Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stickelösa 14

Skärstad Huskvarna

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 4/10 12.30-13.30

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 135 kvm + 12 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1946 Tillbyggt 1960
Uppvärmning Vattenburen värme via elpatron, kamin & vedeldad kökspanna
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund och källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt Huset är BESIKTIGAT och försäkrat med ANTICIMEX SÄLJARFÖRSÄKRAT

Fastigheten är anslutet till fibernät (Wetternet).

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Ny elcentral 2015
Avloppssystem, renovering vardagsrum, anläggning av väg 2016
Tilläggsisolering, fasadbyte, takbyte och fönsterbyte 2017
Köket har renoverats (några detaljer åtserstår 2020
Fastighetsbet. Stickelösa 1:3

Övriga byggnader

På tomten finns ett äldre kallgarage som idag endast används för förvaring. På tomten finns även växthus och förvaringsbod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 386 kr/år
varav
El: 19 200 kr
Renhållning: 3 200 kr
Försäkring: 5 986 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnaden baseras på 4 personer i hushållet. Elkostnaden baseras på 1,20 kr/kWh. I kostnadsposten ingår både uppvärmning och hushållsel.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 234 000 kr varav mark 388 000 kr
Summa pantbrev 937 500 kr
Tomt
Areal: 2642 kvm
Typ: Naturtomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten från egen djupborrad brunn. Enskilt avlopp med trekammarbrunn och infiltration.

Läge, läge, läge

Lantlig idyll med strålande utsikt över Landsjöns blå vatten. Här erbjuds en stor tomt på strax över 2 600 kvadrat, högt belägen med naturen som närmsta granne. Nuvarande ägare har under senare år låtit uppdatera huset såväl in- som utvändigt. Många av de stora renoveringarna så som takbyte, fönster och fasad är utförda.

Här bor ni "på landet" samtidigt som närheten till Kaxholmen och Skärstad underlättar vardagslivet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta härliga hem!

HALL

Välkomnande entréhall med yta för avhängning av ytterkläder.

KÖK

Trevligt kök som renoverats under senare år. Vita skåpsluckor och kakel ovan arbetsbänkar i ek. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, glashäll, köksfläkt samt vedeldad kökspanna. På golvet ligger mörka klinkers.

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum som får ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier samt vacker utsikt över Landsjön och omgivningarna. På golvet ligger enstavsparkett i ek och väggarna är klädda i vitmålad stående träpanel. Eldstaden med insatskamin bjuder på både trivsel och värme.

SOVRUM 1

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. I anslutning till sovrummet finns en öppen garderobslösning. På golvet ligger ett brädgolv och väggarna är vita.

SOVRUM 2

Även det andra sovrummet är väl tilltaget. Plankgolvet och de ljusa väggarna tillsammans med de stor fönstren som bjuder på magisk utsikt över Landsjön ger tillsammans rummet en härlig känsla.

BALKONG/ALTAN

Från vardagsrummet nås balkongen och den tillbyggda altanen i trevligt söderläge. Härifrån har man precis som inifrån huset en fantastisk utsikt över Landsjön och omgivningarna och tack vare läget så är solchanserna goda.

FÖRRÅD

På entréplan finns ett utrymme som idag nyttjas som förråd men som kan fungera väl som exempelvis hemmakontor eller liknande.

BADRUM

Utrustat med tvättmaskin, handfatskommod, WC, dusch samt vädringsfönster. Duschdelen är kaklad och på golvet ligger en våtrumsmatta. Observera att vattentoaletten ej används.

MULLRUM

Nuvarande ägare har låtit bygga till ett mullrum som används istället för vattentoaletten (möjlighet finns att återställa detta). Rummet är utrustat med mulltoalett och handfat. Väggarna är klädda i vitmålad liggande träpanel och på golvet ligger ett trägolv.

SOVRUM 3

Det tredje sovrummet är beläget på övre plan. Ett fint utrymme som kräver lite slipningsarbete för att komma till sin rätt.

SOVRUM 4/ALLRUM

Utrymmet bredvid sovrum 3 på övre plan kan fungera både som extra sovrum och som allrum. Även här kan en del slipsningsarbete av trägolv och väggar ge rummet ett riktigt lyft. Förvaring erbjuds via sidovindar.

Området

Skärstad ligger ca 22 km nordost om Jönköping utmed gamla riksvägen mot Gränna. Orten är vackert belägen och omsluts av gröna kullar och dalar. Bebyggelsen består mest av småhus. Här bor man på landet men ändå har man nära till Jönköping och Huskvarna.

Närservice

I samhället finns en byggvaruhandel och ett äldreboende. Närmaste dagligvaruhandel finns i Kaxholmen. I Skärstad finns en F-3 skola.

Kommunikation

Busslinje mellan Jönköping och Gränna passerar genom Skärstad och här finns även en fin cykel- och gångväg som leder dig hela vägen in till Huskvarna.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter