Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sommarvägen 7

Lovsjö JÖNKÖPING

1 050 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs.

Söndag 18/4

Bostadsfakta

Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
Boarea 67,8 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Direktverkandel el, luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Övrigt -Inköpt förrådsbyggnad och växthus 2015
-Nyisolerade golv 2018
-Omtapetserat 2018
-Badrum och installation av ny varmvattenberedare (50 liter) 2018
-Nya element 2018
-Luftvärmepump renoverad 2018 (inköpt 2008)
-Nya innerdörrar 2018
-Tilläggsisolerat (50 mm väggar och 30 mm golv) sovrum 2018
-Byte panel 2018
-Staket och trädgård 2018
-Altan 2018
-Kök 2019
Fastighetsbet. Del av fastighet Konungsö 1:25

Övriga byggnader

På tomten finns en fristående förrådsbyggnad och ett växthus. Tomten är inhägnad med ett snyggt trästaket. Grusad biluppställningsplats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 21 640 kr/år
varav
El: 14 200 kr
VA: 1 340 kr
Renhållning: 2 600 kr
Väg, samf.: 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är ca-uppgifter baserat på två vuxna i hushållet som är permanentboende. Elkostnaden avser både kostnad för uppvärmning och hushållsel. VA-kostnaden avser kostnad för tömning av avlopp 1340 kr/år.
Arrendeavgift 11 200 kr/år
kommentar Arrendeavtal löper på 5 år.
Tomt
Areal: 1310 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Arrenderad tomt
Vatten/avlopp Enskilt avlopp Vatten från gemensam brunn.

Sommaridyll på Sommarvägen!

Säkra sommarplanerna 2021! Nu finns möjlighet att förvärva detta trevliga enplanshus beläget på Lovsjöns östra sida. Huset passar perfekt som fritidsbostad men kan även husera gäster året-runt. Skicket är genomgående gott och invändigt finns ett helkaklat badrum, en separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin, sovrum med plats för dubbelsäng samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Flera fönster i samtliga vädersträck, "öppet till nock" samt ljusa färger och materialval gör att huset känns modernt och trivsamt.

Tomten är väl tilltagen och erbjuder stora plana gäsytor- pefekta för sport och lek när vädret tillåter! Från huset nås dessutom den stora altanen som tack vare läget i sydväst gör att solchanserna blir goda. Runt om hela tomten sträcker sig ett fint trästaket och i anslutning finns grusad biluppställningsplats. Gångavstånd till badplats och närhet till härlig natur. En riktig sommaridyll värd sitt namn. Varmt välkomna till Sommarvägen 7!

HALL

Välkomnande ent´rehall med yta för avhängning till vänster innanför dörren. Grå klinkers på golv och ljusa väggar.

KÖK

Trevligt kök med ljusa skåpsluckor och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn med induktionshäll och fläktkåpa. I anslutning till köket finns matplats för 4-5 sittande. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa. Fönster i två vädersträck och öppet i nock med synliga bjälkar.

VARDAGSRUM

I anslutning till köket ligger vardagsrummet. Även här har man öppnat till nock och i taket finns synliga bjälkar vilket ger rummet en härlig karaktär. Plats finns för soffgrupp och tack vare fönster i två vädersträck får även detta rum gott om ljusflöde.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är klädda i stående vitmålad träpanel. Från sovrummet nås den stora altanen i söder via altandörr.

BADRUM

Badrum med grått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitmålad stående träpanel på väggar. Duschen är helkaklad i grått. Utöver duschen är badrummet utrustat med handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, WC samt vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD

Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin. På golvet ligger klinkers i grått och väggarna är vita. Förutom som tvättstuga kan utrymmet även nyttjas som praktiskt förvaringsutrymme.

Området

Lovsjöområdet består huvudsakligen av fritidshusbebyggelse men det finns även permanentboende. Området sträcker sig runt sjön Lovsjön med flera fina badplatser. I området finns även Lovsjöbadens Camping.

Närservice

Cirkle K ligger några minuters promenad bort och här går det att köpa de flesta basvaror. Restauranger finns cirka 5 minuters bilfärd bort och närmsta större livsmedelsbutik ligger cirka 10 minuters bilfärd bort.

Kommunikation

Med bil tar du dig enkelt ut på E4:an och på cirka 15 minuter når du centrala Jönköping. Från närliggande busstation (vid Cirkle K) avgår linje 24 (stadstrafik) samt 133 (regionsbuss).

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter