Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skånegatan 49

Centrum Halmstad

3 250 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Tidsbokad visning

Torsdag 15/4 15.00-18.40

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 106 kvm + 53 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2-plans radhus med källare
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2015 Fjärrvärme.
1999 Omläggning av tak.

Anslutningar: Fiber (Halmstads stadsnät).
Fastighetsbet. Bildhuggaren 12

Övriga byggnader

Parkeringsgarage finns att tillgå (kösystem).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 25 821 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 309 kr
El: 4 033 kr (995 kWh)
VA: 2 433 kr
Renhållning: 2 606 kr
Väg, samf.: 4 440 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 663 000 kr varav mark 651 000 kr
Summa pantbrev 190 000 kr
Tomt
Areal: 145,3 kvm
Tomtbeskrivning Lättskött trädgårdstomt på såväl entrésida (norr) som baksida (söder). Baksidan angränsar dessutom till stor allmänning. Perfekt för den med spring i benen!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Avtalsservitut D-2015-00109982:1
Avtalsservitut Tillträde Mm
Last: Avtalsservitut: Fjärrvärmeledning, D201500109982:1.1
Last: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 13-IM1-54/183.1

Arkitektritat 50-tals radhus ett stenkast från Halmstad centrum!

Nu har vi än en gång fått äran att få presentera ett modernistiskt och kvadratssmart radhus ritat av arkitekten Ingrid Wallberg. Ett välbyggt radhus med tidstypiska detaljer, som fick stor uppmärksamhet redan vid uppförandet och som än idag inbjuder till ett mycket stort intresse. Ett boende i etager där entréplan bildar sällskapsytorna, övre plan sovrumsavdelning och källarplan praktiska utrymmen för gäster, tvätt och förvaring. Dessutom finns en mycket trivsam trädgårdstäppa i idealiskt solläge som angränsar till ett härligt grönområde. Är du intresserade av att skapa ditt egna drömboende på såväl gångavstånd från skog och hav som citykärna, då är detta boendet för dig! Varmt välkommen!
BOTTENVÅNING
Entré
Inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter till höger samt garderob att nyttja till förvaring.
Golvet är belagt med plastmatta och väggarna är tapetserade.

Vardagsrum
Ett par trappsteg upp från entréhallen når ni vardagsrummet med vacker stavparkett på golvet och snygg tapet i äldre stil. Generöst ljusinsläpp erhålls från större fönsterpartier och ni når även härifrån baksidans trädgårdstäppa i optimalt solläge.

Kök
I anslutning till vardagsrummet med separat matplats för 4-5 personer. Vita köksluckor, stänkskydd av kakel och rostfri diskbänk med vask. Plastmatta på golv och vita väggar. Köksutrustning bestående av spis, fläkt och kyl i fullhöjd.

OVANVÅNING
Innan ni når ovanvåningens hall som sammanlänkar samtliga sovrum samt badrum, finns en möblerbar avsats där läsfotöljen eller hemmakontoret har sin givna plats. Mycket tjusigt!

Badrum
Äldre badrum med fint ljusinsläpp från takfönster. Badrumsutrustning bestående av wc, tvättställ och badkar.

Sovrum
3 bra sovrum varav ett i nordlig riktning och 2 i sydligriktning med utgång till balkong. Den nordliga sovrummet är belagt med plastmatta, tapetserade väggar och garderob. Av de 2 sydliga sovrummen har ett plastmatta på golv, tapetserade väggar och garderob ett med laminatgolv, vit väv och dubbla garderober.

KÄLLARE
Mycket bra källarutrymme som utöver den invändiga källartrappan, nås genom en separat ingång från entrésidan. Här finns ett stort härligt rum med fördel att använda som gästrum, rejält pannrum med matkällare samt tvättavdelning med tvättmaskin och ett WC.

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor: Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola. Skolor: Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter