Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rektangelvägen 194

Grästorp Jönköping

2 200 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs.

Lördag 17/4 12.00-13.00

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 76 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Enplansradhus
Byggnadsår 1974
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 1 augusti 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 2-glas isolerrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt UTFÖRDA REOVERINGAR
Kök/vitvaror ca 2006
Fönsterbyte 2011
Tapetsering sovrum 2014 och 2016
Satt upp innervägg för att skapa en walk in closet 2018
Ny fasad förråd 2018
Takbyte 2019
Diskmaskin 2021
Ommålning av huset 2020-2021
Byte av plank (mot grannen), slipat och oljat trallen samt tömt och gjort iordning rabatterna 2020

SAMFÄLLIGHETEN IVERN
Ingår i samfälligheten Ivern.
Samfälligheten omfattar 97 fastigheter fördelade i tre etapper, etapp 1 längst norr ut. Det finns fem olika hustyper på området. De flesta är 1½-planshus, somliga friliggande, andra sammanhängande. Det finns även 15 mindre 1-planshus, sammanbyggda om fem i varje etapp.

Omfattar en gemensamhetsanläggning som består av:
- tillfartsvägar, gångvägar, lekplatser och grönytor -parkeringsplatser och garage
- vissa servisledningar för vatten och avlopp -utomhusbelysning
- centralantennanläggning för radio och television -utrymme och anordningar för sophantering.

Snabbt bredband via Telia fibernät, internetuppkoppling på 100 Mbit/s, digitaltelefoni och TV (TV-basutbud som kan utökas i många varianter).

Tillgång till ett garage och en p-plats.

En isbana finns på vinterhalvåret intill samfälligheten som sköts tillsammans med grannsamfälligheten på Cirkelvägen.
De har även en gemensamhetslokal som får hyras av medlemmarna för ex kalas.

Området är uppdelar i sektioner och bildar städlag med ca fyra städdagar per år.

Övriga byggnader

På tomten finns ett rymligt förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 852 kr/år
varav
Uppvärmning: 5 345 kr
El: 4 000 kr
VA: 3 843 kr
Väg, samf.: 10 788 kr
Försäkring: 3 876 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 393 000 kr varav mark 629 000 kr
Summa pantbrev 1 438 000 kr
Tomt
Areal: 176 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Ivern GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Förmån: Officialservitut Avvattningsanordning, 06-JÖS-892.9
Last: Officialservitut Avvattningsanordning, 06-JÖS-892.8

Gavelradhus i ett plan!

Kvadratsmart enplanshus på populära Grästorp! Nu finns möjlighet att flytta till härliga Rektangelvägen och detta trivsamma radhus beläget på längans ena gavel. Oavsett om du idag bor i större villa och känner dig redo för ett mer lättskött boende eller om du drömmer om att lämna lägenheten för att få tillgång till din alldeles egna trädgård kan detta bli din perfekta match! Att ha "allt i ett plan" gör livet enkelt och hemmet lättillgängligt. Här finns idag två sovrum i bra storlek, varav ett erbjuder direkt anslutning till en rymlig klädkammare/walk in closet. Kök med matplats för 4-5 sittande, badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den egna trädgården med trädäck och extra förråd.

Läget på gaveln gör att du endast har en direkt granne. På andra sidan ligger en av samfällighetens lekplatser- perfekt för barn eller barnbarn att nyttja när det är dags att upptäcka mer än den egna trädgården utan att behöva lämna området.

Att bo i Grästorp innebär att det aldrig är långt vare sig till stadspuls eller till naturen. I närområdet finns härlig skog och elljusslingor som bland annat tar dig vidare till Hovslätts idrottsplats. Goda kommunikationer med cykelväg hela vägen in till centrala Jönköping samt närhet till busshållplats. I närområdet finns god skol- och barnomsorg och dessutom -matbutik.

Sammanfattningsvis är detta ett riktigt trevligt hus med ett ännu bättre läge- välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

HALL

Välkomnande entrehall med yta för avhängning av ytterkläder. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Trevligt kök med vita skåpsluckor och kakel ovan trämönstrad arbetsbänk. Köket är utrustat med glashäll, köksfläkt, kyl/frys samt ugn och mikro. Matplats för 4-5 sittande intill köksfönster.

BADRUM

Väl tilltaget badrum utrustat med badkar, handfat, badrumsspegel, tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är klädda i ljus våtrumstapet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder plats för rejäl soffgrupp. Även härär golvet beklätt med parkett. Ett utmärkt rum för nära och kära att umgås i. Härifrån nås trädgården med nylagt trädäck och förvaringsbod.

SOVRUM 1

Det större av de två sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter tack vare en stor härlig walk in closet i direkt anslutning till sovrummet.

SOVRUM 2

Även i det andra sovrummet är golvet belagt med ekparkett och väggarna tapetserade.

Området

Grästorp är ett bostadsområde beläget ca 10 minuter med bil från Jönköping, området tillhör Jönköpings tätort. Området delas in i Norra Grästorp och Södra Grästorp. Norra Grästorp, kallat ringarna, består av fem ringar av småhus med 36 hus i varje ring. Området byggdes 1968-1972. Består av fristående hus och varje ring har en inre ring med garage som skiljs från husens tomter med en halvprivat gångväg och har även en gemensam gård i ringens mitt. Södra Grästorp byggdes 1975 och består av fristående hus och radhus uppdelat i två delar. I närheten finns väl utbyggd service med förskolor och skolor. Grankullens förskola är endast en halv km bort i Hovslätt, och ytterligare fyra förskolor finns i samhället. Närmsta skola, Grästorpsskolan F-3, ligger bredvid Grankullens förskola. Hovslättsskolan F-6 finns i centrala Hovslätt. För äldre grundskoleelever finns Stadsgårdsskolan 7-9 på Råslätt och Ljungarumsskolan F-9 vid Gamla Råslätt. Vid skogen mot Hovslätt finns ett populärt elljusspår. För längre vandringar finns flera vandringsleder i närheten, Hasslafallsleden, Kallebäcksleden och Södra Vätterleden. I anslutning till elljusspåret, på Hovslättssidan, finns idrottsplatsen Hovet med ett par fotbollsplaner.

Närservice

Vid den norra infarten till området finns en livsmedelsbutik. Ytterligare butiker finns i närområdena Hovslätt och Råslätt där det även finns ytterligare shopping, pizzerior, skola mm

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss nr 28 som går med täta avgångar. Genom en gångväg och en promenad på knappa 15 min når man Hovslätts tågstation om man hellre vill ta tåget.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter