Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Irisrovägen 6

Lagboda Bergshamra

5 950 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 187 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Bergvärme kopplat till NIBE (1230 från 2006)med återvinning på bergvärme .
Ventilation Mekanisk frånluft, typ FTX
Energideklaration
Utfärdad den 19 december 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 45 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 72 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel
Övrigt Innan tillträdet kommer bostaden få nya trägolv i vardagsrum och sovrum samt målas invändigt i vardagsrummet. Köparen har här möjlighet att påverka golv och kulör.
Fastighetsbet. Lagboda 1:16

Övriga byggnader

Stort isolerat garage om ca 60 kvm med förråd och separat ingång. Intill garage finns ett större rum ca 20 kvm som kan användas till hemmakontor/gästrum. Mellan hus och garage finns en kulvert.
Kulverten innehåller den vattenburna värmen som kopplas på till golvvärmen i hela garaget samt pumprum

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 50 545 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 495 kr
El: 14 500 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 550 kr
Väg, samf.: 3 600 kr
Försäkring: 10 400 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 068 000 kr varav mark 470 000 kr
Summa pantbrev 3 825 000 kr
Tomt
Areal: 2344 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Angränsar mot ängsmark och skog
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Landsboda GA:2 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 0188-94/203.1
Förmån: Officialservitut Väg, 0188-94/203.2

Välkomna till detta vackra hem, beläget på landsbygden. Söderläge!

Välkomna att ringa för personlig visning!

Här finner du en praktfull villa med stora sällskapsytor och ett rejält kök, ett sådant där man bara drömmer om med plats för många gäster runt bordet och köksön. Det finns fyra generösa sovrum varav master bedroom har eget badrum och egen utgång till altanen. Intill de tre andra sovrummen finns ett badrum och en gästtoalett. En groventré med tvättstuga och förvaring. Via huvudentrén har du fri sikt rakt genom vardagsrummets glasdörrar ut till den stenlagda uteplatsen där familjens pool finns i rakt söderläge. Ja, här finns allt man kan tänka sig och allt samlat på ett plan.
Huset är ett härligt hem med plats för både ungar och djur. Entregolvet är klinkerlagt och fortsätter in i köket och groventren vilket är väldigt smart om man har fyrbenta vänner. Takhöjden är slående då du sitter i vardagsrummet. Nuvarande ägare har bytt ut fönster mot helglasade dörrpar. Under sommarhalvåret kan du njuta ute på tomtens stora stenlagda uteplats där du har en stor pool som värms upp via en separat luftvärmepump. Uteplatsen som ligger i rakt söderläge har en vy utöver ängsmark och minimal insyn eftersom det bara finns en granne på den västra sidan om huset. På husets samtliga fönster åt söder finns mekaniska markiser som automatiskt fäller in sig vid hård vind eller regn. Poolen stängs enkelt med det pooltak som installerades 2019.

Bredvid huset finns garage och förråd på dryga 40 kvm samt en studio som kan användas som hemmakontor/gästrum.

Fiber finns indraget till fastigheten. Robotgräsklippare är installerad för gräsytorna runt om på tomten.

För mera info och kommande visningar, vänligen kontakta mäklaren!
Modernt och hemtrevligt hus med mycket belysning såsom spotligts, dimmers, laserad panel och fina detaljer från Wira bruk. Höga golvlister i rummen. Välisolerat. Vattenburen golvvärme i hela huset, kopplat till bergvärme.

Entré

Öppen entré med klinkerlagt golv i grått som fortsätter in till kök och den mindre hallen mot sovrummen. Öppet till nock och öppen planlösning in till vardagsrummet. Platsbyggd garderob till vänster med sittbänk och förvaring.

Kök

Välplanerat och platsbyggt kök med mycket bänkytor och förvaring. Tex finns här ett inbyggt vitrinskåp, en köksö och bardisk samt en vedeldad spis. Fönster åt två håll gör att du har bra uppsikt över de som kommer på besök. Köket går i lantlig stil och är modernt med alla finesser såsom häll, fläkt, diskmaskin(2016) och ugn i bra arbetshöjd, kyl och frys. Det finns även en avfallskvarn installerad i diskbänken. Klinkerlagt golv i grått. Ingång till groventre, en dröm för de flesta, där det finns förråd och även en tvättstuga.

Sovrum -master

Med ingång från köket finns detta ljuvliga sovrum med egen utgång till poolområdet, platsbyggd klädförvaring och ett helt eget badrum. Mjuk heltäckande matta på golv och målade väggar i en grå kulör.

Badrum

Lyxigt och ytskiktsrenoverat badrum, så sent som 2019. Mörk mosaik på golv och runt handfat, större plattor på väggarna. Svart kommod matchas fint till inredningen.Vägghängd toalett, dusch med vikbara väggar. Fönster mot poolen.

Groventre/tvättstuga/förråd

I anslutning till köket finns husets tvättstuga. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare årtal 2019. Arbetsytor och bänkskåp. Klinkerlagt golv i grått, vitkaklade väggar. Glasad altandörr släpper in ljus. Ytterligare ett förråd finns där även husets centraldammsugare är placerad.

Vardagsrum

Välkomna in till detta fantastiska rum med öppet till nock och glasade altandörrar som släpper in naturen utanför. Här är väggarna målade i grå ton och på golvet ligger en mörk ekparkett. Utgång via flera altandörrar till baksidan i söderläge.

Sovrum -zebra rummet

Ett av många sovrum i huset. Detta rymmer en dubbelsäng och garderobsförvaring. Fristående garderober ingår ej. Tapetserade och målade väggar. Oljad ask på golv.

Sovrum -lila rummet

Ett av två likadana sovrum. Detta har fönster mot poolområdet. Inbyggda garderober. Målade väggar i en lila kulör samt en tapetserad fondvägg. Oljad ask på golv.

Sovrum -vita rummet

Ett av två likadana sovrum. Detta har fönster mot entréhållet. Garderober. Målade väggar i en ljus kulör. Oljad ask på golv.

Badrum

I anslutning till de tre sovrum, beskrivna ovan, finns ett heklaklat badrum. Vitkaklade väggar med detaljer i blått som matchar det blå klinker som ligger på golv. Golvvärme, vattenburen. Vägghängd toalett, dusch med vikbara väggar, handfat med kommod samt tillhörande högskåp.

Gästtoalett

Vitlaserad panel på vägg och ett grått klinker på golvet. Vägghängd toalett samt ett handfat med kommod. Golvvärme, vattenburen

Området

Populärt pga närhet till natur och Stockholm. En tur till Wira bruk för att uppleva Sveriges första klingsmedja är ett trevligt utfyktsmål.

Närservice

Matbutik finns i Bergshamra. Närmaste förskola och grundskola är Länna skola (4 784 meter), som är en kommunal skola med ca 240 elever i årskurserna 1-9. www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/lanna-skola/

Övrigt

Vägen till huset går via fina vägar genom hästgård och landsbygd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter