Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hällmarksgatan 34

Hällbacken Luleå

3 845 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 107 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (från- och tilluft)
Energideklaration
Utfärdad den 24 maj 2018
Energiklass: C
Primärenergital: 69 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Övrigt Fri från fastighetsavgift till och med december 2034.
Fastighetsbet. Björsbyn 1:299

Övriga byggnader

Fristående dubbelgarage med avlopp.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 986 kr/år
varav
El: 17 918 kr (13391 kWh)
VA: 7 395 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 4 428 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr/år för grundavgift, 1 710 kr/år för brännbart 370 liter med tömning varannan vecka och 480 kr/år för matavfall 140 liter med tömning varannan vecka. Driftskostnad för el är fördelat på 10 142kr/år för elnät och 7 776 kr/år för elhandel. Driftskostnad för försäkring är schablonberäknad. Driftskostnad för övrigt avser internet via fiber (250/250 mbits)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 350 000 kr varav mark 530 000 kr
Summa pantbrev 2 500 000 kr
Tomt
Areal: 867 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Trivsam villa med dubbelgarage belägen på ett av Hällmarksgatans bästa lägen!

- Social planlösning
- Dubbelgarage med golvbrunnar
- Ytterslinga med anknytande skog
- Dubbla altandäck
- Barnvänligt och omtyckt område
Drömmer du om att flytta in i ett nybyggt hem? Välkommen till Hällmarksgatan 34! Här erbjuds en social och välplanerad planlösning med tre sovrum på entréplan och en fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel på den oinredda övervåningen. Den friköpta tomten på 867 m² har ett otroligt fint läge på ytterslinga där husets baksida vetter mot skogen. Placeringen av huset är genomtänkt och solens strålar kan man njuta av under större delar av dygnet. Framsidans soldäck har utrymme för soffgrupp och från vardagsrummet når man ytterligare en trädäckad altan där kan sitta och njuta av morgonkaffet och den fina utsikten mot naturen. Bostaden disponerar stort och rymligt kök med matplats i direkt anslutning, trivsamt vardagsrum (med färdigt bygglov för braskamin) , rymligt badrum med dusch, tvättstuga och groventré samt tre sovrum. Det finns även ett generöst dubbelgarage med golvbrunnar och fina möjligheter till förvaring. Fri från fastighetsavgift till och med december 2034. Nybyggnadsförsäkring ingår tom 2029.

På Hällbacken bor du barnvänligt och endast ett stenkast från naturen. I området finns Hällbackens förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9 på Björkskatan. På Björkskatan finns det även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral och apotek. Ormbergets friluftsområde ligger i närheten med både elljusspår och slalombacke.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och övrigt möblemang. Trapp till höger om ingång leder upp till den oinredda övervåningen. Vitmålade väggar och parkettgolv som löper vidare in i bostadens övriga rum.

KÖK

Rymligt och inbjudande kök med gott om utrymme för matgrupp invid fönster som vetter ut mot framsidan av gården. Köket är inrett i stilrena toner med vit köksinredning, kontrasterande bänkskiva i laminat samt en väggskiva i kakelimitation. Här erbjuds gott om arbetsytor och förvaring i smidiga dragskåp och överskåpar. Maskinell utrustning som återfinns är diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa i rostfritt, ugn i praktisk arbetshöjd, mikro samt fullstor kyl- respektive frysskåp.

VARDAGSRUM

I trivsam anknytning från hall och kök finner vi vardagsrummet som vetter ut mot baksidan av gården. Här finns balkongdörr som leder till altandäcket där man an njuta av aftonsolen och skogens vyer. En charmiga grillplats förgyller gårdens ytor.

GÄSTRUM

Detta rum ligger rakt fram från hallen och angränsar in till vardagsrummet. Här finns utrymme för bäddsoffa eller enkelsäng och övrigt möblemang.

SOVRUM 1

Detta rymliga sovrum erbjuder oss plats för dubbelsäng, garderob och övrigt möblemang. Fönster i två väderstreck, tapetserade väggar.

SOVRUM 2

Det tredje sovrummet hyser även det plats för dubbelsäng och garderob. Ljust tapetserade väggar och fönster i två väderstreck.

BADRUM

Bostadens badrum är generöst och erbjuder praktisk duschhörna med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Våtrumsmatta i mörkgrå stenimitation samt kontrasterade väggskivor i kakelimitation, dimbar ledbelysning finns monterad.

TVÄTTSTUGA

Med ingång från en av husets kortsidor, samt i anslutning till köket finns praktisk tvättstuga och groventré. Våtrumsmatta i mörkgrå stenimitation och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, tvättställ med arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Plats för avhängning av ytterkläder finns intill entrédörren.

GARAGE

På tomten finns ett fristående dubbelgarage med två portar samt avlopp. Garaget erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och plats för två bilar.

Området

Hällbacken är ett av Luleås nybyggda bostadsområden och som växer i stadig takt. Ca 6 km norr om stadskärnan ligger detta bostadsområde som består av övervägande villor men även kedjehus och bostadsrätter. I området finns en trevlig lekpark med klätterställning, gungor och sandlåda.

Närservice

Hällbackens förskola öppnades 2017 och ligger mitt i området. Närmaste låg- och mellanstadieskola ligger på Björkskatan, ca 15 min med cykel.

Övrigt

Vid angränsande Sinksundet finns en liten badstrand och längs med vattnet finns även en fin gångpromenad med grillplats, sandlådor och brygga.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter