Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ferievägen 64

Nockebyhov BROMMA

13 000 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea 199 kvm
Arkitektritningar

Byggnad

Byggnadstyp Parhus 3-plan
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme. Vattenburna radiatorer. Värmeväxlare placerad i tvättstuga.
Ventilation FTX-system. Kolfilterfläktar i kök.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Stomme: Betong
Fasad: Tegelliknande klinkerkeramik
Fönster: Treglas isolerruta
Bjälklag: Betong
Tak: Låglutande tak med täckning av papp & gummiduk
Fastighetsbet. Stockholm Ordenslogen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 21 200 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 900 kr
El: 4 800 kr
VA: 3 250 kr
Renhållning: 1 250 kr
Kommentar Notera att angivna driftskostnader är uppskattade. Då ingen ännu bott i huset finns ingen faktisk historik vad gäller förbrukade kWh att tillgå. Beräknad förbrukning om ca 11-12 000 kWh/år.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp

Nyproducerat parhus en minut från Mälaren

Välkommen till Ferievägen 64, ett nyproducerat parhus i tre plan, beläget i en lugn och lummig del av Bromma. Här finns direkt access till naturen med uppvuxna träd utanför dörren, nära till rekreationsområden och service samt Mälarens glittrande vatten hundra meter bort.
Bostaden har genomgående gedigna materialval i naturfärger, både exteriört och interiört. Med ett kort pendelavstånd till city, stora sällskapsytor och hela fyra sovrum så är det perfekt för den stora familjen som vill ha nära till både jobb, skola och fritid.

En ljus bostad med naturen bokstavligt talat inpå knuten
Arkitekten DinellJohansson har anpassat huset till områdets naturliga karaktär. Med inspiration från japansk arkitektur har huset medvetet inte något som kan kallas baksida. Alla sidor är olika, men ingen är mörk eller undanskymd.
Fasaden är klädd med ett stenmaterial som både i utseende och funktion motsvarar tegel. Den mörkbruna kulören i fönsterprofilerna fångas upp av metallräckena vid terrasserna. Fönsterplaceringar och utgångar från varje våningsplan gör att naturen är väldigt närvarande i hela bostaden.

Läs mer om Aros och projektet;
https://arosbostad.se/projekt/ferievagen64/
VACKRA OCH GEDIGNA MATERIALVAL
Inredningen går i lugna kulörer såsom varmvita väggar och snickerier. Samtliga golv är trägolv i vitpigmenterad ek, förutom golven i hall, tvätt- och badrum som består av en ljus gråbeige granitkeramik. Materialen har en genomgående lång livslängd, vilket gör att de kommer åldras vackert.
Fönsterbänkarna är i gråbrun kalksten och köksbänkarna är tillverkade av vacker gråmelerad sten i form av slipad kvartskomposit. Krom är en detalj som återfinns på dörrtrycken både inne och ute, liksom på diskho- och tvättställens olika blandare.

RYMLIGT OCH FUNKTIONELLT KÖK MED ALTANDÖRR MOT UTEPLATS
Det rymliga köket är avskilt från det öppna mat- och vardagsrummet genom en köksö med finslipad gråmelerad kvartskomposit. Alla kökssnickerier har släta luckor och täcksidor i varmvit kulör. Luckorna till bänk- och högskåpen har rostfria knoppar och dämpad stängning.
Spisen har induktionshäll med facettslipad kant och fläkten är dold i ett av överskåpen. Samtliga vitvaror (Siemens/Bosch) samt micro är integrerade i inredningen. Infällda spottar ger bra belysning ovanför arbetsbänken i köket. En glasad altandörr släpper in mycket dagsljus i köket och ger snabb access till ekbacken utanför.

SMART PLANLÖSNING MED PRIVATA PLAN OCH STORA UMGÄNGESYTOR
En trappa upp från kök, mat- och vardagsrum är en privat avdelning med fyra fullstora sovrum. Från ett av sovrummen på andra våningen når man en terrass som vetter mot skogsbacken på baksidan av huset.
På det översta våningsplanet återfinns ett stort, ljust allrum med utsikt åt flera väderstreck och med utgång till den den 32 kvm stora avskilda terrassen.

STILRENA BADRUM MED BÅDE DUSCH OCH BADKAR
Badrummen är ljusa med vitt kakel på väggarna och golv av ljust gråbeige klinker, vilket ger en stilren och naturlig känsla. Ett badrum har dusch med avskiljande vägg i glas. Det andra har badkar, inklätt i samma klinkermaterial som återfinns på golvet.
Ovanför de vita kommoden, med tvättställ i porslin, finns inkaklad spegel med fast belysning. Knoppar och blandare är utförda i rostfritt och krom, takarmaturerna i badrummet är av porslin

För ytterligare information om planritningar, inredning och material vänligen läs de bifogade pdf:erna; Planritning, Teknisk beskrivning samt Materialbeskrivning. Dessa finns under rubriken Bostadsfakta.

Läs mer om Aros och projektet;
https://arosbostad.se/projekt/ferievagen64/

Området

En lummig stadsdel en halvtimme från city Området runt Nockebyn är en del av Brommas uppskattade och lummiga stadsdel Nockebyhov, vilken ringas in av Mälaren, vägen mot Drottningholm och Nockebybron. Det stora utbudet av gång- och cykelvägar i det närbelägna Judarskogens naturreservat erbjuder lätt tillgänglig rekreation och vardagsmotion. Endast hundra meter från huset glittrar Mälarens vatten med fina klippbad.

Närservice

Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt flera bankkontor. I just Nockebyhov finns en närservicebutiken Garpes livs som har en mycket välsorterad köttdisk mm. I övrigt finns även restaurang, pizzeria och thairestaurang.

Kommunikation

Närmsta station för Tunnelbanan är Ängbyplan som ligger på ca 10 minuters promenad. Här trafikerar gröna linjen via Brommaplan in mot city eller västerut med för den delen mot Vällingby. Ca 20 minuter till T-centralen. På några minuters busstur eller 15 minuters promenad ligger Brommaplan. Brommaplan är en knutpunkt varifrån man snabbt tar sig till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Från Brommaplan tar tunnelbanan ca 15 minuter till city. I Nockebyhov finns också 12:ans spårvagn som går genom Brommas idylliska villakvarter till Alvik. Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter