Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trökagatan 29

Bankeryd- Nyarp Bankeryd

4 195 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 9 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 216 kvm + 95 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-planvilla med soutterängkällare
Byggnadsår 1972 Tillbyggt 2013
Uppvärmning Värmepump-luft/vatten (el) och värmepump-luft/luft (el) samt solcellsanläggning
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 28 augusti 2020
Energiklass: B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark, krypgrund
Stomme: Betong och trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Övrigt
Huset är BESIKTIGAT och försäkrat med ANTICIMEX SÄLJARFÖRSÄKRAT

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
-2004: Renoverades badrummet på entréplan
-2005: Renoverades dusch och bastu samt toaletten i souterrängplan.
-2008: Monterades nya fönster in i huset.
-2013: Utfördes en tillbyggnad i huset, med ett nytt vardagsrum på entréplan och i souterrängplan med nytt pannrum /
verkstad. I samband med detta monterades nya fönster in i dessa rum. Ny el och jordfelsbrytare installerades till de nya
rummen. Dräneringsbrunn monterades.
-2014: Lades ny papp på taket.
-2015: Installerades ny el på entréplan.
-2019: Monterades solcellsanläggning på taket (ca 100 kvm). I samband med detta monterades ny papp där det behövdes.

ÖVRIG INFORMATION:
-Fastigheten är ansluten till fibernätet

-Solcellsanläggningen innefattar totalt 60 paneler och beräknas producera ca 14 000 kWh/år.

-Det finns en jordkällare på trädgården (ca 1m3) som håller frostfritt hela vintern, perfekt plats att förvara exempelvis skördade öpplen och potatis på.
Fastighetsbet. Bankeryds-Nyarp 1:85

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 11 942 kr/år
varav
El: 4 600 kr
VA: 940 kr
Renhållning: 1 002 kr
Försäkring: 5 400 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Observera att driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning samt prognos för vad solcellsanläggningen kommer att generera. Solcellsanläggningen innefattar totalt 60 paneler och beräknas producera ca 14 000 kWh/år. Beräknad intäkt från solcellsanläggningen är ca 10 800 kr/år. Till det kommer att man sparar ca 8000 x 1.3 kr alltså ytterligare ca 10 000:- i besparing.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 551 000 kr varav mark 647 000 kr
Summa pantbrev 2 692 668 kr
Tomt
Areal: 886 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut D-2016-00282500:1
Förmån: Officialservitut Väg, 06-BAD-457.1
Last: Avtalsservitut: Optokabel, D201600282500:1.1

Härlig familjevilla på populär adress!

Energieffektivt stort hus beläget på lugn återvändsgata endast ca 150 meter från Nyarpsskolan. Varmt välkomna till Trökagatan 29! Här finns nu möjlighet att förvärva en familjevilla utöver det vanliga. Huset är beläget på en trevlig trädgårdstomt som tack vare det höga läget bjuder på vackra vyer över närområdet, utan att insynen från omkringliggande hus blir ett bekymmer.

Invändigt bjuds det på en genomtänkt planlösning som med enkla medel kan anpassas efter varje familjekonstellation. På entréplan finner ni kök, matrum, vardagsrum samt tillbyggt allrum- perfekta ytor att nyttja när det ska dukas upp till fest för de stora sällskapen, men minst lika användbara i vardagen då familjen får gott om svängrum. Utöver de sociala ytorna på entréplan finner ni även ett badrum, tvättstuga samt två sovrum i bra storlek. En trappa ner finns ytterligare rum som kan nyttjas som såväl sovrum som sällskapsrum samt biytor som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Förvaring erbjuds även via det tillbyggda förrådet som nås utvändigt från husets baksida.

Invändigt är husets skick genomgående fint och nuvarande ägare har gjort stora investeringar i fastigheten. Av de större åtgärderna bör tillbyggnaden 2013 nämnas, men även solcellsanläggningen på totalt ca 100 kvm (60 paneler) som installerades så sent som 2019. Anläggningen, som gör huset extremt energieffektivt, gör att ni kan lägga pengar på annat än dyr drift- bra för både plånbok och miljö!

Sammanfattningsvis är detta ett hus för den moderna familjen som värdesätter smarta lösningar och läge- varmt välkomna till Trökagatan 29!

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder och förvaring via platsbyggda garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger trämönstrad laminat innanför entrén, längre in i hallen övergår golvet i klinkers med golvvärme.

ALLRUM (tillbyggt 2013)

Från hallen nås allrummet/matsalen som byggdes till så sent som 2013. Här bjuds det på ljus och luftiga ytor tack vare stora fönster partier och en väl tilltagen takhöjd. Ett rum med riktig "WOW-känsla" och en härlig plats för nära och kära att umgås på

MATRUM

I anslutning till köket ligger matrummet med plats för matbord åt 6-7 sittande. Platsbyggda skåp ger goda förvaringsmöjligheter och fönstren i västerläge mot trädgården bjuder på härliga vyer.

KÖK

Trevligt kök med gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis med glashäll, köksfläkt samt mikro.

VARDAGSRUM

Från köket nås vardagsrummet. Här finns plats för en rejäl soffgrupp som rymmer hela familjen. Vita väggar och stora fönster i två väderstreck ger rummet en ljus och luftig känsla.

SOVRUM 1

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här erbjuds klädförvaring via flera helgarderober. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2

Detta stora sovrum var tidigare delat i två, nuvarande ägare har monterat ner skiljeväggen men låtit båda sovrumsdörrarna vara kvar så vid behov av fler sovrum kan man med enkla medel återställa detta. Både sovrum 1 och 2 har fönster mot husets framsida i öst.

TVTTSTUGA

Praktisk tvättstuga utrustrad som nås från hallen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, grovvask samt arbetsbänk och förvaringsskåp.

BADRUM

Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med stort bubbelbadkar, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar samt högskåp för förvaring. Stort plus för takfönstret som gör det möjligt att njuta av ett bad under en klar stjärnhimmel.

GILLESTUGA

En trappa ner finns den mysiga gillestugan. Här blir den vackra eldstaden en naturlig mittpunkt i rummet och tack vare de stora fönstren känns rummet ljust och luftigt.

SOVRUM 3

Sovrum med egen entré mot husets baksida. Idag är planlösningen ut mot hallen öppen men möjlighet finns att dela av rummet med innervägg om så önskas.

SOVRUM 4

Längst bort i hallen på nedre plan ligger det fjärde sovrummet. Även detta rum är vl tilltaget. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa.

HOBBYRUM/GYM

Ett bra rum som idag nyttjas som hemmagym men som kan fylla många funktioner. Kanske kan utrymmet bli ett perfekt tonårsrum då det nås via egen ingång? På golvet ligger laminat och väggarna är ljusa.

DUCHRUM & BASTU

Helkaklat duschrum i anslutning till bastu.

WC

WC utrustad med toalettstol och handfat. Blåa klinkers på golv och ljusa väggar,

Området

Nyarp är en del av tätorten Bankeryd som är belägen cirka tio km nordväst om Jönköping. Bankeryd består mestadels av villor och flerfamiljshus och det naturnära läget samt närheten till Jönköping gör detta till en populär plats att bygga bo på. Bankeryd erbjuder ett rikt föreningsliv med flera idrottsklubbar, förskolor samt grundskolor upp till årskurs 9.

Närservice

I Bankeryd centrum finns ett brett lokalt serviceutbud med bland annat mataffärer, skoaffär, resebyrå, bank och bageri. På orten finns även restaurang och flera pizzerior.

Kommunikation

Bankeryd trafikeras av både linje- och länsbussar och på orten finns tågstation där Vättertåget mellan Skövde och Nässjö stannar.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter