även matkällare och förrådsutrymmen.

Området

Örnäset består av delområdena Örnäscentrum, Krongårdsringen, Edeforsgatan, Alderhagen, Bågskyttebanan, Hällbruksgatan och Växthuset. I stadsdelens norra del ligger Örnäset som byggdes ut under 1950-talet som stadens första större bostadsområde med ett modernt utseende. Största delen av Örnäset består idag av hyresrätter med det finns också bostadsrätter. I norra och södra Örnäset finns en del äldre villabebyggelse.

Närservice

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri. Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter