Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skalbaggevägen 8

Öxnehaga Huskvarna

3 795 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Välkommen på visning! Anmäl dig på MOHV.se för information om tid.

Söndag 14/6

Budgivning pågår

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 175 kvm + 33 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp sutterängvilla
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 25 maj 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 91 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt
Fastigheten är ansluten till fibernät
Parabol finns

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Badrum entréplan 1999
Delvis omdränerat nov 2001
Inglasat uterum byyggt 2002
Tvättstuga 2003
Öppnat upp planlösningen mellan kök och vardagsrum 2005
Murar och plattsättning 2007
Bervärme december 2009
Badrum och WC nedre plan 2014
Tak (tvätt och ommålning) 2015
Vindskivor bytta 2018
Ny takpapp garage 2018
Fastighetsbet. Skogsviolen 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 997 kr/år
varav
El: 20 727 kr
VA: 2 581 kr
Renhållning: 3 030 kr
Försäkring: 4 884 kr
Övrigt: 1 775 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kostnaden för el avser både uppvärmning och hushållsel. Kostnaden övrigt avser årlig service av värmepumpen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 486 000 kr varav mark 677 000 kr
Summa pantbrev 604 500 kr
Tomt
Areal: 784 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Rymlig och välskött familjevilla på populära Öxnehaga

Njut av att bo i familjevänliga kvarter med närhet till det mesta! Nu finns möjlighet att förvärva en välskött och rymlig sutterängvilla på populära Öxnehaga. Villlan är flexibel och passar de flesta familjekonstellationer. Fem sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum i öppen planlösning, dubbla badrum, stor tvättstuga och mysigt TV-rum gör villan tilltalande och anpassad för den moderna familjen. Bergvärmen borgar för låga driftkostnader och gör att ni får pengar över till annat.

Även trädgården är välskött med gräsytor som lämpar sig utmärkt för lek. På husets framsida finns en stenbelagd uteplats samt ett inglasat uterum, så även utvändigt finns gott om yta att umgås med nära och kära på- oavsett väderlek.

På Öxnehaga bor man bra. Kanske extra bra som barnfamilj. De lugna återvändgatorna och de välskötta villorna ger trivsamma kvarter och till fritidsaktiviteterna är det aldrig långt. Öxnegården erbjuder ett rikt friluftsliv för alla åldrar och i området finns flera idrottsklubbar för sportintresserade barn- och ungdomar. Även förskola och grundskola finns i närområdet och såväl Öxnehaga som Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av butiker. Stadsbuss två avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och till Huskvarna tågstation är det endast ca 2,5 km. Läge, läge, läge...

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger samt plats för ytterligare hallmöbel till vänster. I hallen finns även två platsbyggda garderober. På golvet ligger slitstarka klinkers precis innanför entrén och i förlängningen av hallen övergår golvet i askparkett. Väggarna är vita.

KÖK

Trevligt kök från Marbodal (2005) med vita skåpsluckor och beige kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med glashäll, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro samt inbyggd varmluftsugn. Gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. I köket finns även en platsbyggd sittdel.

MATPLATS

I öppen planlösning mot köket finns en stor matplats med gott om yta för rejält matsalsbord. På golvet ligger askparkett och väggarna är vit- och rödmålade.

VARDAGSRUM

Även till vardagsrummet är det öppen planlösning från matplatsdelen. Plats finns för stor soffgrupp och från de stora fönstren har man god uppsikt över trädgården på baksidan.

SOVRUM 1

Väl tilltaget sovrum som idag nyttjas som kontor. Förvaring erbjuds via platsbyggda garderober. Stående bröstpanel på väggar och askparkett på golv. Utgång till balkong i norr. Furuparkett på golv.

SOVRUM 2

Även sovrum 2 är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Hel vägg med platsbyggda garderober underlättar förvaringsmöjligheterna. Även härifrån nås balkongen i norr.

SOVRUM 3

Det tredje sovrummet på entréplan nyttjas även det som ett kontor idag men kan med fördel användas som sovrum tack vare storleken. Här finns två platsbyggda garderober och rummet får sitt ljusinsläpp från fönster i söder. Askparkett på golv.

BADRUM

Badrum med klinkers på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med rymlig handfatskommod, spegel, badrumsskåp, WC, handdukstork samt duschhörna med frostade glaspartier. Reglerbar golvvärme och badrumsfönster finns.

INGLASAT UTERUM

Mysigt inglasat uterum beläget på husets framsida i söder. Ett trevligt rum att nyttja från tidig vår till sen höst.

GILLESTUGA

Mysigt familjerum med gott om plats för soffgrupp eller liknande. Rummet har en dekorativ eldstad (har ej eldats i de senaste 25 åren) och stora fönster. På kortsidan av rummet är väggen klädd i stående och vitlaserad träpanel och i övrigt är väggarna vitmålade. På golvet ligger askparkett.

SOVRUM 4

Det fjärde sovrummet har egen ingång från husets baksida. Ett perfekt tonårsrum eller ett rum för övernattande gäster. Här ligger askparkett på golvet och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 5

Sovrum 5 erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger askparkett och de i övrigt enfärgade och ljusa väggarna bryts på ett snyggt sätt av med en mönstrad fondvägg. Rummet får ljusinsläpp från fönster i norr.

BADRUM 2

Stort badrum utrustat med dusch. Badrummet renoverades 2014 med gråplastmatta och vita, delvis mönstrade, våtrumstapeter. I anslutning till badrummet finns en bastu.

WC

Separat WC utrustad med toalettstol och handfat (2014). Smidigt när familjen ska göra sig iordning samtidigt på morgonkvisten.

TVÄTTSTUGA

En tvättstuga att trivas i! Utrustad med klinkergolv och reglerbar golvvärme. Tvättstugan är utrustad med torkskåp, tvättmaskin, vask samt flera skåp och gott om bänkyta. Här har man även valt att utrusta tvättstugan med en trevlig sittdel. Skåpen går i grått och väggarna är helkaklade. I tvättstugan finns tre st garderober.

ARBETSRUM

I anslutning till tvättstugan finns ett praktiskt arbetsrum. En perfekt yta att nyttja som hemmakontor, syrum eller liknande. Även här ligger klinkers med reglerbar värme på golvet.

PANNRUM

Innanför arbetsrummet ligger tidigare pannrummet. Här finns idag bergvärmepumpen. Rummet används även som förvaringsutrymme/förråd.

FÖRRÅD

Rymligt och praktiskt förråd för diverse förvaring finns. I förrådsutrymmet finns även en matkällare.

HOBBYRUM/FÖRRÅDSDEL

Innanför den första förrådsdelen finns ytterligare förrådsutrymme (ca 19 kvm). Ett perefkt rum att nyttja efter önskemål och behov. Utrymmet nås även från ytterdörr mot husets baksida.

Området

Öxnehaga är ett bostadsområde beläget på höjderna strax sydväst om Huskvarna centrum. Området är bebyggt med villor, radhus och flerfamiljshus. Till Huskvarna centrum är det ca 3 km och till centrala Jönköping ca 7 km.

Närservice

Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade. Här finns bland annat vårdcentrum och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör och secondhandbutik. På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar. Naturreservatet Bondberget bjuder på vacker natur och trevliga promenadstråk. Från flera platser på Öxnehaga bjuds det på härliga utsikter över Jönköping och Huskvarna. På Öxnehaga finns god skol- och barnosorg med förskola och grundskola. Närhet även till Sanda högstdieskola och gymnasium, Kunskapsskolan samt Engelska skolan.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebuss 2 som avgår med täta avgångar och tar dig till centrala Huskvarna och vidare till Jönköping. Till Huskvarna tågstation är det ca 2,5 km.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter